• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

iyi geceler yavrusu :*

helöö :) hoşbulduk ayyy gün içinde dersanedeydim bisürü sayfa vardır dedim keyiiifle okuyacakkenn şokk nerdeyse hiç bişi yazılmamış sizden beklemezdim:63::KK11: Kuzucum yolladım malesef şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Neyse ki sağ salim aradı karakolundan:) sizin de 120 kalmış oh oh bu ara günler çooook çabuk geçecek inann :KK49:
benim tüm gün ödevler sınav derken ben akşamüstü giriyorum anca kuzu ya ama sevdiceğine kavuşanlar var ondan ıssızdır buralar :KK53: Allah kavuştursun canım ya en kısa zamandaaa inşallah :)
ay evet 120 oldu yaaaa şuan ilk hedef iki hanelilerr :D

ayyy canım salep çok severim hele eşimle birlikte içmeye bayılırım:KK68::Dboza bana biraz tuhaf geliyor işte ne bilim ya:63:
Ooooy dimi şimdi sevgilicağızlarımız olcaktı içicektik dizdize tarçın süt kokuları eşliğinde:mad::mad: boza farklı zaten kuzum herkes sevmez yaa.. Ayyy sabahtan beri koştur koştur başıma vurdu ben bi ilaç alıyım kuzum gelirim birazdan:KK17: Ne yorgunluk yaa istanbulda hayatımda görmediğim yerlerden geçtim:rolleyes:

2 hafta sonra filan demişler ama bilmiyorum. ya ben özel bişeyler yapayım istiyorum kargoyla yollayım kurabiye mi yaptırsam çikolata mı yaptırsam yoksa bunları gelince mi yaptırsam napsamS:
orda en çok neyi özlediyse onu öğren onu gönder bence canım herşeyi bulamıyorlar ya

abimde diyarbakırdaydı ktm de ordan ustalık yeri diyarbakır erganiye çıktı sonrada urfa sivereğe gönderdiler ordan. o ktmlerde kalmak zorunlu değil diye biliyorum imza atıp kendi başlarına yerlerine gidebillirlermiş ama sorumluluklar kendilerine ait oluyormuş
yok ya beklesin doğu sonuçta insan tedirgin oluyor :(

Ooooy dimi şimdi sevgilicağızlarımız olcaktı içicektik dizdize tarçın süt kokuları eşliğinde:mad::mad: boza farklı zaten kuzum herkes sevmez yaa.. Ayyy sabahtan beri koştur koştur başıma vurdu ben bi ilaç alıyım kuzum gelirim birazdan:KK17: Ne yorgunluk yaa istanbulda hayatımda görmediğim yerlerden geçtim:rolleyes:
kııııız ben kocamı çok özledim bilgisayarın ekranına da koydum resmini gelip gidip bakıyorum maviş gözlerine :( offf gel aşkım gel beee bitsin 120 gün yetti gari :mad::mad:

benim tüm gün ödevler sınav derken ben akşamüstü giriyorum anca kuzu ya ama sevdiceğine kavuşanlar var ondan ıssızdır buralar :KK53: Allah kavuştursun canım ya en kısa zamandaaa inşallah :)
ay evet 120 oldu yaaaa şuan ilk hedef iki hanelilerr :D
hiiç de bile kıskanmıyorum sarılsınlar koklaşsınlar hıhhh:110::110: Kız yine de tek tek sayma ama yaaa sonradan baktığında o bi anda düşmüş şafak insanın moralini düzeltiyo:KK49:

bu arada nida nerde lan o bu saatlerde yazardı :KK53:
harbiden heee bi toplaşamadık ayöl

hiiç de bile kıskanmıyorum sarılsınlar koklaşsınlar hıhhh:110::110: Kız yine de tek tek sayma ama yaaa sonradan baktığında o bi anda düşmüş şafak insanın moralini düzeltiyo:KK49:

harbiden heee bi toplaşamadık ayöl
aynen ya:( ya canım çok sıkılıyo be ama bi yandan da seviniyorum 120 gün kaldı git gide azalıyo günler :KK23:

aynen ya:KK43: ya canım çok sıkılıyo be ama bi yandan da seviniyorum 120 gün kaldı git gide azalıyo günler :KK23:
Tabisiii bebegimm geciyo hem de hic olmadığı kadar hızlı geçiyo maşallah popomuzu kaşıyalım:KK53: Ama ne yalan söyliyim izin alamasaydı nasıl geçerdi bilemiyorum. Yumuşak başlı ve sabırlı biri değilim hiç. Çocuğun dünyasını karartabilitesim vardı yani. Allah insana çekemeyeceği dert vermiyo çok inanıyorum buna:KK51:

hıı sen çalışıyorsun dersanede bende okuyorsun sandımdıydı o_O
Eheh okul bitti ama şimdi formasyon aldığım için tam bi işe girmek istemedim, ortaya karışık öğrenci miyim öğretmen miyim bilemiyoruum. Sen niye merak ettin kız, kpss filan mı düşünüyosun

Eheh okul bitti ama şimdi formasyon aldığım için tam bi işe girmek istemedim, ortaya karışık öğrenci miyim öğretmen miyim bilemiyoruum. Sen niye merak ettin kız, kpss filan mı düşünüyosun
evet aslında düşünüyorum ama bakalım seneye kpss için dersaneye gideyim diyorum :KK51:

evet aslında düşünüyorum ama bakalım seneye kpss için dersaneye gideyim diyorum :KK51:
Ayy bana bu noktadan sonra coğrafyasıdır tarihidir öyle külfet geliyo ki, ben girmem sanırım.. Ama sende o enerji varsa neden olmasın yaaa kendi paranı kazanmak bambaşkaa :)) sen nerde oturuyosun bilmiyorum ama erkek arkadaşım dgs'ue tasarı dersanesiyle hazırlanmış, beni o sokmuştur diyo .. Kpss konusunda da iddialı olduklarını duydum, bi araştır istersen belki erken kayıt indirimi falan da kaparsın:KK48:

Bebekler ben daha fazla dayanamiciiim gözler uçtuuuu:KK45: İyi geceler bebeklerrr dikkatli bakın kendinize öptüöömmmm

Back