357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bakacaz artık canım çok zorlanırsak gelecek mecbur oğlum çok özlüyor bende öyle o zaten hepten perişan...bugün oğlum biraz o kötü enerjiyi atsın diye oyuncakçıya götürdüm istediği birkaç oyuncağı aldık mutlu oldu biraz sildi kafasından

Aman iyi yapmissin bak ne guzel rabbim evlat nasip etmis size Allah uzun saglikli omurler versin canim benm esinle cocuklarinla :)
sağol canım güzel dileklerin için Allah ım sizlere de kavuşmayı nasip etsin güzel güzel yuvalar kurun benim gibi mutlu olun İnşallah:):)

aaa nida ben bugün oğlumu doktora götürdüm kan sonuçlarımız anca gelmişti doktor oldukça iyi olduğunu hatta fazla iyi olduğunu söyledi çok sağlıklı bir çocuğun var dedi boy kilo ölçüsüne baktı ortalamanın çok çok üstünde gelişimi dedi grafikte de gösterdi tırnakları da kaptığı bir enfeksiyon mantar yapmıştır dedi elini çok ağzına alıyorsa ondan da olabilir dedi tırnakları yavaş yavaş normale dönmeye başladı zaten :)

sağol canım güzel dileklerin için Allah ım sizlere de kavuşmayı nasip etsin güzel güzel yuvalar kurun benim gibi mutlu olun İnşallah:):)
Aminn insallah canim sende sagol guzel dualarin icin :) ben yatayim artikkkk herkese iyi geceler tatli ruyalar safak bir gun daha atti yarenler

maşallah canım benimm bak en azından güzel bi haber var oglusundan yana.. Ne güzel hem sapasağlam oldugunuda ogrenmıs oldunuz daha rahat uyursun artık :) canım benim ben bide şöyle dusunuyorum hersey kısmet ya sonucta,eşin belki yanında degil ama cocukların var seni oyalayacak.. Onların telaşına kapılıp daha hafif geçirmeye çalış bu süreci.

bende öyle yapmaya çalışıyorum canım onlarla uğraşınca gerçekten daha kolay oluyo ama işte adam şu ktm den çıksa bi yerleşse yerim iyi dese nefes alacam:) ya bi de nida benimki whatsapp da grup kurmuşlardı bölük olarak ordan yazıştılar falan neyse benimki kendi telefonunu bana bıraktı uyduruk bi telefon götürdü yanında bende kartımı onun telefonuna taktım ama whatspp numarasını değiştirmedim arkadaşları gruba mesaj atıyor işte burada kısa dönem 4 kişiyiz herkes uzun dönem uyuşturucu kullanan dövmeli kesik vücutlu adamlar dolu bizi kolluyorlar korkuyoruz diye işte korkuyorum benimkinin yeri de öyle olur diye

birisi de yazmış mesela tuvalet yok su yok silahın şarjörü açık uyuyoruz ne olur ne olmaz diye burası berbat uzun dönemler fırsat kolluyor diye okudukça bi kötü oluyorum

neyse benim uyumam lazım artık nidacım mecbur geçecek zaman ağlasak da sızlasak da 4 ay değil mi nasılsa geçer yapacak birşey yok sende üzme canını bol bol dua et kayınpederin için Allah yardım eder...iyi geceler canım öptüm seni çok

kuzumm benım her birlikte var onlardann hiç sıkma komutanlar zatn onları biliyor hiç bişey yapamazlar hiç doldurma kafanı bunlarla..ayrıca orda sadece kesikler yok turlü türlü insanlar var elbet sorun yasayacaktır adapte olma sorunu vs. zaten bu yuzden sabrı sakin olmayıda ogrenıyorlar orda.

optum bebegm sagol ediiyorum dua zaten.. iyi gecelerr bakalımm

Yok kuzu sanmıyorum gece eğitimi olucağını onbaşı olmuş nöbet değişimine felan bakıyordur bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…