357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

cok sevındm canm ısten ızın mı alıp gıttın

Kızlar merhaba nasıl gectı hafta sonunuz ben ailemın yanına gttm telden cok bakamadım ..
merhba canım benim cumartesi gezerek pazar yurtta oturarak geçti:) sıkıcıydı bugün bende ailemin yanından geçen hafta geldiğim için bir daha gitmedim

Selammm kızlarrr merhabaaa bugün yazamadım kusura bakmayınn hep evdeydim ancak hazır o yokken ve tek boş günüm pazar evdeyken yavaş yavaş yemek yapmayı öğreniim dediim malum lazım olacak ilerde:)) Yine kolları sıvadım bütüün gün onlarla uğraştım pasta börek :)) Yavaş yavaş öğrenmeye başladım bakalım pes etmek yok :))) Şimdide biraz dinlenicem dizi izliycem falan malum yarın yine işşş .... Amaa inşallahhhh bu haftasonu izni pazara denk gelirse yanına gidicem bakalım inşallah pazara gelir yaaa

oh ne güzel maşallah:) ben pasta börek yapmayı seviyorum çorba ve zeytinyaglı yemekleride denedim de devamını getirmedim hiç inşallah gidersin bende annemi ikna edebilirsem gitmek istiyorum gizli gitmek istemiyorum hiç ya. annem bir kere gideriz beraber dedi de 1 kere yetmez bana

Bende cok severım pasta tatlı turunu ozellkle hatta ınstagramda bı mutfak sayfam var :) Ins pazara gelır canm

Canm 2 hafta sora gıdecek acemı antalya usta ıstanbul.. ıstanbulun neresı rahat mı acaba ıstanbul merak edıyorum
istanbul maslak canım benim ki çok rahat telefonda kullanıyor ama jandarma olduğu için bu hafta nereye gitcekleri belli olacak işte orda kalmıcak

istanbul maslak canım benim ki çok rahat telefonda kullanıyor ama jandarma olduğu için bu hafta nereye gitcekleri belli olacak işte orda kalmıcak

Tamam hatrladm canm smdı ıns telefon kullanr benm erkek arkadasımda .. bende ıstanbula gtmek ısterım ama gozum korkuyor bılmıyorum :)

Ben önceden yapardım da üniversitedeyken hiç yapamadım malum yurtta olunca .. artık evdeyim öğrenmem lazım :)) İnşallah ikna edersin canım ben benimkini ayda 1 e ikna edebildim ancak ...2 haftada bir istiyordum buna şükür napalım ...

Bende cok severım pasta tatlı turunu ozellkle hatta ınstagramda bı mutfak sayfam var :) Ins pazara gelır canm

Hadi yaa :)) Ne güzell ben daha yolun başındayım malesef :) Ama bakalım şimdilik fena gitmiyor :)) İnşallah tatlım ya çok istiyorum

Tamam hatrladm canm smdı ıns telefon kullanr benm erkek arkadasımda .. bende ıstanbula gtmek ısterım ama gozum korkuyor bılmıyorum :)
inşallah kullanır 1 kere annemle gidicez de işte sonrasında beni tek gönderir mi bilmiyorum pek de sanmıyorum. gizli gidersem de kaybolurum diye başıma bir şey gelir diye korkuyorum:)

oh ne güzel canım yakın mı mesafe :) benimki gideriz beraber görürsün dedi ama bir daha gönderir mi pek sanmıyorum

3.5-4 saat canım işte .. sabah erken gidip akşam dönücem inşallah ... ayda bir gitsem o da izin kullanmayı düşünüyor 2 ye bölüp bi 6 gün bi 7 gün ...bunun 4 günü yol izni sayılıyor yani 9 gün uzamış olucak askerliği...inşallah umudumuz öyle bakalım

benim ki kullanmayacak izin hiç. ankaradaymış askerin bende ankaradayım bir şeye ihtiyacın olursa söyle. bizimde 5.5 saat mesafe var ama istanbulun içinde bir yerden bir yere gitmek 2 saat sürüyor:) işte bakalım jandarması nereye çıkıcak bu hafta belli olcak silivri cezaevi çıkmaz inşallah diyoruz. anadolu yakasında bir yer çıksın diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…