357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canim benim sen içini ferah tut lütfen .. ama benim aklım karıştı cok olayın aslı cinnet mi terör mu

yeşimcim erkek arkadaşıma da söyledim senden de rica edebilir miyim herhangi bir haber alırsan söyleyebilir misin?

canım askerim şimdi haber verdi.. olay genelkurmayın açıklamasında belirttiği gibi olmuş, bir askerin cinnet geçirme sonucunda 2 askeri vurması ve ardından intihar etmesi şeklinde yani..
onlara da şimdi açıklama yapılmış, detaylarını daha sonra konuşuruz dedi

canımmmm bu nasıl düzen aklım almıyor inan lanet olsun ..48 saat uykusuzluk ne demke ya ne demek ..bu kadar canları ucuzmu askerlerimiizn ...Allahım tez zamanda atlataydık şu süreci ..daha benimki gitmedi aralık 18 gidecek inşallah ..senden haber alıyorum sein askerinden gelen haberler içimi rahatlatıyor....

Rabbim gönüllerinizi rahatlatsın inşallah kızlar.. Tez zamanda sağ sağlim dönsünler. Dua edelim bol bol..

inanmıyorum oraya gitme ihtimali mi var bir de allahım sen yardımcı ol sabır ver...

Canim benim sen içini ferah tut lütfen .. ama benim aklım karıştı cok olayın aslı cinnet mi terör mu
düşünmemem lazım çok, kafayı kırıcam yoksa...

hadi ya. tahmin ettiğim gibi işte... sağol canım söylediğin için. gerçi nedenleri konuşmak boş. psikolojilerini bozanlar utansın, yastığa başlarını rahat koyamasınlar.

haber alabildiğim kadar konuşuyoruz size de bildiriyorum işte tatlım... uyumaya gitti şimdi 24 saat uyumamıştı sağolsun komutanlar.... :)

inanmıyorum oraya gitme ihtimali mi var bir de allahım sen yardımcı ol sabır ver...

benim askerim şuan ceylanpınar da sınırda canım, gece çatışma haberi gelince oraya sevk edildiler.. görevi dolayısıyla sık sık da gidip geliyor sınıra, amin canım Rabbim hepsine güç kuvvet versin

Ya kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça tuylerim diken diken oldu resmen .. Allah hepsine güç kuvvet versin hepsinin yanında olsun .. kızlar Tarık suresi var asker için okuyorlar hep rahat etmesini sagliyomus aklınızda buluns u n .. bol dua edelim

canım ben o duaya baktım ama anlamı farklı benmi yanlış bakıyorum ..bana atarmıısn kuzuzm ...evet bol dua yer gök dua ile ...

Merhaba kizlar iki gundur bende yazamiyorum ama hep takip ediyorum yazdiklarinizi simdi sehit haberlerini okuyunca icim ciz etti yine gercekten eskiden bu kadar bilmiyorduk bu aciyi ama simdi insanoglu ates dustugu yeri yakar misali daha cok aciyor icimiz
Allah sabir versin sehitlerimzn ailelerine ve hepimizin basi sagolsun rabbim tum askerlerimizi ailelerine sevdiklerine bagislar insallah..

evet haklıısn canım ...bende asker ile ilgili herbirşeyi öğrendim şu anada deseler giderim yeminle ....:) amin canım Allahım sabır güç versin....

allahım hepsinin yardımcısı olsun kızlar, çok zor ve insanın nerde ne zamn başına ne geleceği belli olmuyor. biz terörden korkuyoruz aman bişe olmasın diye ama biri cinnet geçiriyor ve sonuç malum... çok saçma geliyor ama bilemiyoruz ki orda nasıl ve ne şartlardalar. şu günler hayırlısıyla bi bitse bir an önce

canım ben o duaya baktım ama anlamı farklı benmi yanlış bakıyorum ..bana atarmıısn kuzuzm ...evet bol dua yer gök dua ile ...

Canim bu

Bana askerimin teyzesi de annesi de söyledi bunu .. onlar sürekli bunu okuyor .. teyzeside oğlu aaskerdeyken bunu hep okumus hatta oğluna diyolarmis askerde torpilin nerden diye öyle rahat etmiş .. mühim olan kalpten etmek Allah hepsini kabul eder inşallah

bnde fetih suresi okunur diye biliyorum. gerçi dediğin gibi önemli olan hangi niyetle okuman...

sağol canım bugün hemen başlayım bende okumaya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…