• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

:) :) Gerçi sana diyorum karışmasın falan diyede bizde de durum tam tersi :) Ben azcık kıskancımdır kısıtlarım .. ama kısıtlanmaya da gelemem :) Diyor zaten bazen bana bunu ben yapmış olsam burnumdan getirirdin ama sen yapınca bişe olmuyor diye ..diyorumm ööllleee bu işler napalım :p :))))) Şaka maka 2 tarafta biraz alttan aldığı müddetçe sıkıntı olmuyor :)
Hep böyle olur bi taraf daha baskın daha sakin olur yoksa zor :)

iyiyim canımm sen napıyosunn moraller nasıl napıyomuş eşin :)

kuzuu yontman şart biraz olmaz böylee gün içinde bile istemiyo mu :KK43:
Evet bebeğim bi okula gidiyorum bu yani .. geçen dedim pantolon almaya gidicem Hayır gelince alicaz çıkma dedi .. bende tamam diyorum yoksa sinir yapıyor .. belki zamanla alısir diyorum

Evet bebeğim bi okula gidiyorum bu yani .. geçen dedim pantolon almaya gidicem Hayır gelince alicaz çıkma dedi .. bende tamam diyorum yoksa sinir yapıyor .. belki zamanla alısir diyorum
Yok artıkkk :KK57:Seninkinin kıskançlığı da aşırı aşırı fazlaymış yani..

Ah ah bu kadar alttan almayla olmaz ki ama :( konuşmayı denedin mi hiç? Hep böyle bi de sanırım askerde diye böyle davransa idare edersin de.. inşallah alışır bilemedim ki

Ah ah bu kadar alttan almayla olmaz ki ama :KK43: konuşmayı denedin mi hiç? Hep böyle bi de sanırım askerde diye böyle davransa idare edersin de.. inşallah alışır bilemedim ki
Sonra ben uzulunce tamam aşkım tamam diyo ama gönlü olmuyor hissediyorum benim de hevesim kaçıyor ondan sonra

Back
X