- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüz İnşallah çok güzel zaman geçirirsiniz canım bizim daha 2 günümüz varyok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemeksonra dikkatlice tekrar kıvırırsan hiçbi sorun olmuyo
ayy bekliyorum unutmam bilesin
afiyet olsun canlarımmm şimdi ben okula gidiyorum çıkışta havaalanına karşılamaya gidicem sevdiceğimiiii
öptüm sizi kocaman beni özleyin anacııım yarın görüşürüzzzzz![]()
Allahıııım tarif de vermiş resim koyduğu yetmiyormuş gibi canım acayip tatlı istiyor yapacağum ha şimdigızlarımmm yanaşın yamacıma alın kağıt kalemleri
pandispanya hamuru içinn:
4 yk un
4yk şeker
4 yumurta
2yk tereyağ
kabartma tozu, vanilya
krema:
1 yk mısır nişastası
4yk şeker
3yk un
yarım litre süt
vanilya
krem şanti:
bir paket krem şanti, 1 sb süt
hamuru yapalımmm... yumurtaları sarısından beyazını ayırıyoruz. yumurta akını 2 yk şekerle çırpıyoruz, sarısını da yine 2yk şekerle çırpıyoruz. ikisini birleştiriyoruz un, kabartma tozu, vanilyayı da ekliyoruz spatulayla karıştırıyoruz hepsini. çırpıcı kullanmayın bunun için. ve yağlı kağıda aktarıyoruuuz.. 170 derecede üstü kızarana kadar pişiriyoruz aman dikkatli olun kızçeler çabuk pişiyo yakmayın puf puf olsun hamurunuz . piştikten sonra sıcakken yağlı kağıdıyla birlikte rulo yapın bekletin . soğursa olmaz kırılır.
gelelim kremayaaa.... şeker un nişasta vanilyayı tencereye dökün üstüne sütün yarısını ekleyin karışsın erisinler biraz. sonra sütün tamamını ekleyip ocağaa... muhallebi kıvamında bişi çıkıcak ortaya.
hamurumuz ılınmıştırr onu tekrar düz hale getiriyoruuz. yağlı kağıttan ayırıyoruz. üstüne kremayı döküyoruuz. en kenara muzları diziyoruz bi uçtan diğerine. sonraa en zevkli kısımrulo gibi yuvarlayın anacuuum... üstünü de kremşantiyle kaplayın, sonra dilediğiniz gibi süsleyin.
askerinizin de ağzına tıkınnnn
afiyeeet olsun bana tişikkür ediceksiniz![]()
lunna resmen bitti sayılır çok az kalmış gelmesine darısı bizim başımıza...Hahahhh çok alemsiniz siz ya ne şirin
Offff askerimle gülmeyi özledim ben
Neyse şafak 20![]()
10'da aradıııı tatlışım tabura gitmiş çıkış belgesini almış topukları totosuna vura vura çıkacakmışkesinn söyle nerde olduğunu bak olur mu olur kızz. ama yok yaa seninki inşallah koşulları insanları daha güzel olan bir yere gider
o da mı böyle te allaaam analarının evine gitsinler o zaman uyuzlar
hele dee şu yaptığımın aynısını annesi yapsa camdan atlarım
![]()
![]()
Kızlarrrrr :)
merhabalar:)Kızlaaar merhaba nasılsınız neler yaptınız gun ıcınde okuyorum ama telefondan yazmak mesele resmen bende eve gelınce yazıyorum hemen :)
Merhaba canım :) bayadir giremedim neler konustunuz böyle ya :)merhabalar:)
öyle yapıyım diye düşünmüştüm ama kararsız kaldımsenin bi bilgin var mı o gün nasıl olcağından, sabahtan serbest bırakıp verdikleri saatte hava alanında olun mu derlerki yoksa toplu olarak otobüsle kendilerimi havaalanına götürürlerki
Ayyy kuzum çoooook sevindim ne güzel topiğimizde herkes birer birer kavuşuyor askerineLunnam bugun benim derslerim vardi ya telden girince de zor yaziliyo :) askerim gelebilir iki gune onun sevincini yasiyorum bendeeeee![]()
Yeni yeni öğreniyoruz kuzum@frances , ben bu tarifi yaparsam sevdicek beni alnımdan öper
copy paste yaptım, çok teşekkürler bebeğim denicem ve sana foto atıcam ahahah becerebilicek miyim bakalım
evet canım izin için gün saymaya mehtap deniyormuş, asker sözlüğü diye birşey var
iyi ki burası var bebeğim![]()
Tamam bebeğim en kısa zamanda deneyeceğim. Hadi siz bol bol hasret giderin ayakların yere basmaz senin şimdiyok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemeksonra dikkatlice tekrar kıvırırsan hiçbi sorun olmuyo
ayy bekliyorum unutmam bilesin
afiyet olsun canlarımmm şimdi ben okula gidiyorum çıkışta havaalanına karşılamaya gidicem sevdiceğimiiii
öptüm sizi kocaman beni özleyin anacııım yarın görüşürüzzzzz![]()
Vallahi konuşa konuşa paylaşa paylaşa geçiriyoruz zaman sen nerelerdeydin?Merhaba canım :) bayadir giremedim neler konustunuz böyle ya :)
Bende ev olsam şimdiye kadar yapmıştım bile bende bugünlerde tatlı krizindeyimAllahıııım tarif de vermiş resim koyduğu yetmiyormuş gibi canım acayip tatlı istiyor yapacağum ha şimdi![]()
Kuzum ben yanlış dedim bizim izin şafağı 20 yani o mehtap oluyormuş asıl şafak 132lunna resmen bitti sayılır çok az kalmış gelmesine darısı bizim başımıza...![]()
Anladım canım bende ne güzel az kalmış diyordum :) olsun o günler de gelecek :)Bende ev olsam şimdiye kadar yapmıştım bile bende bugünlerde tatlı krizindeyim
Kuzum ben yanlış dedim bizim izin şafağı 20 yani o mehtap oluyormuş asıl şafak 132![]()
ayy canım benim öyle bi iyilik yaparsan çok sevinirimmm :) cmrtesi 3.30 uçağı van'a gitcek... yaa lütfen lütfen lütfen detaylı öğren olur mu :) :) yaw seviyorum sizleri :)bebiism benim bildigim kendi olanaklariyla hava alanina gidicekler ama bilemedim. seninkinin ucagi ne zmna? sorayim benimki aradiginda istiyosan
ayy canım benim öyle bi iyilik yaparsan çok sevinirimmm :) cmrtesi 3.30 uçağı van'a gitcek... yaa lütfen lütfen lütfen detaylı öğren olur mu :) :) yaw seviyorum sizleri :)
saol canım benim :9 haber bekliycm senden :)biraz karisik anlatmisim ama kisacasi elimden geleni yaparm bebisim :)):):)
Bende işten çıktım canım iki hafta olucak evdeyim haftaya başlıyorum inşallah biraz tatil yapayım dedim :) askerimden haber bekliyorum işte :)Vallahi konuşa konuşa paylaşa paylaşa geçiriyoruz zaman sen nerelerdeydin?
10'da aradıııı tatlışım tabura gitmiş çıkış belgesini almış topukları totosuna vura vura çıkacakmışkesinn söyle nerde olduğunu bak olur mu olur kızz. ama yok yaa seninki inşallah koşulları insanları daha güzel olan bir yere gider
![]()
![]()
![]()
![]()