357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Merhaba kızlaaar yoğun bir sınav günüydü eve gelir gelmez uyudum dinlendim kaynanam sağolsun baktı çocukları şimdi onlar da uyudu tekrar göz gezdireceğim derslere...malum yarın da sınav var...eşim de çarşı izindeydi bugün ohh bi rahatladım adam gezsin kafa dağıtsın :) gerçi bugün atıştık biraz tavırlısın diyo bana otobüsteyim bir sürü kişi var rahat konuşamadık niye soğuk davranıyorsun diye trip attı sonra tatlıya bağladık neyse ki siz neler yaptınız?

ayyy kizlar benimki cep telefonuyla konusurken yakalandi komutanina yaaa bununla birlikte 7 8 kisiyi daha yakalamis telefonlari almis cuma gunu mesai bitmeden gelin alin telefonlarinizi demis tutanak tutmamis ... gitti telefon ya

ayyy kizlar benimki cep telefonuyla konusurken yakalandi komutanina yaaa bununla birlikte 7 8 kisiyi daha yakalamis telefonlari almis cuma gunu mesai bitmeden gelin alin telefonlarinizi demis tutanak tutmamis ... gitti telefon ya
ya canım kötü olmuş ama tutanak tutmadıysa iyi olmuş komutan anlayışlı biri demek ki

Canim boyle durumla karsilastigin an hemen ust ustte ara surekli devamli ara mesaj at merak ediyorum nolur cevap ver falan yaz komutan bnu gorunce insafa gelip veriyo benm sevgilimde bi kac kere kaptirdi hep ayni taktigi yaptik ise yaradi tavsiye ederim

telefonu kapatıp vermeleri gerekmiyor mu ama :S açıp mesajları mı okuyor komutan nasıl oluyor

telefonu kapatıp vermeleri gerekmiyor mu ama :S açıp mesajları mı okuyor komutan nasıl oluyor
Okuyolar tabikide eger kapali degilse yap bunu surekli ara gece nobette kaptrmisti o gun merktan uyuyamamstm sabahin 5nde aradm ard arda sonra verdi komutan hep kapdrdgnda boyle yapiyrz

ben telefonu pat diye kapatinca anladim bi terslik oldugunu ozellikle aramadim ki yakalanmadiysa bile telefon sesine o an yakalanir diye. 15 dk sonra o aradi ztn ankesorluden. direk hattini cikartip telefonu vermis

ben telefonu pat diye kapatinca anladim bi terslik oldugunu ozellikle aramadim ki yakalanmadiysa bile telefon sesine o an yakalanir diye. 15 dk sonra o aradi ztn ankesorluden. direk hattini cikartip telefonu vermis
Oyyy kiyamam ya uzulme valla komutanlar bu kadar gaddar degil bak soyle ona gerekirse aglasin yalanlar uydursun ne biliyim annem yasli kadin o merak ederse korkar de sevgilim kotu olur falan desin uydursun aglasin bi sekilde alir telefonu sen uzulme. Nerde yapiyodu askerligi

Kastamonuda canim acemide suan ztn 13 aralik sabahi cikiyor o yuzden okaxar yalvarmaya gerek yok usta birliginde olsa basinin etini yerdim ama :) :) :)

Kastamonuda canim acemide suan ztn 13 aralik sabahi cikiyor o yuzden okaxar yalvarmaya gerek yok usta birliginde olsa basinin etini yerdim ama :) :) :)
Ahahah ayni ben :) insallah guzel yere cikar ya bu arada siddetle tavsiye ediyorum tripdi ustune gitmekti kavga cikarmakti bunlari aklindan at cnku cok buyuk zorluklarla karsilasabilirsin dayanikli ol alttan al benim yaptgm hatayi yapip uzulme canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…