357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar nabersiniz .. ben bugun çok kotuydum okulda arkadaslarla sıkıntı lar oldu .. bende böyle doldum ağladım da ağladım .. neyse eve geldim annemle dertlestimde rahatladım .. Allahım hiç derdim yokmuş gibi bide böyle işlerle uğraşıyorum .. insanlar çok tuhaf valla çok tuhaf

noldu cansı km sıktı canını niye sıktı?

noldu cansı km sıktı canını niye sıktı?
Ya o ka da r coluk çocuk işi ki nidakusum .. bende cevap veremedim veremem de zaten tamam dedim kusura bakmayın dedim içime attım .. ben onların dedikodusu nu yapmışım nankörlük etmişim .. ama bunu öyle buyuttuler kii özel hayatıma bile girdiler .. işte böyle yaparsam onlarda bana yaparmis falan .. cocukca ama çok kötü oldum

ay aman coluk cocuk resmen boşver be gülümm de keske tamam deeyip kabul etmeseydin. Gerçi etmesende bişey degismezki onlar için. Yolusmak için yer arıyorlar

ay aman coluk cocuk resmen boşver be gülümm de keske tamam deeyip kabul etmeseydin. Gerçi etmesende bişey degismezki onlar için. Yolusmak için yer arıyorlar
Evet .. bana dedi ki git yaptığını düzel o kızlar aslında öyle değil de kime dedikodumuzu yaptiysan dedi .. ama hiç bişey demicem mecbur muyum yani .. demiyim dimi ? Ya yumuşak başlı olunca hep böyle oluyor nidakusum

ben olsam sesimi çıkartırdım kuşum ama herkes farklı işte.. Sonucta yapmadıgım bişeyle itham edemz kimse beni isterse alayı gelsin baskı yapsın görmemezlikten gel ozamanda kudursunlar.

Bebeğieeeem şimdi müstakbel kayın anne babanın evine geldikk
canım geldi mi askerin çok sevindim hadi güzel vakit geçirin bende bugün doktorda baya yoruldum oradan oraya kan aldılar salı günü sonuçlar gelecek bakalım felaket yorgunum kuzularımı uyuttum bende yatacam şimdi canımın içi de cumartesi geliyor o yüzden yarın başlasın hazırlıklardinç olmam lazım herkese hayırlı akşamlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…