aa çok tatllıymış bu:) annem 4 5 takım aldı bana ya çeyizlik nevresim üstüne yatıcam daha alırsamhehehe kızlar markafonide nevresim takımları 40 tlye düşmüş kampanya 1 gun süresi var.. İki tane kaptım hemeeencecik
aradı kuzum cok sukur bişey yokmuş :)
hahaha canım benim zaten 5 tanae yeter bencede.. :)aa çok tatllıymış bu:) annem 4 5 takım aldı bana ya çeyizlik nevresim üstüne yatıcam daha alırsam
evlendikten sonra keyfime göre daha alırım benhahaha canım benim zaten 5 tanae yeter bencede.. :)
koyacak yer bulursun alırsın bebegmmevlendikten sonra keyfime göre daha alırım ben
noldu cansı km sıktı canını niye sıktı?Kızlar nabersiniz .. ben bugun çok kotuydum okulda arkadaslarla sıkıntı lar oldu .. bende böyle doldum ağladım da ağladım .. neyse eve geldim annemle dertlestimde rahatladım .. Allahım hiç derdim yokmuş gibi bide böyle işlerle uğraşıyorum .. insanlar çok tuhaf valla çok tuhaf
Ya o ka da r coluk çocuk işi ki nidakusum .. bende cevap veremedim veremem de zaten tamam dedim kusura bakmayın dedim içime attım .. ben onların dedikodusu nu yapmışım nankörlük etmişim .. ama bunu öyle buyuttuler kii özel hayatıma bile girdiler .. işte böyle yaparsam onlarda bana yaparmis falan .. cocukca ama çok kötü oldumnoldu cansı km sıktı canını niye sıktı?
ay aman coluk cocuk resmen boşver be gülümm de keske tamam deeyip kabul etmeseydin. Gerçi etmesende bişey degismezki onlar için. Yolusmak için yer arıyorlarYa o ka da r coluk çocuk işi ki nidakusum .. bende cevap veremedim veremem de zaten tamam dedim kusura bakmayın dedim içime attım .. ben onların dedikodusu nu yapmışım nankörlük etmişim .. ama bunu öyle buyuttuler kii özel hayatıma bile girdiler .. işte böyle yaparsam onlarda bana yaparmis falan .. cocukca ama çok kötü oldum
Evet .. bana dedi ki git yaptığını düzel o kızlar aslında öyle değil de kime dedikodumuzu yaptiysan dedi .. ama hiç bişey demicem mecbur muyum yani .. demiyim dimi ? Ya yumuşak başlı olunca hep böyle oluyor nidakusumay aman coluk cocuk resmen boşver be gülümm de keske tamam deeyip kabul etmeseydin. Gerçi etmesende bişey degismezki onlar için. Yolusmak için yer arıyorlar
ben olsam sesimi çıkartırdım kuşum ama herkes farklı işte.. Sonucta yapmadıgım bişeyle itham edemz kimse beni isterse alayı gelsin baskı yapsın görmemezlikten gel ozamanda kudursunlar.Evet .. bana dedi ki git yaptığını düzel o kızlar aslında öyle değil de kime dedikodumuzu yaptiysan dedi .. ama hiç bişey demicem mecbur muyum yani .. demiyim dimi ? Ya yumuşak başlı olunca hep böyle oluyor nidakusum
Öyle yapicm nidakusum Allaha havale et ti m ben ..ben olsam sesimi çıkartırdım kuşum ama herkes farklı işte.. Sonucta yapmadıgım bişeyle itham edemz kimse beni isterse alayı gelsin baskı yapsın görmemezlikten gel ozamanda kudursunlar.
Bebeğieeeem şimdi müstakbel kayın anne babanın evine geldikkgeldimi bidenemmmmmm :)
hıaaaaaam eferim güzel gelincik iyi eglenceler keyifli vakitler olsun cınısııııııııııııBebeğieeeem şimdi müstakbel kayın anne babanın evine geldikk
Iyiyim kuzummm sen nasılsın :)Kuzuuuu naber
Askerimi özlüyorum ve onu düşünüyorum bebeğim napiimNapiyosunuz yarenleriii
Allah büyük be kuzuu haklıyıda haksızıda görüyo.. İnsanlar gerçekten çook kötü olabiliyoÖyle yapicm nidakusum Allaha havale et ti m ben ..
canım geldi mi askerin çok sevindim hadi güzel vakit geçirin bende bugün doktorda baya yoruldum oradan oraya kan aldılar salı günü sonuçlar gelecek bakalım felaket yorgunum kuzularımı uyuttum bende yatacam şimdi canımın içi de cumartesi geliyor o yüzden yarın başlasın hazırlıklarBebeğieeeem şimdi müstakbel kayın anne babanın evine geldikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?