ya canım kötü olmuş ama tutanak tutmadıysa iyi olmuş komutan anlayışlı biri demek kiayyy kizlar benimki cep telefonuyla konusurken yakalandi komutanina yaaabununla birlikte 7 8 kisiyi daha yakalamis telefonlari almis cuma gunu mesai bitmeden gelin alin telefonlarinizi demis tutanak tutmamis ... gitti telefon ya
ya canım kötü olmuş ama tutanak tutmadıysa iyi olmuş komutan anlayışlı biri demek ki
Canim boyle durumla karsilastigin an hemen ust ustte ara surekli devamli ara mesaj at merak ediyorum nolur cevap ver falan yaz komutan bnu gorunce insafa gelip veriyo benm sevgilimde bi kac kere kaptirdi hep ayni taktigi yaptik ise yaradi tavsiye ederimayyy kizlar benimki cep telefonuyla konusurken yakalandi komutanina yaaabununla birlikte 7 8 kisiyi daha yakalamis telefonlari almis cuma gunu mesai bitmeden gelin alin telefonlarinizi demis tutanak tutmamis ... gitti telefon ya
telefonu kapatıp vermeleri gerekmiyor mu ama :S açıp mesajları mı okuyor komutan nasıl oluyorCanim boyle durumla karsilastigin an hemen ust ustte ara surekli devamli ara mesaj at merak ediyorum nolur cevap ver falan yaz komutan bnu gorunce insafa gelip veriyo benm sevgilimde bi kac kere kaptirdi hep ayni taktigi yaptik ise yaradi tavsiye ederim
Okuyolar tabikide eger kapali degilse yap bunu surekli ara gece nobette kaptrmisti o gun merktan uyuyamamstm sabahin 5nde aradm ard arda sonra verdi komutan hep kapdrdgnda boyle yapiyrztelefonu kapatıp vermeleri gerekmiyor mu ama :S açıp mesajları mı okuyor komutan nasıl oluyor
Canim boyle durumla karsilastigin an hemen ust ustte ara surekli devamli ara mesaj at merak ediyorum nolur cevap ver falan yaz komutan bnu gorunce insafa gelip veriyo benm sevgilimde bi kac kere kaptirdi hep ayni taktigi yaptik ise yaradi tavsiye ederim
Oyyy kiyamam ya uzulme valla komutanlar bu kadar gaddar degil bak soyle ona gerekirse aglasin yalanlar uydursun ne biliyim annem yasli kadin o merak ederse korkar de sevgilim kotu olur falan desin uydursun aglasin bi sekilde alir telefonu sen uzulme. Nerde yapiyodu askerligiben telefonu pat diye kapatinca anladim bi terslik oldugunu ozellikle aramadim ki yakalanmadiysa bile telefon sesine o an yakalanir diye. 15 dk sonra o aradi ztn ankesorluden. direk hattini cikartip telefonu vermis
Oyyy kiyamam ya uzulme valla komutanlar bu kadar gaddar degil bak soyle ona gerekirse aglasin yalanlar uydursun ne biliyim annem yasli kadin o merak ederse korkar de sevgilim kotu olur falan desin uydursun aglasin bi sekilde alir telefonu sen uzulme. Nerde yapiyodu askerligi
Ahahah ayni ben :) insallah guzel yere cikar ya bu arada siddetle tavsiye ediyorum tripdi ustune gitmekti kavga cikarmakti bunlari aklindan at cnku cok buyuk zorluklarla karsilasabilirsin dayanikli ol alttan al benim yaptgm hatayi yapip uzulme canim:)Kastamonuda canim acemide suan ztn 13 aralik sabahi cikiyor o yuzden okaxar yalvarmaya gerek yok usta birliginde olsa basinin etini yerdim ama :) :) :)
Simdi otobuse bindim canlar kismetse 8 bucuk gibi ordayim opuyorum hepiciginizi :*
Günaydıııın kızlaaaar, hayırlı sabahlaaaar, mutlu pazarlaaaaar
günaydın herkese:))Günaydıııın kızlaaaar, hayırlı sabahlaaaar, mutlu pazarlaaaaar
Burda havalı kapalı tatlımGünlerden pazar hava güzel herkes geziyor sanirsam
ben dün bol bol gezdim bugün yurtta oturuyorum çok sıkılıyorumGünlerden pazar hava güzel herkes geziyor sanirsam
Burda havalı kapalı tatlımBen gezmiyorum ama denizliye gidiyorum otobüsle
ben dün bol bol gezdim bugün yurtta oturuyorum çok sıkılıyorum
Memleketteydim bebeğimNerdeydin ki canım benim
Başka şehirde mi okuyosun canım benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?