357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

görüşürüz İnşallah çok güzel zaman geçirirsiniz canım bizim daha 2 günümüz var

Allahıııım tarif de vermiş resim koyduğu yetmiyormuş gibi canım acayip tatlı istiyor yapacağum ha şimdi

Kızlaaar merhaba nasılsınız neler yaptınız gun ıcınde okuyorum ama telefondan yazmak mesele resmen bende eve gelınce yazıyorum hemen :)

Harıka olmus canm cok severımm

bebiism benim bildigim kendi olanaklariyla hava alanina gidicekler ama bilemedim. seninkinin ucagi ne zmna? sorayim benimki aradiginda istiyosan

Lunnam bugun benim derslerim vardi ya telden girince de zor yaziliyo :) askerim gelebilir iki gune onun sevincini yasiyorum bendeeeee
Ayyy kuzum çoooook sevindim ne güzel topiğimizde herkes birer birer kavuşuyor askerine

Yeni yeni öğreniyoruz kuzum

Tamam bebeğim en kısa zamanda deneyeceğim. Hadi siz bol bol hasret giderin ayakların yere basmaz senin şimdi

Allahıııım tarif de vermiş resim koyduğu yetmiyormuş gibi canım acayip tatlı istiyor yapacağum ha şimdi
Bende ev olsam şimdiye kadar yapmıştım bile bende bugünlerde tatlı krizindeyim
lunna resmen bitti sayılır çok az kalmış gelmesine darısı bizim başımıza...
Kuzum ben yanlış dedim bizim izin şafağı 20 yani o mehtap oluyormuş asıl şafak 132

Bende ev olsam şimdiye kadar yapmıştım bile bende bugünlerde tatlı krizindeyim

Kuzum ben yanlış dedim bizim izin şafağı 20 yani o mehtap oluyormuş asıl şafak 132
Anladım canım bende ne güzel az kalmış diyordum :) olsun o günler de gelecek :)

bebiism benim bildigim kendi olanaklariyla hava alanina gidicekler ama bilemedim. seninkinin ucagi ne zmna? sorayim benimki aradiginda istiyosan
ayy canım benim öyle bi iyilik yaparsan çok sevinirimmm :) cmrtesi 3.30 uçağı van'a gitcek... yaa lütfen lütfen lütfen detaylı öğren olur mu :) :) yaw seviyorum sizleri :)

bebisim biliyosa ogrenirim tabiki ama hepsi ayni anda gitmiyor malesef mesela benimkinin bileti pazar saat 2yeydi. thy den aldigi icin tsk biletleri sanırım her otobuste olan bos koltuklari mi aliyor anlamadm ama parca parca gidiyolarmis. o yuzden tam bilmeyebilir ama ne biliyosa ogrenir yazarm bebisim :) :)

ayy canım benim öyle bi iyilik yaparsan çok sevinirimmm :) cmrtesi 3.30 uçağı van'a gitcek... yaa lütfen lütfen lütfen detaylı öğren olur mu :) :) yaw seviyorum sizleri :)

biraz karisik anlatmisim ama kisacasi elimden geleni yaparm bebisim :)):):)

Aman Allhım harika görünüyor ellerine sağlık ..bzizimkiler çok şanlı anneleri yaparmöı böyle şeyler anam yok yok ...

Aman Allhım harika görünüyor ellerine sağlık ..bzizimkiler çok şanlı anneleri yaparmöı böyle şeyler anam yok yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…