357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Vee eve donus vakti geldii.. donuyoum istanbula ama cok guzel bi gundu kislanin icine girdim falan beeaber ciktik :) oeda bi ziyaretci defteri vaedi iste askerini ziyaerete gelenler deftere yorum yaziyor bende gokhani bekleken okudum bi tane yoruma guldum iyidi tskler yazmis gokhana anlattim lafimi kesti gulerek makarasina ben yazdim onu dmesinmi sonra donerken nobetci bi asker vardi gokhanin comezymis geceken nasilsin asker dedi garibim sagolun komutanim dedi ya hahah gokhan nasil guluyi beni taniyo normalde kafasi karismis heralde diyor.. boyle iste kizlar gezdik sonra otele gittik camasirlarini yikattik bi haftadir banyo yapamiyomus kuzum benim tadilat varmis. Oyle iste bunlarda bugnun anlam ve onemine uygun fotolar :*

Eklentiler

• IMG-20141207-WA0005.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20141207-WA0006.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 72
Ayyyy çok tatlisiniz siz cidden ya çok benziyosunuz maşallah hem sana hem askerin e nede iyi gelmiştir ah ah

Herkese iyi akşamlar kızlarrr.. Hafta sonunun iyi geçmiş bir çoğunuuzun ne güzell :) gelmişken bir selam vereyim dedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…