- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
canım ne var ki surda nisana hemencecik gelir allahın izniyleahhh ahhh o gün gelsin de İnşallahh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne var ki surda nisana hemencecik gelir allahın izniyleahhh ahhh o gün gelsin de İnşallahh![]()
İnşallah canım özlüyorum ya çok geliyo banacanım ne var ki surda nisana hemencecik gelir allahın izniyle![]()
az kaldı az bak 4 ay kalmıışİnşallah canım özlüyorum ya çok geliyo bana![]()
öyle canım bekliyoruz frances ne yaptı ki sevdiceği sabah gidiyor galiba hasret çıkarıyordur şimdi son sonaz kaldı az bak 4 ay kalmıış![]()
aynen canısıııı cıkarsın son aksamının tadını.öyle canım bekliyoruz frances ne yaptı ki sevdiceği sabah gidiyor galiba hasret çıkarıyordur şimdi son son![]()
çıkarsın da canım üzüldüm kıza ya 2 günlerini rapor ayarlamak için harcamışlar sonuç yokaynen canısıııı cıkarsın son aksamının tadını.![]()
evet caanm ya olsıun ama onada şükür diyelim ben 9 aydır bunu çok iyi öğrendim herseye bin şükürr..çıkarsın da canım üzüldüm kıza ya 2 günlerini rapor ayarlamak için harcamışlar sonuç yok![]()
haklısın nidaam ben yatıyorum canım erken kalkcam artık derslere başlamam lazım finaller varevet caanm ya olsıun ama onada şükür diyelim ben 9 aydır bunu çok iyi öğrendim herseye bin şükürr..
İnşallah canım :))az kaldı cok sukur canım hayır askerden gelince inşalah :)
öptüm canımmm benim iiyi gecelerhaklısın nidaam ben yatıyorum canım erken kalkcam artık derslere başlamam lazım finaller varöpüldüüünnn
![]()
öyle canım bekliyoruz frances ne yaptı ki sevdiceği sabah gidiyor galiba hasret çıkarıyordur şimdi son son![]()
biriciklerimmm geldim yatıcam birazdann. Gün içinde çoook bozuktu moralimiz sohbet bile edemiyoduk iyice kitlendikaynen canısıııı cıkarsın son aksamının tadını.![]()
canım benim git git.. ne kadar zor olsada onu bindirmek. İnsan son ana kadar yuzunu gormek istiyor. İçgüdüseel bişey sanırım. kuzitom bu son ayrılıgınız öyle dusun bi daha o ucak geldiğinde hasret bitmiş olacak.. :) iyi geceler efendim seviliyosun hiç sıkma canını şurabi iki ayı kalmış mutlu ol aksine :) opyuorum canısı yarın bekleniyosun..biriciklerimmm geldim yatıcam birazdann. Gün içinde çoook bozuktu moralimiz sohbet bile edemiyoduk iyice kitlendikAkşam kadıköyde yemeklerimizi yedik biraz o biraz ben teselli ede ede kendimizi okuldaki bi kızın kulak kıllarının dedikodusunu yaparken bulduk
Sıyırdık iyice kafayı yaa. Yarın saat 2de dersanem var o yüzden sabah havaalanına gelmicem diye konuşmuştuk uykunu al demişti. ama kapı önünde dayanamadım son kez soruyorum geliyim mi dedim once yok mok dedi sonra "gel işte bee" dedi
Ne biliyim son ana kadar görmeden dayanamam sanırım
Ayyy kızlar ay. Uyuyım bare ben de. Hiç kendimde değilim ağlıyım mı güleyim mi pöf. Şu hengamem bitsin hepinize full time dönüyorum, umarım iyisinizdir, özlendiniz
![]()
Manisa alaşehirde canım senin nerde :)
ayy canım benimBu rapor işi öyle kolaymış gibi anlatıldı ki bize, dedik ya olur herhalde herkes almış bize mi vermeyecekler.. Vermediler valla :) totomuzdan hastalık da uyduramadık işte onun midesi bikaç gündür kötüydü onu bahane edelim dedik doktorlar da taş çatlasa 2 gün yazarız demişler. Devlet hastanesinde tanıdık bile vardı o bile yapamadı şaka gibi
Ay sinirden gülüyorum artık, sonuç olarak başınızı ağrıtmaya devam yarın itibariyle
ihih :) sen nasılsın kuzum bitti mi iş güç?
Gözün aydın canım vallahi darısı bize diyorum ya her seferinde .. İnşallah Gittiği yerden de tez zamanda sağ sağlim gelirr..Günnnnaaayyyyyy dıııınnnnnnnnnnnnnnn :) evet dün anlatmamyım yaşan var yaşamayan var ben hiç görmediğim için 1.5 kafayı kırmıştım artık vlla kusura bakmayın :)frances ah kuzum çok üzüldüm neyse geçicek canım sabır ..yarın 7 uçağıyla gidiyor benim canım urfa AKÇAKALEYE inşallah rast gelir işleri canım içerde bir yer düşer askerime ...
Günaydın kuzucummmGünaydınlaaarrr![]()