Canım ne aksilikler olmuş öyle ya üzüldüm senin adınaGünaydın lokumlarımmm...
canımcım naptın son durum ne , napmış sevdiceğin
canlarım valla dün gece kalpten gitmediysem sittin sene yaşarım artık ben hala rüya gibi geliyo yaşadıklarım... Sonuç, sabah 5 gibi istanbula inmiş uçak, 7de de evine gelmiş, uyuyo şimdi uyanmasını bekliyorum. Off kızlar pelte gibiyimCanım ne aksilikler olmuş öyle ya üzüldüm senin adına
Şimdi ne zaman yanında olacak askerin
hadi gözünaydın sağ salim gelmiş=)canlarım valla dün gece kalpten gitmediysem sittin sene yaşarım artık ben hala rüya gibi geliyo yaşadıklarım... Sonuç, sabah 5 gibi istanbula inmiş uçak, 7de de evine gelmiş, uyuyo şimdi uyanmasını bekliyorum. Off kızlar pelte gibiyim
Tatlımm çok sağol ya :) sen nasılsın?hadi gözünaydın sağ salim gelmiş=)
ıyıyım bende canım hazırlandım da okula gıdıcem bırazdan:)Tatlımm çok sağol ya :) sen nasılsın?
Gözün aydın canım geç olsa da sonunda gelmiş sevdiceğin buna da şükürcanlarım valla dün gece kalpten gitmediysem sittin sene yaşarım artık ben hala rüya gibi geliyo yaşadıklarım... Sonuç, sabah 5 gibi istanbula inmiş uçak, 7de de evine gelmiş, uyuyo şimdi uyanmasını bekliyorum. Off kızlar pelte gibiyim
Kuzuuuu naberGünaydın asker yarenleriii
geldimi bidenemmmmmm :)Havaalanına gelmiş telefon kartıyla aradı bu sefer deTam konuşurken anons edildi ismi!!! Bilmemnereye gelmeniz rica olunur.... Bizi artık bi gülme aldı Hadi bakalıııım bu sefer ne çıkıcak acaba kesin "alın paranızı binemezsiniz uçağa" dicekler diye tahmin ediyoruz şahsen, sonra kapattık telefonu 2.kez anons edilince.. Yarın tahminler doğru mu görücez Yatıyorum şimdi lokumlarım bugün fazlasıylaa sert oldu... İyi geceler yarın daha aydınlık bi güne uyanalım :)
sesi çıkmadığına göre geldi sanırım :) :)geldimi bidenemmmmmm :)
hala haber vermedi canım bekliyorum valla.. tepkisiz oturuyorum öyle.@nidagkhn canımcım naptı askerin , aldımı telefonu bi sorun olmamıştır inş.
hala haber vermedi canım bekliyorum valla.. tepkisiz oturuyorum öyle.
aradı kuzum cok sukur bişey yokmuş :)Kuzucum komutanlar mahkemeyle fln uğraşmak istemedikleri için bişi yapmıolarmış genelde.. Sen içini ferah tut bijtanem.. Kaç aylık asker sonuçta acemide olsa sıkıntıydı ama kral devrede bişi olmaz.. Allahın izniyle akşam güzel haberlerini alıcaksın tamammı
kızlar gunaydin. sevgilimin usta birligini degistirdiler Giresun çıktıGiresun yareni olan,duyan bilen goren var mi ???
hehehe kızlar markafonide nevresim takımları 40 tlye düşmüş kampanya 1 gun süresi var.. İki tane kaptım hemeeencecik
Ohhhhh çok şükür kuzucum yaaaradı kuzum cok sukur bişey yokmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?