357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

çok zor hemde yerine gitmek istiyor yani pek iç açıcı değil sıkılıyor
benimki de anlatıyodu bi arkadaşı erzurumda yapmış ktm'de resmen insanlık dışı şeyler yaşanıyomuş aklımı kaçırıyodum gerçi daha farklıdır sizinki daha farklı yerler sanuçta.. ne zaman ulaşıcak yerine ?

beli değilmiş canım ya İnşallah tez zamanda yerlerine götürürler

beybiiiiim illa devlet degil özeldende alabilir para veripte raporu biz gokhana hep öyle aldık her izne geldiğinde hatta hastane ismi bile verebilirm 40 tlye rapor alıyordu gokim :)

beybiiiiim illa devlet degil özeldende alabilir para veripte raporu biz gokhana hep öyle aldık her izne geldiğinde hatta hastane ismi bile verebilirm 40 tlye rapor alıyordu gokim :)
kız o nasıl iş şimdi rapor alınca askerliği uzamıyor mu

bebisim banada en cok zen güven verdi acikcasi tesekkur ederimmmmm

kız o nasıl iş şimdi rapor alınca askerliği uzamıyor mu
hayır cancağğzımm evci izni hariç buraya izne geliyor ya rahatsızlanıyor hesabı dr da rapor veriyor. oda raporu askeri birliğine faxlıyor sadece. Uzama falan sıhhi iznin düşüyor yada hava değişiminden öyle bişi

canim pirlanta olucak evet:) benim icin degil ablamin sevgilisi ablama evlenme teklif edicekte bugun onla bi gezdik magazalari :)
hımmmm marka bilmem de ince
canim pirlanta olucak evet:) benim icin degil ablamin sevgilisi ablama evlenme teklif edicekte bugun onla bi gezdik magazalari :)
hımm anladım canım marka bilemem ama pırlantaların ince ve küçük taşlı olanları cok hosuma gidiyor hem cok zarif duruyor hemde diğerlerine göre daha hesaplı

yavrıııııııııım hayatıııııııııııım!!!! medical park'a gittik akşam vaktine yetiştiğimiz için olmadı ama 90-120 civarı istedi ruh emiciler yaaaaa yarın oraya gitmeyi düşünüyodu ama 40tlyse çok çok iyii hemen söyle isminiii büyük sevaba girersin bebeğim valla yaaa

anladım canım iyiymiş:)

Burda z.burnunda balıklı rum hastanesi var canikomm gökhanda orayı bulmadan önce 100 200 tl harcadı düşün hatta dur hangi bölümden alıyordu soriym sanırım kbb idi. muayne oluyordu dıyordu ki kendimi iyi hissetmiyorum iznimde bitmek üzere 5 gun rapor yazıyodu. sonra 5 gun bitmeden bidaha gitmişti hatta sonra 4 gun bdaha vermişti ahaha

hahaha süpermiş kuşuuum ama peki muayene oluyo diyelim doktor senin yok bişeyin rapora gerek yok dememiş mi hiç

hahaha süpermiş kuşuuum ama peki muayene oluyo diyelim doktor senin yok bişeyin rapora gerek yok dememiş mi hiç
yok kuzum demedi hiç iki üç defa aldı yani rapor ordan.. gökhan izindeyken soguk içiyordu bogazları şişsin diye hatta dr bakıyomus senin bademciklerin şişmiş zaten hastasın diyip rapor yazıyormuş

yok kuzum demedi hiç iki üç defa aldı yani rapor ordan.. gökhan izindeyken soguk içiyordu bogazları şişsin diye hatta dr bakıyomus senin bademciklerin şişmiş zaten hastasın diyip rapor yazıyormuş
ayy du gelcem aradım o heyecanla hemen konuşuyoruzzz konuyu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…