bugün hala haber alamadım.Caniiimmm icerde de aliyolarmis telefonlari,komutanlari.. bizim ki iceriye goturdu,komutanina teslim etti komutan da bi kagit falan vermis hatta,her carsiya cikarken alirsin benden demis..keske seninki de oyle yapaydi.. gerci benim sevdicek cok eski bi telefon goturdu kullandigini degil.. off elimde telefon hep arar diye bekledim ama aramadi buaksam,aklim hep onda rahat midir acaba,nasil geciyodur usta birligindeki ilk gecesi
sorma kuşum ya ne insanlar var utanmaz arlanmazlarrrrr kimse grmez diyee ettikleri şeye bakkEvleri yokmuş mu ki.. Yazıııııık Hehehehehehe
canım ne dilekçesi verdiniz ki?Kizlarr nabersiniz internetim bitti kac gundur giremiyorum. arkadaşın evine geldim bugun 10.30- 15.00 a kadar askitomla konustuk goruntuluama ben cok özledim ya haftaya cumartesi acemiligi bitiyor ama hala batiya gecmek icin dilekcesinin cevabi belli olmadi. ama Mus icin TSK dan yollanan ucak bileti iptal edilmis yani Muş a gitmicek. ama nereye gidecegini ne kadar yol izni olacagini bilemiyoruz belki de haftaya bugun bu saatlerde onla bulusmak icin hazirlaniyor olucam ama hala hersey muamma offfff
canım ne dilekçesi verdiniz ki?
Allah allah ilk defa duyuyorum canım. Benim abimde doguya gitti birinci derece akrabalardanda doguya giden vardı ve biçok tanıdıgımında öylecanım ÖZEL DAGITIM EMRI diye bisey var. 1. derece akrabalarindan birisi teror bolgelerinden birinde askerlik yaptiysa ve senin usta birliginde teror bolgelerinden biriyse dilekce verip batida yapmayi talep edebiliyomussun. sevgilime komutanlari soyledi bunu ve abisi ağrı da yapmis bunada Muş çıktı ya dilekce verme hakki vardi verdi. buyuk ihtimalle kabul oluyormus ama neresi oldugu hala belli degil
ay canım cok konustum kusura bakma :) askerime sordum da dediki evet dilekçe verebilir ama sen yer mi begenmıyosun diye daha kotu yerlere verebiliyorlar dedi. İnşallah hayırlı bi yere gider muş aslında çok kotu biyer değil ki canım yacanım ÖZEL DAGITIM EMRI diye bisey var. 1. derece akrabalarindan birisi teror bolgelerinden birinde askerlik yaptiysa ve senin usta birliginde teror bolgelerinden biriyse dilekce verip batida yapmayi talep edebiliyomussun. sevgilime komutanlari soyledi bunu ve abisi ağrı da yapmis bunada Muş çıktı ya dilekce verme hakki vardi verdi. buyuk ihtimalle kabul oluyormus ama neresi oldugu hala belli degil
Allah allah ilk defa duyuyorum canım. Benim abimde doguya gitti birinci derece akrabalardanda doguya giden vardı ve biçok tanıdıgımında öyledilekçeyle olacak işmiymiş bu ya ilginç..
ay canım cok konustum kusura bakma :) askerime sordum da dediki evet dilekçe verebilir ama sen yer mi begenmıyosun diye daha kotu yerlere verebiliyorlar dedi. İnşallah hayırlı bi yere gider muş aslında çok kotu biyer değil ki canım ya
ayrıca usta birliği belli olmuş canım sizinkinin dosyası falan gitmiştir ben bu zamana kadar hiç duymadım öyle o sekilde yer değiştirme durumunu. ne diyim belki olur insallah olur canım.
Canim sadece abi kardes ıcın mi geçerli bu durumucak bileti de gelmisti Muş'a ama iptalide gelmis :)
hadi ya iyi olmus ozaman arkadası için canım.. :) kuzum benım arkadasım 6 ay hıc gormedi sevdicegini cocuk 6 ay sonra izne geldi düşün yanicanim carsi izni olmicak ve cok uzak. boyle bi sansi varken denemek istedi 5.5 ay gorusmemeyi kabul etmek kolay değil :) daha kotu bir yere atcaklarini sanmiyorum böyle bir hak taniniyorsa neden oyle kotu davransinlarki. Sevgilmin arkadasida izmirde astek olarak yapiyo askerligini. onun bolugundeki biri usta birligi Şırnakmis oraya gitmis 2 gun sonra ozel dagiyim emriyle izmire yollamislar valla yeni olan bi olay buda. insallah sans bizede guler canim keske kendiliginden yakin yerler ciksaydi da bizde dilekçeyle uğraşmayp cvp beklerken heycandan olmeseydik bende isterdim :) :) :)
çarsı izni niye yok canim muşta ??canim carsi izni olmicak ve cok uzak. boyle bi sansi varken denemek istedi 5.5 ay gorusmemeyi kabul etmek kolay değil :) daha kotu bir yere atcaklarini sanmiyorum böyle bir hak taniniyorsa neden oyle kotu davransinlarki. Sevgilmin arkadasida izmirde astek olarak yapiyo askerligini. onun bolugundeki biri usta birligi Şırnakmis oraya gitmis 2 gun sonra ozel dagiyim emriyle izmire yollamislar valla yeni olan bi olay buda. insallah sans bizede guler canim keske kendiliginden yakin yerler ciksaydi da bizde dilekçeyle uğraşmayp cvp beklerken heycandan olmeseydik bende isterdim :) :) :)
6 ay ya dile kolay valla haklısın nidakusum insan mecbur olunca neler yapıyorhadi ya iyi olmus ozaman arkadası için canım.. :) kuzum benım arkadasım 6 ay hıc gormedi sevdicegini cocuk 6 ay sonra izne geldi düşün yanine kadar yapamam edemem desekte gayette yapıyoruz bı cok seyi. Neyse insallah olur balım valla tabi insanın içi rahat oluyor batıda oldugu için herseyden önce.. Yok canım ya abime söylemediler gitti bile zten Ama çok şükür ya yeri çok rahatmış yemekleri falan komutanlarla cay ıcıyorlarmış
Canim sadece abi kardes ıcın mi geçerli bu durum
hadi ya iyi olmus ozaman arkadası için canım.. :) kuzum benım arkadasım 6 ay hıc gormedi sevdicegini cocuk 6 ay sonra izne geldi düşün yanine kadar yapamam edemem desekte gayette yapıyoruz bı cok seyi. Neyse insallah olur balım valla tabi insanın içi rahat oluyor batıda oldugu için herseyden önce.. Yok canım ya abime söylemediler gitti bile zten Ama çok şükür ya yeri çok rahatmış yemekleri falan komutanlarla cay ıcıyorlarmış
çarsı izni niye yok canim muşta ??
ayy insallah canım :))ya ne guzel :) dogu benim icin cok dezavantaj ya. 1.si teror ne kadar yok Deselerde yinede insanın akli kalıyor. 2.si carsi izni yok goruntulu goremicem ve o haftada bir rahat rahat gezip yiyemicek. 3.su cok uzak yanina gitmem imkansiz. 4.su soğuk.. tabi ki gider mi gider 6 ay gormem mi gormem elbet dayanirim dayanmak zorundayim. ama elimizde sans olunca kullanmak istedik bide istanbul çıkıyormusmutluluktan kudururum
oyle kuzucum işte rabbim sabrını veriyoor..6 ay ya dile kolay valla haklısın nidakusum insan mecbur olunca neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?