- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Allah allah acaba benim yarimi de baska yere gonderirler mi kiyok canım kısa dönem diyarbakır erganiye gidenleri dağıtıyorlarmış urfa siverek ya da mardin midyata ya da erganide kalıyorsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah acaba benim yarimi de baska yere gonderirler mi kiyok canım kısa dönem diyarbakır erganiye gidenleri dağıtıyorlarmış urfa siverek ya da mardin midyata ya da erganide kalıyorsun.
Her birliğin kendine göre değişik demek ki canım.uff nasıl ya bizimkinede komutan isterseniz kendi imkanlarınızla gidin iki gün yol hakkınız var , istersenizde biz ücretsiz götüreceğiz demişler van'a gidecek herkezin biletini orda almışlar .. hepsi cmrtesi 3.5 ta gicek ..
Iki gun yol haklari var canim kendi imkanlariyla giderse o iki gun onlara aitHer birliğin kendine göre değişik demek ki canım.
Hayır bebeğim hani nasıl acemide de bazı arkadaşlar dağıtım olmuştu yine öyle mesela bize başka dağıtım olmadı ama kimisinin şansına gittiği yer ilçelere fln gönderebiliyor. Sizin şansınıza kalmış bişey ama nadir olur 2.dağıtımKizlar benm kafam karisti simdi ya usta birligine gittikleri yerde de mi dagitim olacak ?
Hadi ya o da şansa bagli demekki kuzu haklarinda hayirlisi olsun o zaman yaaa haftayi beklicez artik..Hayır bebeğim hani nasıl acemide de bazı arkadaşlar dağıtım olmuştu yine öyle mesela bize başka dağıtım olmadı ama kimisinin şansına gittiği yer ilçelere fln gönderebiliyor. Sizin şansınıza kalmış bişey ama nadir olur 2.dağıtım
bılmıyorum kı canım her yerde olmuyor ama biz daha ergani çıkar çıkmaz araştırdığımızda o 2 şehre dağıtım yaptığını biliyordukAllah allah acaba benim yarimi de baska yere gonderirler mi ki![]()
dün şehit haberlerinden epey bi etkilendim tatlım gece hiç uyuyamadım beşte uyudum , şimdide işte uyanmaya çalışıyorum .. sen nasılsın
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur kuzucumHadi ya o da şansa bagli demekki kuzu haklarinda hayirlisi olsun o zaman yaaa haftayi beklicez artik..
Bu arada lunnam senin adina cok cok sevindim sevdiceginin rahat etmesi seni de nasil rahatlatmistir ne guzell rabbim hepimize yasatsin bu duygulari :)
evet canım ailemle yaşıyorum, bahçelievlerdeyim :) sen ne taraftansınay sonuna kadar inşallah böylee giderr:)
aa sende mi ankaradasın neresindensin ailenle mi yaşıyorsun:)
bende kızılay tarafındayım canım:)evet canım ailemle yaşıyorum, bahçelievlerdeyim :) sen ne taraftansın
onu biliyorum . peki onlar götürürse nasıl oluyor onu merak ediyorum , seninki nasıl gitcekIki gun yol haklari var canim kendi imkanlariyla giderse o iki gun onlara ait
Onlar gotururse nasil oluyor bilmiyorum ki canim benimki buyuk ihtimal benim yanima gelip gidecekonu biliyorum . peki onlar götürürse nasıl oluyor onu merak ediyorum , seninki nasıl gitcek
canım kastamonudan jandarma olarak gidenler , hangi il olursa olsun merkeze gitcek, ordanda ilçe karakollarına dağıtım yapılcakmış hııı belki bi şans alayda yani merkezde kalabilirlermişKizlar benm kafam karisti simdi ya usta birligine gittikleri yerde de mi dagitim olacak ?
Biz hic oyle birsey duymadik bizde nasil olur acaba ya ben hic benimkiyle ayni yere giden bile duymadim :)bılmıyorum kı canım her yerde olmuyor ama biz daha ergani çıkar çıkmaz araştırdığımızda o 2 şehre dağıtım yaptığını biliyorduk
hmm yakınz tatlım :)bende kızılay tarafındayım canım:)
Benimki hava grupta ama direk oraya gitcek o hic anlamadm bu isicanım kastamonudan jandarma olarak gidenler , hangi il olursa olsun merkeze gitcek, ordanda ilçe karakollarına dağıtım yapılcakmış hııı belki bi şans alayda yani merkezde kalabilirlermiş
Aynen kuzu ya ayni donem giden iki asker o kadar farkli sartlarda yapabiliyor ki tamamen sans dedigin gibi bakalim gorecegiz artik haftaya artik kimler sansli :)İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur kuzucum
Evet bebeğim gerçekten mutluyum tamam özlem illa ki var ama bunlar moralimi yükseltip teselli veriyor bana. Komutanları bizimkilerle güreş tutuyormuş el şakası yapıyorlarmış yüzünü asık görünce hemen çağırıp dertleşmek istiyormuş bi düşünsene acemi de komutanın biri askerim komutan yanından geçerken arkası dönükmüş haliyle görmemiş geçtiğini niye eli cebinde diye tutanak tutmuş bi onlara bak bi bunlara bak. Tamamen şans işi işte.
İnşallah sizlerinde böyle olur canlarım içiniz rahat eder canlarım
hmm o zamn yanına gelir çünkü ordan gitceklere bilet almışlar toplu olarakOnlar gotururse nasil oluyor bilmiyorum ki canim benimki buyuk ihtimal benim yanima gelip gidecek
Insallah kuzum :)hmm o zamn yanına gelir çünkü ordan gitceklere bilet almışlar toplu olarak