357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ahahaha hasbama bak 1 yaş büyük bendennnnnnnnnn yoksa sana apılaa mı dememi istiyosun şakaaaaaa yaptııııııııııım
ERROR
hüüüüüüüüüüğğğğğğğğğ 23,5 ne kızım yaaaaa
allah cızırtımı vermeye avon kataloğunda çaktırmadan anti aging kremlerine bakacak hatun muydum ben
gençliğinin kıymetini bil evladım.....
bende öptüm pamukum haydin hayırlı akşamlar ben artık kaçar...kovun beni gidemiyorum
hihahah bak sadece 7-8 saat ayrı kalcan uykunu al kop gel yinee

hahaha frances teyzeciğğmmm

hahaha frances teyzeciğğmmm
elbet biiir güün buluşaaacağızzz bu bööyle yarıım kalmayacaaak

bebeğim yüksek doz sarper'den yorgun düşmüş vaziyetteyim uykumu alayım birazcık.
öpüldün kuzucuuummm görüşürüz yarın haberleşiriz gelişmeleri rapor filann. internet paketsiz dolaşıyodum züürt gibi, hallettim onu da ohh
kuzular iyi geceleeeer

eferva çok geçmiş olsun canım ya iyi allah korumuş valla banada geçen gün geri geri gelen araba çarptı neyseki dengemi kaybedip düşmedimde altında kalmadım

hadi inşallah hallolur rapor işi yaz yarın bak.. optum tatlısım iyi gecelerrrrrrr sarperli günlerr

Valla kuzum ne olsun ya zaman durmuş geçmiyor ama 29 unda sevgilim e kavuşuyorum gerçi hala canım da sıkkın dün dedim ya yedi gün askerliği uzadı offf .. senin askerin nasil
Ben kaçırmışım oraları kuzum hayırdır? neden uzattılar.
Benim askerimde Usta birliğine teslim olacak 26 aralıkta onu beklıyoruz işte.
Sıkma canını sakın, kavuşalım biran önce inşallahda napalım bunlarıda yaşayacakmışız demekki

Kavga etmiş Allahım ya ama ben yine de safaga eklemiyorim moralim bozuluyor .. neyse başka ne yapıyorsun çalışıyordun dimi sen :)

Kavga etmiş Allahım ya ama ben yine de safaga eklemiyorim moralim bozuluyor .. neyse başka ne yapıyorsun çalışıyordun dimi sen :)
Sıkma canını, ekleme boşverde zaten, belki askerliği boyunca rapor falanda alırsa o zamanlardan düşersin ..
Evet canım ben çalışıyorum bir üniversitede. İş güç koşuşturmaca işte, fırsat buldukça tek eğlencem olan sizlerle konuşuyorum napayım ..

Valla iyi ki burasi var İnsanın kafası dağılıyor :)

Gerçi o konuda haklısın tatlım bizimkinin de komutanı çok kafaymış o açıdan çok şanslılar ..sevgilin geldiğinde söle ayarlarız demiş hahha :) her haftasonu 1 gün çarşı izni var zaten bu hafta hadi 2 gün çıkın demiş oh valla keyfine diyecek yok :))) Komutan telefonlarını görmüş bişe dememiş ..onların gitmesi yasak olan özel kantin varmış ordan bişe isterseniz alayım diyormuş :) O ii oldukça bende ii oluyorum :) Usta birliğinde dünya varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…