Vee eve donus vakti geldii.. donuyoum istanbulaama cok guzel bi gundu kislanin icine girdim falan beeaber ciktik :) oeda bi ziyaretci defteri vaedi iste askerini ziyaerete gelenler deftere yorum yaziyor bende gokhani bekleken okudum bi tane yoruma guldum iyidi tskler yazmis gokhana anlattim lafimi kesti gulerek makarasina ben yazdim onu dmesinmi sonra donerken nobetci bi asker vardi gokhanin comezymis geceken nasilsin asker dedi garibim sagolun komutanim dedi ya hahah gokhan nasil guluyi beni taniyo normalde kafasi karismis heralde diyor.. boyle iste kizlar gezdik sonra otele gittik camasirlarini yikattik bi haftadir banyo yapamiyomus kuzum benim tadilat varmis. Oyle iste bunlarda bugnun anlam ve onemine uygun fotolar :*
Öyle mii ..nidada aslında anaokulu öğretmeni ooo baya cogaldikNe guzel bende okul öncesi öğretmeniyim canm
Öyle mii ..nidada aslında anaokulu öğretmeni ooo baya cogaldik
merhba canım benim cumartesi gezerek pazar yurtta oturarak geçti:) sıkıcıydı bugün bende ailemin yanından geçen hafta geldiğim için bir daha gitmedimKızlar merhaba nasıl gectı hafta sonunuz ben ailemın yanına gttm telden cok bakamadım ..
merhba canım benim cumartesi gezerek pazar yurtta oturarak geçti:) sıkıcıydı bugün bende ailemin yanından geçen hafta geldiğim için bir daha gitmedim
sosyoloji canım ankara üniversitesindeNerede okuyosun canm bide hangi bölüm :)
oh ne güzel maşallah:) ben pasta börek yapmayı seviyorum çorba ve zeytinyaglı yemekleride denedim de devamını getirmedim hiçSelammm kızlarrr merhabaaa bugün yazamadım kusura bakmayınn hep evdeydim ancak hazır o yokken ve tek boş günüm pazar evdeyken yavaş yavaş yemek yapmayı öğreniim dediim malum lazım olacak ilerde:))Yine kolları sıvadım bütüün gün onlarla uğraştım pasta börek :)) Yavaş yavaş öğrenmeye başladım bakalım pes etmek yok :))) Şimdide biraz dinlenicem dizi izliycem falan malum yarın yine işşş .... Amaa inşallahhhh bu haftasonu izni pazara denk gelirse yanına gidicem bakalım inşallah pazara gelir yaaa
Selammm kızlarrr merhabaaa bugün yazamadım kusura bakmayınn hep evdeydim ancak hazır o yokken ve tek boş günüm pazar evdeyken yavaş yavaş yemek yapmayı öğreniim dediim malum lazım olacak ilerde:))Yine kolları sıvadım bütüün gün onlarla uğraştım pasta börek :)) Yavaş yavaş öğrenmeye başladım bakalım pes etmek yok :))) Şimdide biraz dinlenicem dizi izliycem falan malum yarın yine işşş .... Amaa inşallahhhh bu haftasonu izni pazara denk gelirse yanına gidicem bakalım inşallah pazara gelir yaaa
sosyoloji canım ankara üniversitesinde
istanbulda canım senin neredegayet güzel canm senın erkek arkadasın nerede askerdi
istanbulda canım senin nerede
istanbul maslak canım benim ki çok rahat telefonda kullanıyor ama jandarma olduğu için bu hafta nereye gitcekleri belli olacak işte orda kalmıcakCanm 2 hafta sora gıdecek acemı antalya usta ıstanbul.. ıstanbulun neresı rahat mı acaba ıstanbul merak edıyorum
istanbul maslak canım benim ki çok rahat telefonda kullanıyor ama jandarma olduğu için bu hafta nereye gitcekleri belli olacak işte orda kalmıcak
oh ne güzel maşallah:) ben pasta börek yapmayı seviyorum çorba ve zeytinyaglı yemekleride denedim de devamını getirmedim hiçinşallah gidersin bende annemi ikna edebilirsem gitmek istiyorum gizli gitmek istemiyorum hiç ya. annem bir kere gideriz beraber dedi de 1 kere yetmez bana
Bende cok severım pasta tatlı turunu ozellkle hatta ınstagramda bı mutfak sayfam var :) Ins pazara gelır canm
inşallah kullanır 1 kere annemle gidicez de işte sonrasında beni tek gönderir mi bilmiyorum pek de sanmıyorum. gizli gidersem de kaybolurum diye başıma bir şey gelir diye korkuyorum:)Tamam hatrladm canm smdı ıns telefon kullanr benm erkek arkadasımda .. bende ıstanbula gtmek ısterım ama gozum korkuyor bılmıyorum :)
Ben önceden yapardım da üniversitedeyken hiç yapamadım malum yurtta olunca .. artık evdeyim öğrenmem lazım :)) İnşallah ikna edersin canım ben benimkini ayda 1 e ikna edebildim ancak ...2 haftada bir istiyordum buna şükür napalım ...
oh ne güzel canım yakın mı mesafe :) benimki gideriz beraber görürsün dedi ama bir daha gönderir mi pek sanmıyorum
inşallah kullanır 1 kere annemle gidicez de işte sonrasında beni tek gönderir mi bilmiyorum pek de sanmıyorum. gizli gidersem de kaybolurum diye başıma bir şey gelir diye korkuyorum:)
oh ne güzel canım yakın mı mesafe :) benimki gideriz beraber görürsün dedi ama bir daha gönderir mi pek sanmıyorum
benim ki kullanmayacak izin hiç. ankaradaymış askerin bende ankaradayım bir şeye ihtiyacın olursa söyle. bizimde 5.5 saat mesafe var ama istanbulun içinde bir yerden bir yere gitmek 2 saat sürüyor:) işte bakalım jandarması nereye çıkıcak bu hafta belli olcak silivri cezaevi çıkmaz inşallah diyoruz. anadolu yakasında bir yer çıksın diye dua ediyorum3.5-4 saat canım işte .. sabah erken gidip akşam dönücem inşallah ... ayda bir gitsem o da izin kullanmayı düşünüyor 2 ye bölüp bi 6 gün bi 7 gün ...bunun 4 günü yol izni sayılıyor yani 9 gün uzamış olucak askerliği...inşallah umudumuz öyle bakalım
canım işe baslamadan gidiyim dedim bu hafta baslıyorum inşallah :) sende mi anaokulu ogretmenisin ayycok sevındm canm ısten ızın mı alıp gıttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?