• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

uff nasıl ya bizimkinede komutan isterseniz kendi imkanlarınızla gidin iki gün yol hakkınız var , istersenizde biz ücretsiz götüreceğiz demişler van'a gidecek herkezin biletini orda almışlar .. hepsi cmrtesi 3.5 ta gicek ..
Her birliğin kendine göre değişik demek ki canım.

Kizlar benm kafam karisti simdi ya usta birligine gittikleri yerde de mi dagitim olacak ?
Hayır bebeğim hani nasıl acemide de bazı arkadaşlar dağıtım olmuştu yine öyle mesela bize başka dağıtım olmadı ama kimisinin şansına gittiği yer ilçelere fln gönderebiliyor. Sizin şansınıza kalmış bişey ama nadir olur 2.dağıtım

Hayır bebeğim hani nasıl acemide de bazı arkadaşlar dağıtım olmuştu yine öyle mesela bize başka dağıtım olmadı ama kimisinin şansına gittiği yer ilçelere fln gönderebiliyor. Sizin şansınıza kalmış bişey ama nadir olur 2.dağıtım
Hadi ya o da şansa bagli demekki kuzu haklarinda hayirlisi olsun o zaman yaaa haftayi beklicez artik..
Bu arada lunnam senin adina cok cok sevindim sevdiceginin rahat etmesi seni de nasil rahatlatmistir ne guzell rabbim hepimize yasatsin bu duygulari :)

Hadi ya o da şansa bagli demekki kuzu haklarinda hayirlisi olsun o zaman yaaa haftayi beklicez artik..
Bu arada lunnam senin adina cok cok sevindim sevdiceginin rahat etmesi seni de nasil rahatlatmistir ne guzell rabbim hepimize yasatsin bu duygulari :)
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur kuzucum:KK68:
Evet bebeğim gerçekten mutluyum tamam özlem illa ki var ama bunlar moralimi yükseltip teselli veriyor bana. Komutanları bizimkilerle güreş tutuyormuş el şakası yapıyorlarmış yüzünü asık görünce hemen çağırıp dertleşmek istiyormuş bi düşünsene acemi de komutanın biri askerim komutan yanından geçerken arkası dönükmüş haliyle görmemiş geçtiğini niye eli cebinde diye tutanak tutmuş bi onlara bak bi bunlara bak. Tamamen şans işi işte.
İnşallah sizlerinde böyle olur canlarım içiniz rahat eder canlarım

Kizlar benm kafam karisti simdi ya usta birligine gittikleri yerde de mi dagitim olacak ?
canım kastamonudan jandarma olarak gidenler , hangi il olursa olsun merkeze gitcek, ordanda ilçe karakollarına dağıtım yapılcakmış hııı belki bi şans alayda yani merkezde kalabilirlermiş

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur kuzucum:KK68:
Evet bebeğim gerçekten mutluyum tamam özlem illa ki var ama bunlar moralimi yükseltip teselli veriyor bana. Komutanları bizimkilerle güreş tutuyormuş el şakası yapıyorlarmış yüzünü asık görünce hemen çağırıp dertleşmek istiyormuş bi düşünsene acemi de komutanın biri askerim komutan yanından geçerken arkası dönükmüş haliyle görmemiş geçtiğini niye eli cebinde diye tutanak tutmuş bi onlara bak bi bunlara bak. Tamamen şans işi işte.
İnşallah sizlerinde böyle olur canlarım içiniz rahat eder canlarım
Aynen kuzu ya ayni donem giden iki asker o kadar farkli sartlarda yapabiliyor ki tamamen sans dedigin gibi bakalim gorecegiz artik haftaya artik kimler sansli :)

Back
X