- 2 Ekim 2010
- 628
- 159
- 83
iyi geceler kuşceğizimmmm oyyy bebeklerini de öptümmben yatıyorum kızçeler hadi iyi geceler öpüldünüz hepiniz bebiklerime sarılıp uyuyim artıkın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kuşceğizimmmm oyyy bebeklerini de öptümmben yatıyorum kızçeler hadi iyi geceler öpüldünüz hepiniz bebiklerime sarılıp uyuyim artıkın![]()
hüüüüüüüüüüğğğğğğğğğ 23,5 ne kızım yaaaaaahahaha hasbama bak 1 yaş büyük bendennnnnnnnnnyoksa sana apılaa mı dememi istiyosun
şakaaaaaa yaptııııııııııım
ERROR
hihahah bak sadece 7-8 saat ayrı kalcan uykunu al kop gel yineebende öptüm pamukum haydin hayırlı akşamlar ben artık kaçar...kovun beni gidemiyorum![]()
hahaha frances teyzeciğğmmmhüüüüüüüüüüğğğğğğğğğ 23,5 ne kızım yaaaaa
allah cızırtımı vermeye avon kataloğunda çaktırmadan anti aging kremlerine bakacak hatun muydum ben
gençliğinin kıymetini bil evladım.....
hihahah bak sadece 7-8 saat ayrı kalcan uykunu al kop gel yinee
elbet biiir güün buluşaaacağızzz bu bööyle yarıım kalmayacaaakhahaha frances teyzeciğğmmm![]()
hadi inşallah hallolur rapor işi yaz yarın bak.. optum tatlısım iyi gecelerrrrrrr sarperli günlerrelbet biiir güün buluşaaacağızzz bu bööyle yarıım kalmayacaaak
bebeğim yüksek doz sarper'den yorgun düşmüş vaziyetteyim uykumu alayım birazcık.
öpüldün kuzucuuummm görüşürüz yarınhaberleşiriz gelişmeleri rapor filann. internet paketsiz dolaşıyodum züürt gibi, hallettim onu da ohh
kuzular iyi geceleeeer![]()
Günaydın kızlar nabersinizz bakalım![]()
Günaydın Canımmm bende durumlar aynı :) sende ne var ne yok.Günaydın kızlar nabersinizz bakalım![]()
Ohhh değmeyin keyfine 2 günde olsa tadını çıkar.. Darısı bize diyorum ya hepgünaydın canımmm..ben çokkk mutluyummmmmm valla :) askerim 4 gibi ankaraya inecek inşallah 2 gün aklıp c.tesi geri gidecek![]()
Aayy gözün aydın canım benim doya doya vakit geçirin doymak mümkün değil ama olsunnngünaydın canımmm..ben çokkk mutluyummmmmm valla :) askerim 4 gibi ankaraya inecek inşallah 2 gün aklıp c.tesi geri gidecek![]()
Günaydın Canımmm bende durumlar aynı :) sende ne var ne yok.
Ben kaçırmışım oraları kuzum hayırdır? neden uzattılar.Valla kuzum ne olsun ya zaman durmuş geçmiyor ama 29 unda sevgilim e kavuşuyorumgerçi hala canım da sıkkın dün dedim ya yedi gün askerliği uzadı offf .. senin askerin nasil
Kavga etmiş Allahım ya ama ben yine de safaga eklemiyorim moralim bozuluyor .. neyse başka ne yapıyorsun çalışıyordun dimi sen :)Ben kaçırmışım oraları kuzum hayırdır? neden uzattılar.
Benim askerimde Usta birliğine teslim olacak 26 aralıkta onu beklıyoruz işte.
Sıkma canını sakın, kavuşalım biran önce inşallahda napalım bunlarıda yaşayacakmışız demekki![]()
Sıkma canını, ekleme boşverde zaten, belki askerliği boyunca rapor falanda alırsa o zamanlardan düşersin ..Kavga etmiş Allahım ya ama ben yine de safaga eklemiyorim moralim bozuluyor .. neyse başka ne yapıyorsun çalışıyordun dimi sen :)
Valla iyi ki burasi var İnsanın kafası dağılıyor :)Sıkma canını, ekleme boşverde zaten, belki askerliği boyunca rapor falanda alırsa o zamanlardan düşersin ..
Evet canım ben çalışıyorum bir üniversitede. İş güç koşuşturmaca işte, fırsat buldukça tek eğlencem olan sizlerle konuşuyorum napayım ..
Gerçi o konuda haklısın tatlım bizimkinin de komutanı çok kafaymış o açıdan çok şanslılar ..sevgilin geldiğinde söle ayarlarız demiş hahha :) her haftasonu 1 gün çarşı izni var zaten bu hafta hadi 2 gün çıkın demiş oh valla keyfine diyecek yok :))) Komutan telefonlarını görmüş bişe dememiş ..onların gitmesi yasak olan özel kantin varmış ordan bişe isterseniz alayım diyormuş :) O ii oldukça bende ii oluyorum :) Usta birliğinde dünya varmışDoğru diyosun kuzum aileden biri gitmeden çıkarmıyorlarmış genelde. Ama benimki komutanıyla konuşmuş komutanı nişanlın gelince de çıkarırım demiş sadece babasının kimlik fotokopisini götürücez gidersem eğer. Aynı şekilde arkadaşları da gitmeyi planlıyor. Ben direk bizim için düşünmüştüm.
Dimi ya günler geçiyor şafaklar atıyor![]()
Günaydın canim nasılsınHerkese günaydınnnn kızlarr![]()