357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydın kızlar .şimdi baktım ben şanlı urfa ceylanpınarda .suriyelerin açtığı ateşle şehit olmuş yazıyor ..diğer bir haber ntv alt yazısında şanlı urfada nöbet tutan bir asker önce 2 arkadaşını sonra kendini vurdı diyor...Allhı sen koru yarabbim ....benim canımda şanlı urfaya gidecek

evet kızlar bir askerimiz cinnet geçirip ilk önce 2 arkadaşını vurup sonra intihar etmiş..aman askerlerimizin üstüne gitmryelim kızlar ne durumdalar orda bu hale nasıl gelirler ....yoksa...

Son düzenleme:
Kimliği belirsiz demiş bak sen! Ya da cinnet getiren asker! O mu bu mu, atın sınıra korunmasızları, sonra o mu bu mu diye ölüm şekli seçelim, bize kalmış!! Allah kahretsin

LANET OLSUN BU DÜZENE LANET ..OKADAR ŞEHİT VERDİK VERİYORUZ NERDE BU DEVLET ........KENDİLERİ SARAYLARDA KÖŞKLERDE OTURSUN EKMEK ELDEN SU GLÖDEN YETER ARTIK YANMASIN ANALARIN BAĞRI CİĞERİ...

Hahhaha ne güzel işte canım sende rahat edeceksin artık :))Ben bu ustalığı çok sevdim ya çektiğimiz eziyetler son buldu nihayet :)) :)) İnşallah heep böle devam eder:)

sagol canımm :)) i nşallah öyle olur canım bende begendim işii.. gunde 8 saat calısacak olmamda güzel hosuma gittti

Oooo o da çok iimiş..haftasonu var mı peki canım ?? Benim 9.5 saat

sağol canım bu konu sarstı bugün beni resmen yemeği bile yaktım anla yani eşime nasıl diyecem bilmiyorum o da bugün hiç aramadı nedense

Ah canım yaa çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama sıkmamaya çalış canını en kısa sürede atlatırsınız inşallah

günaydın canım inşallah canım şehit haberlerinden sonra sabah kötü olduk ..Allhım askerlerimiiz korusn ...sen nasılsın
Sorma canım valla ya .. Amin ... nolsun aynı ii olmaya çalışıyorum hiç çalışasım yok bugün ama mecburen...

askerim aradı.. aldın mı haberleri dedi. biliyosunuz o da urfa'da.. onlara gece 2de gelmiş haber üstteğmen ilk ona özel olarak söylemiş. nasıl olur suriye'den kaç km öteden geldikleri gözükür uçsuz bir arazi değil mi oralar diye sordum. askerin diğerlerine ateş açması daha yakın ihtimal gibi geliyodu.. sarper şunu dedi: askeri bütün gün tutuyolar ayakta 48 saat boyunca uykusuz kalanlar var, o defteri doldur şurayı temizle çay getir şarjımı getir... binbir türlü işi yapıp köpek muamelesi görüyoruz. o uykusuzlukta bir de hudut nöbeti tutturuyolar 12 saat. asker napıcak uyuycak içi geçicek. o sırada noluyosa oluyo adamın ruhu duymamıştır.. bizim karakoldakiler bile huduttaki kobralar uyuyakalmışlardı 6 kişi.. şans. allaha kalmış... içim acıdı bunları da duyunca ne diyeceğimi bilemedim

Ya böyle duyunca bu tuhaf oldum
Rabbim korusun askerlerimizi..
Guya disiplin ediliyorlar..insanlik disi muamele bu resmen. Bi yararı mı dokundu.. Olan yine insanımiza oldu. Okadar sacma ve Anlamsız geliyor ki bu askerlik bana.. Tez zamanda kavuşuruz insallah sag saglim askerlerimize. Bi yandan bunu dusunuyorum
Diger yandan geriye kalanlar ne olacak diyorum.. Yazık gercekten yazık.. Hepsi bi can.. Ve daima ateş düştüğü yeri yakıyor

ve hala üstünü kapatmaya çalışıyorlar.. neymiş cinnet getirmiş arkadaşlarını vurmuş.. vursa ne değişecek? neden vurmuş vurmuşsa? akli dengesi yerinde değilse neden o askeri tutuyorlar? psikolojisi orada bozulduysa neden ilgilenilmedi neden bozuldu psikolojisi? bunları sorgulayan yok, adam delirdi öldürdü, anlatılmaya çalışılan bu..

canım hissettiklerini anlayabiliyorum.. benim askerim de Urfa da, geceden beri de ceylanpınarda sınırda..
onun bana anlattıklarını ve yapılan açıklamaları düşününce benim de içim çok acıdı..
sınıra sürekli gidip geliyor görevi dolayısıyla ve uzun süredir söylüyordu, ordaki askerler bunca zorluğa iyi dayanıyorlar diye..

yeşimcim erkek arkadaşıma da söyledim senden de rica edebilir miyim herhangi bir haber alırsan söyleyebilir misin?

tabiki söylerim canım, ben de haber bekliyorum
çok sağol kuzum içim çok rahatsız gözüm telefonda hep
üstelik kaç aydır görmüyorum izin kullanıcaktı yarın gelicekti üstelik. bu olaydan sonra izinler de kitlenirse gün yüzü yok bize artık. ne tarafa üzüleyim neye ahlanıp vahlanayım şaşırdım

bende öyle canım 2 bucuk ay olacak görmüyorum ve izin için de 4 ay daha beklemek zorundayım.. komutan izin kullandırtmıyor görevinden dolayı..
inşallah izin kitleme durumu olmaz canım ama güvenlikleri için ne gerekiyorsa onu yapsınlar artık..
nöbetteyken aldık haberi saat 12 ydi çatışma haberi geldi, sınıra gidersem merak etme dedi.. nasıl merak etmem uyku girmedi gözüme telefona baktım durdum.. askerlik zaten zor bir süreç bir de böyle olayların icinde olunca, kime anlatıyorum dimi anlarsın halimden.. saf saf geziyorum bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…