canım benimkisi 30tllik kart aldı gitti yanına ama hazır dışarda ben arayabiliyorum die aradım. zaten kantindede satılıyormuş. paraları oldugu sürece kendileride alabilir.Haklısın tatlım ... bizde türk telekom kartı aldık ama onlar 1 tanesiyle 20 dk konuşulabilyormuş cebi ararsa....evi ararsa 40 dk.....birde şifreli kartlar varmş onlardan aldık hem fiyatı uygun 10 tl hem de bir kartla 121 dk konuşulabiliyor.Onunla kartı takmasınada gerek olmuyormuş...Biterse ben burdan kart alıp ona şifresini söyliycem o şifreyle arayabiliyormuş.
Aaa evet bende günlük tutacaktım bak dalgınlıktan unuttum bile iyi hatılattın bugün gidip alayım hemen bi deftermesela şöyle bi fikir söleyebilirim kızlar ben yapmıştım acemiliği süresinde küçük bi defter yazmıştım ona onsuzken neler yaptığımı onunla konuşurken gülmeye çalıştığımı ama normalde salya sümük ağladığımı ve her gün onu ne kadar çok sevdiğimi yazmıştım çok beğenmişti... sonra bi a4 kağıdının üstüne renkli renkli küçük kareler kesip yapıştırmıştım üstüne ilk doğum tarihlerimizi yazdım hikayemiz burda başlıyor diye işte bana söylediği ilk söz gttiğimiz ilk kafe içtiğimiz ilk içecek falan bunları yazmıştım aradada kağıtların üstüne sen benm herşeyimsin biliosun dimi annen seni benm için doğurmuş nede güzel doğurmuş falan yazmıştım rengarenk boyamıştım çok beğenmişti aklımda kalanlar bunlar ..
En çokta neden korkuyorum biliyomusun tam gittiler alıştık diyeceğiz dağıtım iznine gelecek bu sefer gidişleri 20 gün 1 ay değil 5 ay olacak ooof oooofEvet canım onu sorun etmiyorum zaten önemli olan usta birliğinin rahat olması .Acemi kısa zaten
Şimdi ne yapıyorlardır acaba???Ortamları iyi midir...üzgünler midir ..aşıları çok canlarını yakmış mıdır... iyi arkadaş edinmişler midir..üst devreler nasıl davranıyorlardır... kalacakları koğuşları nasıldır vs... aklımda deli sorular yani şuan
canım benimkisi 30tllik kart aldı gitti yanına ama hazır dışarda ben arayabiliyorum die aradım. zaten kantindede satılıyormuş. paraları oldugu sürece kendileride alabilir.
En çokta neden korkuyorum biliyomusun tam gittiler alıştık diyeceğiz dağıtım iznine gelecek bu sefer gidişleri 20 gün 1 ay değil 5 ay olacak ooof oooof
Ya ama böyle konuşma nolur ne güzel kendimi toparlamaya çalışıyorum yine ağlattın beni
Daha saat önce konuştuk ama ne zaman arayacak diye gözüm hep telefonda Allahım sen sabır ver
Ustaya giderken inşallah daha tecrübeli olacağız zaten usta birliği rahat diye avutacağız kendimiziBelki şuan biraz ii olmamızın sebebi dağıtım iznine geleceklerini bilmek .. ben ondan sorasını düşünüyorum artık iş bize düşecek bizim gitmemiz gerekecek....
Ben de işte bi kendimi topluyorum bi salıyorumAğlattıysam kusuruma bakma kuzum ya napayım aklım kalıyor işte elimde değil..
Ustaya giderken inşallah daha tecrübeli olacağız zaten usta birliği rahat diye avutacağız kendimizi
Saat 3 gibi teslim olacağım kontörlü telefon bulursam birliğe girmeden ararım demişti aramadı bi daha kmbilir ne zaman konuşuruz
İnşallahhhhhh Allah onları iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırırBenimkide 3 gibi olacaktı ama yapacak birşey bulamamış 1 de aradı teslim olmaya gidiyorum diye..ama hala gene ararmış gibi bekliyorum...inşallah akşam az da olsa arayabilir nasılmış merak ediyorum çok..
aynen canım zor duruma düştükleri anda biz yanlarındayız ahhahhh bugün bakalım bidaha arayabilcekler miALmak sorun değil zaten canım alırlar bittikçe ama bazen kantinde kart bitebiliyormuş o yüzden olmadı biz burdan alıp şifreyi onlara söyleyebiliriz diye dedim.
Amiiiinnn en önemlisi de bu zaten...İnşallahhhhhh Allah onları iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırır
aynen canım zor duruma düştükleri anda biz yanlarındayız ahhahhh bugün bakalım bidaha arayabilcekler mi
İNŞALLLLLLAHHHHHHHHH canım İNŞALLLAHHHHHHHAmiiiinnn en önemlisi de bu zaten...
İnşallah ararlar ... aramak için elinden geleni yapacağını biliyorum ama inşallah arayabileceği bir ortamdır....
kızlar ben dün akşam günlük tutmaya başladım. :)
Ona hep dedim ki aramak için kendini zorlama sıra varsa bekleme aramasanda olur... Ama bikaç saat olmuş olsada şimdi aramayacağını düşünmek çok kötü hissettiriyor. Bende aramak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorumAmiiiinnn en önemlisi de bu zaten...
İnşallah ararlar ... aramak için elinden geleni yapacağını biliyorum ama inşallah arayabileceği bir ortamdır....
Bence sende tut. O günlüğü okuduğunda ne kadar mutlu olacağını düşünseneBen tutsammı tutmasammı bilemedim .. Yazarken daha da kötü olurmuşum gibi geliyor
Ona hep dedim ki aramak için kendini zorlama sıra varsa bekleme aramasanda olur... Ama bikaç saat olmuş olsada şimdi aramayacağını düşünmek çok kötü hissettiriyor. Bende aramak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum
Bence sende tut. O günlüğü okuduğunda ne kadar mutlu olacağını düşünsene
Canım benim sen o deftere kasvetli sıkıntılı şeyler yazmayacaksın ki. Onu sevdiğini özlediğini o yokken neler yaptığını yazacaksın. Hem ne demek hepsini okur mu bayıla bayıla okur tatlım.Günlük tutsam 6 ay sonunda vericem güzel günlere kavuşmuşken o hüzün dolu günlüğü okumak istermi ki.. yani ister tabiki ama oturup 168 günü de okunurmu ... acaba diyorum mailmi atsam hergün .. hem böylece bir fırsatını bulursa ara ara askerdeyken okuyup belki biraz moral de bulabilir...
Canım benim sen o deftere kasvetli sıkıntılı şeyler yazmayacaksın ki. Onu sevdiğini özlediğini o yokken neler yaptığını yazacaksın. Hem ne demek hepsini okur mu bayıla bayıla okur tatlım.
Evet mailde olabilir bu da güzel fikir
Canım biraz kendinden bahsetsene nerdensin kaç yaşındasın çalışıyor musunDoğru diyorsun tatlım haklısın :) Kim düşünüldüğü için mutlu olmaz ki..
Canım biraz kendinden bahsetsene nerdensin kaç yaşındasın çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?