- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarenler merhaba sizlere birsey danismak istiyorum ya
ne oldu kız kötü birşey demeYarenler merhaba sizlere birsey danismak istiyorum ya
Ya yok kotu degil askerimin bugun gorevi belli oldu da ani mudahale ekibine girmis gececi olarak kendisi istemis daha rahat oluyomus diye ama bilemedim nedir bu bilen duyan varmi aranizda merak ettim biraz endiselendim acikcasine oldu kız kötü birşey deme![]()
Ya yok kotu degil askerimin bugun gorevi belli oldu da ani mudahale ekibine girmis gececi olarak kendisi istemis daha rahat oluyomus diye ama bilemedim nedir bu bilen duyan varmi aranizda merak ettim biraz endiselendim acikcasi
bilmem ki bende anlamadım ilk defa duydum canımYa yok kotu degil askerimin bugun gorevi belli oldu da ani mudahale ekibine girmis gececi olarak kendisi istemis daha rahat oluyomus diye ama bilemedim nedir bu bilen duyan varmi aranizda merak ettim biraz endiselendim acikcasi
Ya yok kotu degil askerimin bugun gorevi belli oldu da ani mudahale ekibine girmis gececi olarak kendisi istemis daha rahat oluyomus diye ama bilemedim nedir bu bilen duyan varmi aranizda merak ettim biraz endiselendim acikcasi
yani evet canım sonuçta acil durumda falan tüm askerler gidiyormuş sadece bunlar önden gidiyomuş. ya sevdicegm dyarbakırda ama çok tehlikeli bir bölge degl diye biliyorum. Rabbim korusun hepsini ya. seninki de mi bu görevi yapıyordu ?Amm acil müdahele mangası canım, baskın veya operasyon durumlarında önden onlar gider arkadan karargah bölüğü, gece nöbetleri fazla oluyor diyordu benim sevdicek ama onun dışında rahat bir görev sanırım, sorunsuz biryerde yapıyorsa zaten acil müdahaleye gerek kalmıcaktırİçini ferah tut hayırlı olur inşallah görevi
Aynen öyle canım bnm kafa dagitmacakuzu gitmemezlik yapma git yine okula vakit geçer hem![]()
yani evet canım sonuçta acil durumda falan tüm askerler gidiyormuş sadece bunlar önden gidiyomuş. ya sevdicegm dyarbakırda ama çok tehlikeli bir bölge degl diye biliyorum. Rabbim korusun hepsini ya. seninki de mi bu görevi yapıyordu ?
yazıcıyı da ne kadar çok duyar oldum o nasıl bir görev canım ? senin askerin nerede şafağınız kaç ?Herkesin bir görevi var askerde canım benim inşallah hayırlı olur göreviYok canım benim askerim yazıcı
ay hadi hakkında hayırlısı olsun canım benimSIIRT SIIRT SIIRT.. KIZLAR usta birliği Siirt ama daha Karakolu falan soylemediler dedi ayyy nasildir ki acaba heyecan yaptım ya
Amin canımay hadi hakkında hayırlısı olsun canım benim![]()
geçiyor vallaŞafak atarsa 318zaman geçiyor mu ne
hepinizi seviyorum iyi geceler kk ailesinin en güzel dostları
![]()
aa ne zaman geçiyor canım ?selamm kızlarr bizimki daha hala topkapıya gitmedi acemi yerinde hala
hoşgeldin canım naptın nasılsın gönderdin mi askerini :)Kınalı kuzularrr nabersinizzz![]()