Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmm marka bilmem de ince
hımm anladım canım marka bilemem ama pırlantaların ince ve küçük taşlı olanları cok hosuma gidiyor hem cok zarif duruyor hemde diğerlerine göre daha hesaplı![]()
ayy canım ilk mesajını gördüm kalbimm hızlı hızlı attı ohh asagıyı okuyunca bende rahatladım. geçmiş olsun ya allah korumuş..ayy ciddi birşey değilmiş şükür ayağı ağrıyormuş biraz ama iyi oh
ayy ciddi birşey değilmiş şükür ayağı ağrıyormuş biraz ama iyi oh
hadi yaa pırlanta hakkında hiç bi bilgim yok kuzumm ya genel olarak aslında mucevherden anlamam yanii bak bunu bilmiyodum mesela kesin kazıklanırdımtatlim bizde oyle bisey dusunduk digerlerinin fiyatlari cok ucukk zatenn.bide bu tarlarin renk kalitesi varmis. hani kotu kalite bi rengi iyi diye satabilirlermis vs vs o yuzden sizin fikirlerinizi aliyim dedim kaziklanmamak adina:)
ayy şimdi kızkardeşimle konuşuyorum da birsey diyecem bağırma dedi ne oldu dedim enise araba çarptı dedi bende psikolojik artık onunla konuşurken tık yazmış bulundum çıkarsam alınmayın diye sonra iyi ama birşeyi yok ayağı ağrıyormuş biraz yine de doktora gidecez dedi rahatladım onu da hemen yazdım sizde etkilenmeyin diyeayy canım ilk mesajını gördüm kalbimm hızlı hızlı attı ohh asagıyı okuyunca bende rahatladım. geçmiş olsun ya allah korumuş..
sağolun canım ya iyi ki varsınız valla ne kadar değerlisiniz bir kez daha anladım daha telefonla konuşurken ne ara yazdım ben onu bilmiyorum afalladımgecmis olsun camim allah koruMuş:)
geldim bebeğem bu gece burdayım sabahlar olmasınnngeç kalma gelcem diyosun gelmiyosun![]()
kardeşime araba çarpmış
ayy ciddi birşey değilmiş şükür ayağı ağrıyormuş biraz ama iyi oh
kardeşime araba çarpmış
Yardımcı olduysam ne mutlu canısııııı inşallah halledersiniz yarın kuşum benim hiç devletle falan ugrasmayın. vermıyor zaten kolay kolay devlette. Ee neler yaptınızz kuşum. Ay gökhan yok ya şimdi,butun bekledgmz filmler vizyondageldim bebeğem bu gece burdayım sabahlar olmasınnn
dediğin hastaneyi biliyomuş sarper
aklımda olsun dedi. sabahtan medical park medipol falan gidicek kıllık çıkartırlarsa gökhanın gittiği yere gidicekmiş
sağol kalpli kurabiyeemmm
yüreğime indi ya önce :S offf neyse ki ciddi bi sorun yokmuş geçmiş olsun![]()
geldim bebeğem bu gece burdayım sabahlar olmasınnn
aklımda olsun dedi. sabahtan medical park medipol falan gidicek kıllık çıkartırlarsa gökhanın gittiği yere gidicekmiş
canm nasılsın en son erkek arkadasın geldi orda kaldım ben cok okuyamadım formu :) nasıl gecıyor vaktınız su an izin mi aldı
artık burası herseyimiz gibi oldu kusum valla bende öyle bi gun gormesem eksik hisssediyorum hemen yazıyorum o an ne yasadıysam:)ayy şimdi kızkardeşimle konuşuyorum da birsey diyecem bağırma dedi ne oldu dedim enise araba çarptı dedi bende psikolojik artık onunla konuşurken tık yazmış bulundum çıkarsam alınmayın diye sonra iyi ama birşeyi yok ayağı ağrıyormuş biraz yine de doktora gidecez dedi rahatladım onu da hemen yazdım sizde etkilenmeyin diye
Yardımcı olduysam ne mutlu canısııııı inşallah halledersiniz yarın kuşum benim hiç devletle falan ugrasmayın. vermıyor zaten kolay kolay devlette. Ee neler yaptınızz kuşum. Ay gökhan yok ya şimdi,butun bekledgmz filmler vizyondabu arada gökhanın babası kalp krizi geçirmiş yine yogunbakmdaymıs ıkı gundur ve gokhanımdan saklıyoruz
![]()
hadi yaa pırlanta hakkında hiç bi bilgim yok kuzumm ya genel olarak aslında mucevherden anlamam yanii bak bunu bilmiyodum mesela kesin kazıklanırdımAllah gönlüne göre versin canım ablanın..
sağol canım:)geldim bebeğem bu gece burdayım sabahlar olmasınnn
yüreğime indi ya önce :S offf neyse ki ciddi bi sorun yokmuş geçmiş olsun![]()
sağolun canım ya iyi ki varsınız valla ne kadar değerlisiniz bir kez daha anladım daha telefonla konuşurken ne ara yazdım ben onu bilmiyorum afalladım![]()
sağol canımcok gecmıs olsun canm
aynen len benim oğlan hiç sevmiyo ama o bilgisayarda oyun oynarken oyununu bölüp bakıyorum anne bıktım bıktım diyorartık burası herseyimiz gibi oldu kusum valla bende öyle bi gun gormesem eksik hisssediyorum hemen yazıyorum o an ne yasadıysam:)
aynen ya ayy ama o an şoka girdim bi an ne bilimhahahah teknoloji bizi bu hallere kadar getirdi bebisim ışık hizi dedikleri bu olsa gerek :):)