- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
benim resmimi göster kuzuya hahahahaynen len benim oğlan hiç sevmiyo ama o bilgisayarda oyun oynarken oyununu bölüp bakıyorum anne bıktım bıktım diyor
Sagol canım dün aksam bende hiç iyi değildim bugu aradım durumu ilkine göre daha iyiymiş cok sukur..Ayyy cok zor yaa gecmıs olsun iyileşir ıns bı an önce((
seni her gördüğünde aynı tepkiyi veriyor zaten o adam kim diye de soruyor bazen keratabenim resmimi göster kuzuya hahahah
Sagol canım dün aksam bende hiç iyi değildim bugu aradım durumu ilkine göre daha iyiymiş cok sukur..
allah allaaah sarper de izindeyken yaşlı bir akrabası vefat etti gelince öğrendiYardımcı olduysam ne mutlu canısııııı inşallah halledersiniz yarın kuşum benim hiç devletle falan ugrasmayın. vermıyor zaten kolay kolay devlette. Ee neler yaptınızz kuşum. Ay gökhan yok ya şimdi,butun bekledgmz filmler vizyondabu arada gökhanın babası kalp krizi geçirmiş yine yogunbakmdaymıs ıkı gundur ve gokhanımdan saklıyoruz
kız ne güzel işte adam dibinden ayrılmıyorallah allaaah sarper de izindeyken yaşlı bir akrabası vefat etti gelince öğrendibu ara bir uğursuzluk var ya geçmiş olsun kazasız belasız atlatın ve bir an once gelsin şu 2015 artık.
olabildiğince gezdik tozduk fakat ben biraz yalnızlığıma da düşkün bi insan olarak bu akşam dedim artık dur bi soluklanalım yoksa gerginleşicemo da tam tersidir 24 saat birlikte olalım ister tuvalete bile birlikte gidicez nerdeyse
evet kuzum neyseki az kaldıı bitti 2014 haftaya bugun benım dogum gunum gokimde bu sabah bana hediye göndermişallah allaaah sarper de izindeyken yaşlı bir akrabası vefat etti gelince öğrendibu ara bir uğursuzluk var ya geçmiş olsun kazasız belasız atlatın ve bir an once gelsin şu 2015 artık.
olabildiğince gezdik tozduk fakat ben biraz yalnızlığıma da düşkün bi insan olarak bu akşam dedim artık dur bi soluklanalım yoksa gerginleşicemo da tam tersidir 24 saat birlikte olalım ister tuvalete bile birlikte gidicez nerdeyse
seni her gördüğünde aynı tepkiyi veriyor zaten o adam kim diye de soruyor bazen kerata
tanışmak da nasip olur İnşallah canımdüşün daha tanışmadann nasıl ççekiyorum çocukları kendime
inşallah gülüm nerde oturuyodun sen ya kusura bakma kesin söylemişsindirde aklımda kalmıyortanışmak da nasip olur İnşallah canım
sakaryada canım:) kalabalığız maşallah unutmamak mümkün değil ki :)inşallah gülüm nerde oturuyodun sen ya kusura bakma kesin söylemişsindirde aklımda kalmıyor
kız ne güzel işte adam dibinden ayrılmıyorbiz eşimle ikimiz de yapışık geziyoruz hep ayy yirim onu ben bak özledim şimdi ben ama
''bu arada siz 92'li misiniz...................... naman tanrım.evet kuzum neyseki az kaldıı bitti 2014 haftaya bugun benım dogum gunum gokimde bu sabah bana hediye göndermişgökhan izne geldiğinde genelde 2 3 gun beraber kalırız anca öyle doyuyoruz ama fazla surmuyor yne her gun aksama kadar geziyoruz artık zmanala gezecek yerde bulamaz olduk
ahaha niye bukadar şaşırdınkii? evet 92 liyim hemde efervayla aynı sene aynı gun dogmusuzyaaa ayrılmasın tabi de bazen şööyle tek başıma ayacıklarımı uzatıp kolamı kahvemi yudumlamak isterim yanigerçi o yokken de napcağımı şaşırıyorum... of dengesizim taaam, god damn ikizler burcu...
''bu arada siz 92'li misiniz...................... naman tanrım.
nidaaa'm doğum günün kutlu olsun(hem de yeni mi 22 oldun.... naman tanrım x2) yaa ne romantikmiş seninki yaaaa benim odun düşünemez hiç bunları. yontulamayan odun cinsi hem de. anca yakılır ona da kıyamıyorum sevdiğimden
eferva sen de mi 92'lisin......... naman tanrım x3.... hem de çocuğun var.... naman tanrım x4''
bunu dediydim kuzikomm atladın sanırımmmgörmez olur muyum aşırı güzel olmuş uzuuun niceee birlikte geçirin yıllarınızııı
iyi gecelerrr fııstıgım pekmezim opuyorum siziiben yatıyorum kızçeler hadi iyi geceler öpüldünüz hepiniz bebiklerime sarılıp uyuyim artıkın
ihihih bakma sen bana yaşla ilgili ağır takıntılar edindim dersanede çalıştığımdan beriahaha niye bukadar şaşırdınkii? evet 92 liyim hemde efervayla aynı sene aynı gun dogmusuzsen kaclısın ki bacım?? valla benimkü de odundu ama özel günleri atlamıyor bilakis ben bu sefer istmedim önceleri cok sıkıstırırdım onu. Asker adam gitti parasını doktu diye biraz da kızdım aslında Valla kuşum ben benimkine odun derdim ama hakkını yemişim beea
iyi geceler kuşceğizimmmm oyyy bebeklerini de öptümmben yatıyorum kızçeler hadi iyi geceler öpüldünüz hepiniz bebiklerime sarılıp uyuyim artıkın
bende öpüyorum balııımmm iyi geceler bugün de bitti sonunda yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun İnşallahhhiyi gecelerrr fııstıgım pekmezim opuyorum sizii
ahahaha hasbama bak 1 yaş büyük bendennnnnnnnnnihihih bakma sen bana yaşla ilgili ağır takıntılar edindim dersanede çalıştığımdan beri2000'li çocuk liseye gidiyo ellahım 95'ten sonra insanlar ürememeliymiş 91'liyim kuzucum ben de
bende öptüm pamukum haydin hayırlı akşamlar ben artık kaçar...kovun beni gidemiyorumiyi geceler kuşceğizimmmm oyyy bebeklerini de öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?