- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Hep böyle olur bi taraf daha baskın daha sakin olur yoksa zor :):) :) Gerçi sana diyorum karışmasın falan diyede bizde de durum tam tersi :) Ben azcık kıskancımdır kısıtlarım .. ama kısıtlanmaya da gelemem :) Diyor zaten bazen bana bunu ben yapmış olsam burnumdan getirirdin ama sen yapınca bişe olmuyor diye ..diyorumm ööllleee bu işler napalım:))))) Şaka maka 2 tarafta biraz alttan aldığı müddetçe sıkıntı olmuyor :)
iyiyim canımm sen napıyosunn moraller nasıl napıyomuş eşin :)günaydın canım ..nasıslın
kuzuu yontman şart biraz olmaz böylee gün içinde bile istemiyo muHaklısınız inşallah kızlar ama çevreye guvenmiyomus küçük bey bakicaklarmis falan .. ama zamanla geçer diye ümit ediyorum işte bakalım olsun
Evet bebeğim bi okula gidiyorum bu yani .. geçen dedim pantolon almaya gidicem Hayır gelince alicaz çıkma dedi .. bende tamam diyorum yoksa sinir yapıyor .. belki zamanla alısir diyorumiyiyim canımm sen napıyosunn moraller nasıl napıyomuş eşin :)
kuzuu yontman şart biraz olmaz böylee gün içinde bile istemiyo mu
Bizde bazen ben baskınım bazen o ... bence bi taraf hep üstte olmamalı .. bazen biri alttan alırken bazen dieri almalı .. hep aynı taraf alttan alır isteklerinden vazgeçerse olmaz :)Hep böyle olur bi taraf daha baskın daha sakin olur yoksa zor :)
Yok artıkkkEvet bebeğim bi okula gidiyorum bu yani .. geçen dedim pantolon almaya gidicem Hayır gelince alicaz çıkma dedi .. bende tamam diyorum yoksa sinir yapıyor .. belki zamanla alısir diyorum
Evet .. o burda iken sorun olmuyor hani yine yanyanayiz kıskansda böyle gündem e gelmezdi ama o uzak olunca daha bi kıskanç olduYok artıkkkSeninkinin kıskançlığı da aşırı aşırı fazlaymış yani..
Ah ah bu kadar alttan almayla olmaz ki amaEvet bebeğim bi okula gidiyorum bu yani .. geçen dedim pantolon almaya gidicem Hayır gelince alicaz çıkma dedi .. bende tamam diyorum yoksa sinir yapıyor .. belki zamanla alısir diyorum
Doğru tabii ..Bizde bazen ben baskınım bazen o ... bence bi taraf hep üstte olmamalı .. bazen biri alttan alırken bazen dieri almalı .. hep aynı taraf alttan alır isteklerinden vazgeçerse olmaz :)
Sonra ben uzulunce tamam aşkım tamam diyo ama gönlü olmuyor hissediyorum benim de hevesim kaçıyor ondan sonraAh ah bu kadar alttan almayla olmaz ki amakonuşmayı denedin mi hiç? Hep böyle bi de sanırım askerde diye böyle davransa idare edersin de.. inşallah alışır bilemedim ki
napıyoo kıızzzzzz :)gokhan nobetteeeeeee ve goruntuluudeyizzzz anam neler oluyo ordaa şok olduuuuum
gökhan nobet tutuyoo kocaman bi alanda tek basına tutuyo bide terbiyesizlerin birileri bos araziyi bulmuslar ayyy ne güldümnapıyoo kıızzzzzz :)
Cİddimisin sennngökhan nobet tutuyoo kocaman bi alanda tek basına tutuyo bide terbiyesizlerin birileri bos araziyi bulmuslar ayyy ne güldüm
Ayyy ben anlamadımmm napıolarmıs napıolarmıııışgökhan nobet tutuyoo kocaman bi alanda tek basına tutuyo bide terbiyesizlerin birileri bos araziyi bulmuslar ayyy ne güldüm
ne terbiyesizler var yaaahu arabayı cekmişlerr ahahaahahCİddimisin sennnAy inanmıyorum ya
ah kuzum anlamadıınmı cidden yaaAyyy ben anlamadımmm napıolarmıs napıolarmıııış
Öpüşüyolarmış mı bebegimah kuzum anlamadıınmı cidden yaa
neysee konu kotu yerlere gidiciiiikkk daha kotusuu bebegmÖpüşüyolarmış mı bebegimAyy çok ayııııp
neysee konu kotu yerlere gidiciiiikkk daha kotusuu bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?