geçmiş olsun canım sanada gözünaydın kavuşaçaksınz iyigeceler:)canım geldi mi askerin çok sevindim hadi güzel vakit geçirin bende bugün doktorda baya yoruldum oradan oraya kan aldılar salı günü sonuçlar gelecek bakalım felaket yorgunum kuzularımı uyuttum bende yatacam şimdi canımın içi de cumartesi geliyor o yüzden yarın başlasın hazırlıklardinç olmam lazım herkese hayırlı akşamlaaar
bende de aynı durum var hiçbir şey güzel gitmiyor gibi hayatımda üstümde kocaman bir ağırlık var. konuşamayınca daha da kötü hissediyorum kendimiKızlarr iyi akşamlar,bgn bi kötüyüm halbuki bugn askerimle iyi knştk ama özlem başladı artık huysuzlaşıyoruk glb. Onla konuşurken iyiyim ama kapatınca bi ağlama geliyo sanki üstüme tuhaflaşıyorum ya
Allah büyük be kuzuu haklıyıda haksızıda görüyo.. İnsanlar gerçekten çook kötü olabiliyoRabbim karşımıza herzmn ve her yerde iyi insanlar çıkarsın inşaAllah Çirkin insanlar için güzel canını sıkma olurmu
Canım Giresun Muştan daha rahattır diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah
Neden degstrmsler kı acaba
Offfff offff,cidden asker beklemek zormuş sabır ölçüyo ben aslında sabırlıyımdır da konu askerini özlemek olunca olmıyomş yanibende de aynı durum var hiçbir şey güzel gitmiyor gibi hayatımda üstümde kocaman bir ağırlık var. konuşamayınca daha da kötü hissediyorum kendimi
sağol bitaneeeciim of kız hayata döndüm resmen bi de 24 saat onceki halime bak te allam yaaaa.. Gökhan aldı mı telefonunuu kavuştunuz mu sizdehıaaaaaam eferim güzel gelincik iyi eglenceler keyifli vakitler olsun cınısıııııııııııı
geldim tatlım geldi dün yaşadıklarımızın hepsini unuttuk sanki hiç yaşanmamış gibi.. Garip yaa. Cumartesi miiiiii?? Süppper otesiii hemen gelsin cumartesi :)) kuzularına da sana da iyi gecelerrrcanım geldi mi askerin çok sevindim hadi güzel vakit geçirin bende bugün doktorda baya yoruldum oradan oraya kan aldılar salı günü sonuçlar gelecek bakalım felaket yorgunum kuzularımı uyuttum bende yatacam şimdi canımın içi de cumartesi geliyor o yüzden yarın başlasın hazırlıklardinç olmam lazım herkese hayırlı akşamlaaar
Kızlarımmmmm... Şimdi geldim eve ihihi sarperle gezdik tozduk annelerine gittik pastamı götürdüm ama çocuk anca 1 buçuk dilim yedi babası 2 koca dilim yedi sinir olmadım değilll :// 62 gündür görmemiştim, o gördüğüm ilk an çok garipti yabancı gibiydi sanki yaaa ama koşup sarıldığımızda herşey eskisi gibi oldu dünya yeniden dönmeye başladı :)) bi de beni ilk öptüğünde kalbim çıkıcaktı resmen ilk günkü gibi elim ayağım titredi ayy
Çok sevindim canım ya ne güzelcanim cok iyiymiş ya biraz arastirdim da sevindim bende baya bi dualarim kabul olmuş heralde:) cok tenkyu bebisimm
Canlar ciğerler güzel yarenler günaydın
İyiyim tatlım nişanlım telefonunu getirtti ama telefon açılmıyomuş sabahtan beri onunla uğraşıyo ona canım sıkıldı biraz sen nasılsın bebeğimgüanydınn canımm.nasılsın...
İyiyim tatlım nişanlım telefonunu getirtti ama telefon açılmıyomuş sabahtan beri onunla uğraşıyo ona canım sıkıldı biraz sen nasılsın bebeğim
Bebeğim şuan askeriye de nasıl götürsün telefoncuya bu haftada çarşı izni yok ilk hafta diye artık önümüzdeki hafta çıkıp götürebilir ancaktelefoncuya götürmedimi canım ... bende iiyim kuzum ..ayın 18 bekliyorum 2 gün izine gelecek canım :) ama sonra gidecek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?