• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım geldi mi askerin çok sevindim hadi güzel vakit geçirin bende bugün doktorda baya yoruldum oradan oraya kan aldılar salı günü sonuçlar gelecek bakalım felaket yorgunum kuzularımı uyuttum bende yatacam şimdi canımın içi de cumartesi geliyor o yüzden yarın başlasın hazırlıklar:KK8:dinç olmam lazım herkese hayırlı akşamlaaar:KK15:
geçmiş olsun canım sanada gözünaydın kavuşaçaksınz iyigeceler:)

Kızlarr iyi akşamlar,bgn bi kötüyüm halbuki bugn askerimle iyi knştk ama özlem başladı artık huysuzlaşıyoruk glb. Onla konuşurken iyiyim ama kapatınca bi ağlama geliyo sanki üstüme tuhaflaşıyorum ya :(

Kızlarr iyi akşamlar,bgn bi kötüyüm halbuki bugn askerimle iyi knştk ama özlem başladı artık huysuzlaşıyoruk glb. Onla konuşurken iyiyim ama kapatınca bi ağlama geliyo sanki üstüme tuhaflaşıyorum ya :KK43:
bende de aynı durum var hiçbir şey güzel gitmiyor gibi hayatımda üstümde kocaman bir ağırlık var. konuşamayınca daha da kötü hissediyorum kendimi

Ay kızlar bugun ne yoruldum he. okula git, oraya git buraya git. Giresun çıktığını öğren, araştır, bilgi ver, uçak bileti araştır, otobüs bileti araştır, bilgi ver, uçak biletini al. Cok yoruldum hala kafamda bi sürü soru var geldiğinde ne giyicem nereye gidicez napicaz gibi :) Çünkü nedeeeéen? YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ HOOOP ASKITOM BURDAAA:)))) Cok özledim ya 40 gun ya 40 gun gecti göremedim canım benim o ya:( ilk gördüğüm an naparim onu düşünüyorum sürekli beynim duruyo düşünürken:)

bende de aynı durum var hiçbir şey güzel gitmiyor gibi hayatımda üstümde kocaman bir ağırlık var. konuşamayınca daha da kötü hissediyorum kendimi
Offfff offff,cidden asker beklemek zormuş sabır ölçüyo ben aslında sabırlıyımdır da konu askerini özlemek olunca olmıyomş yani :( :(

Kızlarımmmmm... Şimdi geldim eve ihihi sarperle gezdik tozduk annelerine gittik pastamı götürdüm ama çocuk anca 1 buçuk dilim yedi babası 2 koca dilim yedi sinir olmadım değilll :// 62 gündür görmemiştim, o gördüğüm ilk an çok garipti yabancı gibiydi sanki yaaa ama koşup sarıldığımızda herşey eskisi gibi oldu dünya yeniden dönmeye başladı :)) bi de beni ilk öptüğünde kalbim çıkıcaktı resmen ilk günkü gibi elim ayağım titredi ayy:KK22::KK22:

hıaaaaaam eferim güzel gelincik iyi eglenceler keyifli vakitler olsun cınısıııııııııııı:KK69:
sağol bitaneeeciim of kız hayata döndüm resmen bi de 24 saat onceki halime bak te allam yaaaa.. Gökhan aldı mı telefonunuu kavuştunuz mu sizde:KK49:

canım geldi mi askerin çok sevindim hadi güzel vakit geçirin bende bugün doktorda baya yoruldum oradan oraya kan aldılar salı günü sonuçlar gelecek bakalım felaket yorgunum kuzularımı uyuttum bende yatacam şimdi canımın içi de cumartesi geliyor o yüzden yarın başlasın hazırlıklar:KK8:dinç olmam lazım herkese hayırlı akşamlaaar:KK15:
geldim tatlım geldi dün yaşadıklarımızın hepsini unuttuk sanki hiç yaşanmamış gibi.. Garip yaa. Cumartesi miiiiii?? Süppper otesiii hemen gelsin cumartesi :)) kuzularına da sana da iyi gecelerrr:KK37:

Kızlarımmmmm... Şimdi geldim eve ihihi sarperle gezdik tozduk annelerine gittik pastamı götürdüm ama çocuk anca 1 buçuk dilim yedi babası 2 koca dilim yedi sinir olmadım değilll :// 62 gündür görmemiştim, o gördüğüm ilk an çok garipti yabancı gibiydi sanki yaaa ama koşup sarıldığımızda herşey eskisi gibi oldu dünya yeniden dönmeye başladı :)) bi de beni ilk öptüğünde kalbim çıkıcaktı resmen ilk günkü gibi elim ayağım titredi ayy:KK22::KK22:

Ayyyyy

günaydın kızlar hastahane işlerim vardı dün giremedim ... nasılsınız bakalaım..bende iyiyim çok şükür ...canımla konuşamadım eğitim alırlarmı antalya sel götürüyormuş ..geçen hafta yapmadılar yğmurdan dolayı ...silah eğitimi...zaten haftaya perşebe gelecek inşallah ..çok özledim burnumda tütüyor ...@frances çok sevindim canım iyş gezmeler gzüel vakit geçiri tatlım ..

İyiyim tatlım nişanlım telefonunu getirtti ama telefon açılmıyomuş sabahtan beri onunla uğraşıyo ona canım sıkıldı biraz sen nasılsın bebeğim

telefoncuya götürmedimi canım ... bende iiyim kuzum ..ayın 18 bekliyorum 2 gün izine gelecek canım :) ama sonra gidecek ....

telefoncuya götürmedimi canım ... bende iiyim kuzum ..ayın 18 bekliyorum 2 gün izine gelecek canım :) ama sonra gidecek ....
Bebeğim şuan askeriye de nasıl götürsün telefoncuya bu haftada çarşı izni yok ilk hafta diye artık önümüzdeki hafta çıkıp götürebilir ancak:( :( Neyse ki ankesörlüde sıra olmuyor rahat rahat arayabiliyor buna da şükür
Kuzuuuuu çok az kalmış ilk defa mı göreşeceksiniz çok sevindim senin adına. 2 günde olsa çok iyi gelir ikinize de:KK68:
Bol bol sarıl kokusunu içine çek :KK42:

Back
X