- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Aa yok yaşıt sayılırmısızz :)22 canım
bakacaz artık canım çok zorlanırsak gelecek mecbur oğlum çok özlüyor bende öyle o zaten hepten perişan...bugün oğlum biraz o kötü enerjiyi atsın diye oyuncakçıya götürdüm istediği birkaç oyuncağı aldık mutlu oldu biraz sildi kafasındanzor tabi kuzum en korktugum şeydir sevdiğim insanı acı içinde görmek.. Rabbim kimseye sevdiklerinin acısını yasatmasın baş edemem dusunmek dillendirmek bile istemiyorum.sagol canım sende destegin için ortak oluyorsunuz burda dualarınızı eksik etmeyin nolur.. Sizin içinde , canım eğer dayanamayacak bi yere gelirseniz gelsin tabi çocuk olunca özlem üst üste biniyodur iyice onun içinde cocuklar içinde senin içinde butun yuku sen tasıyorsun esin yokken .. sen idare ediyosun cocuklarını.
:) ben biraz erken evlendim canım çocuk deyince herkes büyük sanıyor :)Aa yok yaşıt sayılırmısızz :)
Aman iyi yapmissin bak ne guzel rabbim evlat nasip etmis size Allah uzun saglikli omurler versin canim benm esinle cocuklarinla :):) ben biraz erken evlendim canım çocuk deyince herkes büyük sanıyor :)
sağol canım güzel dileklerin için Allah ım sizlere de kavuşmayı nasip etsin güzel güzel yuvalar kurun benim gibi mutlu olun İnşallah:):)Aman iyi yapmissin bak ne guzel rabbim evlat nasip etmis size Allah uzun saglikli omurler versin canim benm esinle cocuklarinla :)
Aminn insallah canim sende sagol guzel dualarin icin :) ben yatayim artikkkk herkese iyi geceler tatli ruyalar safak bir gun daha atti yarenlersağol canım güzel dileklerin için Allah ım sizlere de kavuşmayı nasip etsin güzel güzel yuvalar kurun benim gibi mutlu olun İnşallah:):)
tamam canım iyi geceler bende yatıyorum artık :)Aminn insallah canim sende sagol guzel dualarin icin :) ben yatayim artikkkk herkese iyi geceler tatli ruyalar safak bir gun daha atti yarenler
maşallah canım benimm bak en azından güzel bi haber var oglusundan yana.. Ne güzel hem sapasağlam oldugunuda ogrenmıs oldunuz daha rahat uyursun artık :) canım benim ben bide şöyle dusunuyorum hersey kısmet ya sonucta,eşin belki yanında degil ama cocukların var seni oyalayacak.. Onların telaşına kapılıp daha hafif geçirmeye çalış bu süreci.aaa nida ben bugün oğlumu doktora götürdüm kan sonuçlarımız anca gelmişti doktor oldukça iyi olduğunu hatta fazla iyi olduğunu söyledi çok sağlıklı bir çocuğun var dedi boy kilo ölçüsüne baktı ortalamanın çok çok üstünde gelişimi dedi grafikte de gösterdi tırnakları da kaptığı bir enfeksiyon mantar yapmıştır dedi elini çok ağzına alıyorsa ondan da olabilir dedi tırnakları yavaş yavaş normale dönmeye başladı zaten :)
bende öyle yapmaya çalışıyorum canım onlarla uğraşınca gerçekten daha kolay oluyo ama işte adam şu ktm den çıksa bi yerleşse yerim iyi dese nefes alacam:) ya bi de nida benimki whatsapp da grup kurmuşlardı bölük olarak ordan yazıştılar falan neyse benimki kendi telefonunu bana bıraktı uyduruk bi telefon götürdü yanında bende kartımı onun telefonuna taktım ama whatspp numarasını değiştirmedim arkadaşları gruba mesaj atıyor işte burada kısa dönem 4 kişiyiz herkes uzun dönem uyuşturucu kullanan dövmeli kesik vücutlu adamlar dolu bizi kolluyorlar korkuyoruz diye işte korkuyorum benimkinin yeri de öyle olur diyemaşallah canım benimm bak en azından güzel bi haber var oglusundan yana.. Ne güzel hem sapasağlam oldugunuda ogrenmıs oldunuz daha rahat uyursun artık :) canım benim ben bide şöyle dusunuyorum hersey kısmet ya sonucta,eşin belki yanında degil ama cocukların var seni oyalayacak.. Onların telaşına kapılıp daha hafif geçirmeye çalış bu süreci.
kuzumm benım her birlikte var onlardann hiç sıkma komutanlar zatn onları biliyor hiç bişey yapamazlar hiç doldurma kafanı bunlarla..ayrıca orda sadece kesikler yok turlü türlü insanlar var elbet sorun yasayacaktır adapte olma sorunu vs. zaten bu yuzden sabrı sakin olmayıda ogrenıyorlar orda.bende öyle yapmaya çalışıyorum canım onlarla uğraşınca gerçekten daha kolay oluyo ama işte adam şu ktm den çıksa bi yerleşse yerim iyi dese nefes alacam:) ya bi de nida benimki whatsapp da grup kurmuşlardı bölük olarak ordan yazıştılar falan neyse benimki kendi telefonunu bana bıraktı uyduruk bi telefon götürdü yanında bende kartımı onun telefonuna taktım ama whatspp numarasını değiştirmedim arkadaşları gruba mesaj atıyor işte burada kısa dönem 4 kişiyiz herkes uzun dönem uyuşturucu kullanan dövmeli kesik vücutlu adamlar dolu bizi kolluyorlar korkuyoruz diye işte korkuyorum benimkinin yeri de öyle olur diye
optum bebegm sagol ediiyorum dua zaten.. iyi gecelerr bakalımmneyse benim uyumam lazım artık nidacım mecbur geçecek zaman ağlasak da sızlasak da 4 ay değil mi nasılsa geçer yapacak birşey yoksende üzme canını bol bol dua et kayınpederin için Allah yardım eder...iyi geceler canım öptüm seni çok
Aaa 2 gündür hiç aramadı mı acaba gece eğitimleri fln mı var kuzu
Hoş geldin canım ben karıştıklarını duymadım sadece karacıların havacıların fln farklı oluyor renkleri askeri malzeme satan yerlerde zaten hepsi var söylüyorsun veriyorlar bak biz aşağıdaki listenin tamamını aldık neredeyse iyiki de almışız dedi benimki çünkü kantinlerde çok sıra oluyormuş en azından bizim yerimizde öyleydi
Günaydın kızlar ....
Günaydın herkeseeeGünaydın yarenlerrr
Nasılsın canım hayırdır ne olduGünaydın herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?