• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bebeğim şuan askeriye de nasıl götürsün telefoncuya bu haftada çarşı izni yok ilk hafta diye artık önümüzdeki hafta çıkıp götürebilir ancak:KK43: :KK43: Neyse ki ankesörlüde sıra olmuyor rahat rahat arayabiliyor buna da şükür
Kuzuuuuu çok az kalmış ilk defa mı göreşeceksiniz çok sevindim senin adına. 2 günde olsa çok iyi gelir ikinize de:KK68:
Bol bol sarıl kokusunu içine çek :KK42:

ah kuzzm izinde zanetteim senin askerin ...aklım darmadağın ya kusuruma bakma emi... ilk defa canım görcem ....o kadar özledim şu anada yazrken gözlerim dolu dolu ....

ah kuzzm izinde zanetteim senin askerin ...aklım darmadağın ya kusuruma bakma emi... ilk defa canım görcem ....o kadar özledim şu anada yazrken gözlerim dolu dolu ....
Kıyamam ben sana ya canım benim bak çok az kalmış yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz askerin gelicek:D:D:D

günaydın en güzel yarenler :KK24: nasılsınız keyifler nasıl.. Ben yarin yarimin yanına gidiyorum yolcu etmeye:D@numnum volkana söyledim gelceğimi , sabah 8 de serbest bırakcaklarmış , saat ikide havaalında olması lazımmış yani 5-6 saat gerebilcem inş. bi aksilik olmazsa

günaydın en güzel yarenler :KK24: nasılsınız keyifler nasıl.. Ben yarin yarimin yanına gidiyorum yolcu etmeye:D@numnum volkana söyledim gelceğimi , sabah 8 de serbest bırakcaklarmış , saat ikide havaalında olması lazımmış yani 5-6 saat gerebilcem inş. bi aksilik olmazsa

ben bugün çokkk iyiyim , simgeee yarın görcem volkanımı :)
ay çok mutlu oldum canım senin adınaa:) darısı benim başıma inşallah ya=)

Aa ben yanlış hatırladım o zaman canım benim .. olsun yine de iyi gelecektir .. Van nasılmis acaba iyi mi umarım rahat eder
van merkezin rahat olduğunu ama ilçelerin sıkıntı olduğunu söylüyorlar, oraya gittiğinde belli olcak merkezde mi kalcak yoksa ilçelere mi dağıtım yapıcağı, uff sizlerdende bol bol dua bekliyorum canlarım inş. iyi bi yere düşer

Back
X