• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

yok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemek :kk77: sonra dikkatlice tekrar kıvırırsan hiçbi sorun olmuyo

ayy bekliyorum unutmam bilesin :KK14::KK14:

afiyet olsun canlarımmm şimdi ben okula gidiyorum çıkışta havaalanına karşılamaya gidicem sevdiceğimiiii:D:D:D:D
öptüm sizi kocaman beni özleyin anacııım yarın görüşürüzzzzz :KK50::KK50::KK50:
görüşürüz İnşallah çok güzel zaman geçirirsiniz canım bizim daha 2 günümüz var :KK22:

gızlarımmm yanaşın yamacıma alın kağıt kalemleri:KK53:

pandispanya hamuru içinn:
4 yk un
4yk şeker
4 yumurta
2yk tereyağ
kabartma tozu, vanilya

krema:
1 yk mısır nişastası
4yk şeker
3yk un
yarım litre süt
vanilya

krem şanti:
bir paket krem şanti, 1 sb süt

hamuru yapalımmm... yumurtaları sarısından beyazını ayırıyoruz. yumurta akını 2 yk şekerle çırpıyoruz, sarısını da yine 2yk şekerle çırpıyoruz. ikisini birleştiriyoruz un, kabartma tozu, vanilyayı da ekliyoruz spatulayla karıştırıyoruz hepsini. çırpıcı kullanmayın bunun için. ve yağlı kağıda aktarıyoruuuz.. 170 derecede üstü kızarana kadar pişiriyoruz aman dikkatli olun kızçeler çabuk pişiyo yakmayın puf puf olsun hamurunuz . piştikten sonra sıcakken yağlı kağıdıyla birlikte rulo yapın bekletin . soğursa olmaz kırılır.

gelelim kremayaaa.... şeker un nişasta vanilyayı tencereye dökün üstüne sütün yarısını ekleyin karışsın erisinler biraz. sonra sütün tamamını ekleyip ocağaa... muhallebi kıvamında bişi çıkıcak ortaya.

hamurumuz ılınmıştırr onu tekrar düz hale getiriyoruuz. yağlı kağıttan ayırıyoruz. üstüne kremayı döküyoruuz. en kenara muzları diziyoruz bi uçtan diğerine. sonraa en zevkli kısım:KK36: rulo gibi yuvarlayın anacuuum... üstünü de kremşantiyle kaplayın, sonra dilediğiniz gibi süsleyin.

askerinizin de ağzına tıkınnnn

afiyeeet olsun bana tişikkür ediceksiniz:cool::cool:
Allahıııım tarif de vermiş resim koyduğu yetmiyormuş gibi canım acayip tatlı istiyor yapacağum ha şimdi :KK53:

Kızlaaar merhaba nasılsınız neler yaptınız gun ıcınde okuyorum ama telefondan yazmak mesele resmen bende eve gelınce yazıyorum hemen :)

10'da aradıııı tatlışım tabura gitmiş çıkış belgesini almış topukları totosuna vura vura çıkacakmış :KK53: kesinn söyle nerde olduğunu bak olur mu olur kızz. ama yok yaa seninki inşallah koşulları insanları daha güzel olan bir yere gider:KK19:

o da mı böyle te allaaam analarının evine gitsinler o zaman uyuzlar:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
hele dee şu yaptığımın aynısını annesi yapsa camdan atlarım :KK14::KK14::KK14:

XDDE35.jpg
bggLEm.jpg

Harıka olmus canm cok severımm

öyle yapıyım diye düşünmüştüm ama kararsız kaldım o_O senin bi bilgin var mı o gün nasıl olcağından, sabahtan serbest bırakıp verdikleri saatte hava alanında olun mu derlerki yoksa toplu olarak otobüsle kendilerimi havaalanına götürürlerki

bebiism benim bildigim kendi olanaklariyla hava alanina gidicekler ama bilemedim. seninkinin ucagi ne zmna? sorayim benimki aradiginda istiyosan

Lunnam bugun benim derslerim vardi ya telden girince de zor yaziliyo :) askerim gelebilir iki gune onun sevincini yasiyorum bendeeeee:D:KK36:
Ayyy kuzum çoooook sevindim ne güzel topiğimizde herkes birer birer kavuşuyor askerine:KK68:

@frances , ben bu tarifi yaparsam sevdicek beni alnımdan öper :KK23::KK23:
copy paste yaptım, çok teşekkürler bebeğim denicem ve sana foto atıcam ahahah becerebilicek miyim bakalım :kk77:

evet canım izin için gün saymaya mehtap deniyormuş, asker sözlüğü diye birşey var :rolleyes:
iyi ki burası var bebeğim :KK36::KK36:
Yeni yeni öğreniyoruz kuzum:-):-)

yok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemek :kk77: sonra dikkatlice tekrar kıvırırsan hiçbi sorun olmuyo

ayy bekliyorum unutmam bilesin :KK14::KK14:

afiyet olsun canlarımmm şimdi ben okula gidiyorum çıkışta havaalanına karşılamaya gidicem sevdiceğimiiii:D:D:D:D
öptüm sizi kocaman beni özleyin anacııım yarın görüşürüzzzzz :KK50::KK50::KK50:
Tamam bebeğim en kısa zamanda deneyeceğim. Hadi siz bol bol hasret giderin ayakların yere basmaz senin şimdi:KK36::KK36:

Allahıııım tarif de vermiş resim koyduğu yetmiyormuş gibi canım acayip tatlı istiyor yapacağum ha şimdi :KK53:
Bende ev olsam şimdiye kadar yapmıştım bile bende bugünlerde tatlı krizindeyim:-)
lunna resmen bitti sayılır çok az kalmış gelmesine darısı bizim başımıza...:KK68:
Kuzum ben yanlış dedim bizim izin şafağı 20 yani o mehtap oluyormuş asıl şafak 132:KK14:

Bende ev olsam şimdiye kadar yapmıştım bile bende bugünlerde tatlı krizindeyim:-)

Kuzum ben yanlış dedim bizim izin şafağı 20 yani o mehtap oluyormuş asıl şafak 132:KK14:
Anladım canım bende ne güzel az kalmış diyordum :) olsun o günler de gelecek :)

bebiism benim bildigim kendi olanaklariyla hava alanina gidicekler ama bilemedim. seninkinin ucagi ne zmna? sorayim benimki aradiginda istiyosan
ayy canım benim öyle bi iyilik yaparsan çok sevinirimmm :) cmrtesi 3.30 uçağı van'a gitcek... yaa lütfen lütfen lütfen detaylı öğren olur mu :) :) yaw seviyorum sizleri :)

bebisim biliyosa ogrenirim tabiki ama hepsi ayni anda gitmiyor malesef mesela benimkinin bileti pazar saat 2yeydi. thy den aldigi icin tsk biletleri sanırım her otobuste olan bos koltuklari mi aliyor anlamadm ama parca parca gidiyolarmis. o yuzden tam bilmeyebilir ama ne biliyosa ogrenir yazarm bebisim :) :)

10'da aradıııı tatlışım tabura gitmiş çıkış belgesini almış topukları totosuna vura vura çıkacakmış :KK53: kesinn söyle nerde olduğunu bak olur mu olur kızz. ama yok yaa seninki inşallah koşulları insanları daha güzel olan bir yere gider:KK19:

o da mı böyle te allaaam analarının evine gitsinler o zaman uyuzlar:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

XDDE35.jpg
bggLEm.jpg

Aman Allhım harika görünüyor ellerine sağlık ..bzizimkiler çok şanlı anneleri yaparmöı böyle şeyler anam yok yok ...

XDDE35.jpg
bggLEm.jpg

Aman Allhım harika görünüyor ellerine sağlık ..bzizimkiler çok şanlı anneleri yaparmöı böyle şeyler anam yok yok ...

Back
X