çok zor hemdeiyi iyiiimorali filan nasılmış napıyomuş zor muymuş şartlar ktm'de dedikleri kadar??
benimki de anlatıyodu bi arkadaşı erzurumda yapmış ktm'de resmen insanlık dışı şeyler yaşanıyomuş aklımı kaçırıyodumçok zor hemdeyerine gitmek istiyor yani pek iç açıcı değil sıkılıyor
beli değilmiş canım ya İnşallah tez zamanda yerlerine götürürlerbenimki de anlatıyodu bi arkadaşı erzurumda yapmış ktm'de resmen insanlık dışı şeyler yaşanıyomuş aklımı kaçırıyodumgerçi daha farklıdır sizinki daha farklı yerler sanuçta.. ne zaman ulaşıcak yerine ?
beybiiiiim illa devlet degil özeldende alabilir para veripte raporu biz gokhana hep öyle aldık her izne geldiğinde hatta hastane ismi bile verebilirm 40 tlye rapor alıyordu gokim :)kızlarımmm hazır evdeyken bol bol yazıyım şimdi olanları. dinlersiniz dimi
öncelikle sizi çoook özlüyorum
adamımla da gayet iyi ama HIZLI geçiyo(arkadaş bu kadar da hızlı olmasın ama ya slow motiona saralım pliiz) gerçi regl öncesi durumlardan ötürü canımız sıkıldı ama şimdilik sıkıntı yok çok şükür.
ve şöyle bişi oldu arkadaşlarına söylemedi geldiğinio yüzden görmesinler diye facebooka instagrama falan foto koydurmuyo psikopat. benimki de öyle manyaklık ki foto koycam diye çocukları hesabımdan silcem nerdeyse aşkgfj neyse dayanıcaz artıkunn
vee bugün rapor kovaladıkk. beşiktaştaki (bence o bağcılar ya neyyyse) merkez komutanlığına kadar gittik asker kardeşlerimizi de gördükknormalde cuma günü gidicek emmee 10 gün daha istirahat raporu için sorduk soruşturduk. yarın hastaneleri gezicek, doktor muayene etmeden rapor yazarsa 10 gün burda.
gerçi kızlarım biliyosunuz bu askerlik işi bizim için BAŞTAN SONA şanssızlıklar silsilesi olduğu için rapor alamazsa şaşırmıcamkaderiiimde bu da mı vaaardııı sevdiğimi urfa'larlaaaa....
siz naaapıyööörsünüüüüz canlarım bebeklerimmmm
kız o nasıl iş şimdi rapor alınca askerliği uzamıyor mubeybiiiiim illa devlet degil özeldende alabilir para veripte raporu biz gokhana hep öyle aldık her izne geldiğinde hatta hastane ismi bile verebilirm 40 tlye rapor alıyordu gokim :)
bebisim banada en cok zen güven verdi acikcasi tesekkur ederimmmmmKuzum pırlantada kesim ve renk önemli biliyosundur.Bi ara bende çok araştırmıştım ama bulabildiğim en düzgünü oydu çeşidinin çok olması da dikkatimi çekmişti. Kendi zevkime uygun kesimleri güzel bir kaç pırlanta sonunda bulabilmiştim..
Zen in mağazalarına gidersen de fark edebilirsin çok seçeneği var ayrıca bazı kuyumcular yüzükleri içi boş şekilde uyguna satıyorlar onlardan da kaçınmanı tavsiye ederim. Koçak Gold da iyi ama bence sadece pırlantayla ilgilenen Zen daha iyi
pırlantamı olcak illa
hayır cancağğzımm evci izni hariç buraya izne geliyor ya rahatsızlanıyor hesabı dr da rapor veriyor. oda raporu askeri birliğine faxlıyor sadece. Uzama falan sıhhi iznin düşüyor yada hava değişiminden öyle bişikız o nasıl iş şimdi rapor alınca askerliği uzamıyor mu
hımmmm marka bilmem de incecanim pirlanta olucak evet:) benim icin degil ablamin sevgilisi ablama evlenme teklif edicekte bugun onla bi gezdik magazalari :)
hımm anladım canım marka bilemem ama pırlantaların ince ve küçük taşlı olanları cok hosuma gidiyor hem cok zarif duruyor hemde diğerlerine göre daha hesaplıcanim pirlanta olucak evet:) benim icin degil ablamin sevgilisi ablama evlenme teklif edicekte bugun onla bi gezdik magazalari :)
yavrıııııııııım hayatıııııııııııım!!!! medical park'a gittik akşam vaktine yetiştiğimiz için olmadı ama 90-120 civarı istedi ruh emiciler yaaaaabeybiiiiim illa devlet degil özeldende alabilir para veripte raporu biz gokhana hep öyle aldık her izne geldiğinde hatta hastane ismi bile verebilirm 40 tlye rapor alıyordu gokim :)
anladım canım iyiymiş:)hayır cancağğzımm evci izni hariç buraya izne geliyor ya rahatsızlanıyor hesabı dr da rapor veriyor. oda raporu askeri birliğine faxlıyor sadece. Uzama falan sıhhi iznin düşüyor yada hava değişiminden öyle bişi
Burda z.burnunda balıklı rum hastanesi var canikomm gökhanda orayı bulmadan önce 100 200 tl harcadı düşünyavrıııııııııım hayatıııııııııııım!!!! medical park'a gittik akşam vaktine yetiştiğimiz için olmadı ama 90-120 civarı istedi ruh emiciler yaaaaayarın oraya gitmeyi düşünüyodu ama 40tlyse çok çok iyii hemen söyle isminiii büyük sevaba girersin bebeğim valla yaaa
hahaha süpermiş kuşuuum ama peki muayene oluyo diyelim doktor senin yok bişeyin rapora gerek yok dememiş mi hiçBurda z.burnunda balıklı rum hastanesi var canikomm gökhanda orayı bulmadan önce 100 200 tl harcadı düşünhatta dur hangi bölümden alıyordu soriym sanırım kbb idi. muayne oluyordu dıyordu ki kendimi iyi hissetmiyorum iznimde bitmek üzere 5 gun rapor yazıyodu. sonra 5 gun bitmeden bidaha gitmişti hatta sonra 4 gun bdaha vermişti ahaha
çoook kıyak iş vallaaa izin kullanırsa seninki yapıştırın raporu kuzuumanladım canım iyiymiş:)
yok kuzum demedi hiç iki üç defa aldı yani rapor ordan.. gökhan izindeyken soguk içiyordu bogazları şişsin diye hattahahaha süpermiş kuşuuum ama peki muayene oluyo diyelim doktor senin yok bişeyin rapora gerek yok dememiş mi hiç
aynen canım ya izin kullanmak istiyor zaten bizde öyle yaparızçoook kıyak iş vallaaa izin kullanırsa seninki yapıştırın raporu kuzuum
ayy du gelcem aradım o heyecanla hemen konuşuyoruzzz konuyu :))yok kuzum demedi hiç iki üç defa aldı yani rapor ordan.. gökhan izindeyken soguk içiyordu bogazları şişsin diye hattadr bakıyomus senin bademciklerin şişmiş zaten hastasın diyip rapor yazıyormuş
geç kalma gelcem diyosun gelmiyosunayy du gelcem aradım o heyecanla hemen konuşuyoruzzz konuyu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?