BEN TELEFONUMDA HER GÜNE NOT TUTTUM, SANKİ ONA MESAJ ÇEKİYORMUŞUM GİBİ YAZDIM HER GÜN. GÜNAYDIN MSJ,GÜN İÇERİSİNDE NE YAZIYORSAM DAHA ÖNCE.... VS. İZNE GELDİĞİNDE OKUTMUŞTUM. ÇOK BEĞENDİ. ÖYLE YAZDIKÇA KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORDUM YOKSA TAM Bİ BOŞLUK OLUYOR.Ben tutsammı tutmasammı bilemedim .. Yazarken daha da kötü olurmuşum gibi geliyor
Gözün aydın canım benimmm darısı başımızaAradı aradııı askerim aradı ohhh be teslim olmak üzereymiş askeriyenin önünden kontörlü telefondan aradı sesine kurban olduğum
Haklısın iyi yapmşsın ... telefonda işte biraz fazla ufak ufak yer kaplayabilir ondansa her gün için uzun bir mail yazayım diyorum bende .. bakalım nasıl olacak .. belki her gün yolladığım maile 1 tane de kendi resmimi eklerim.. bakabildiği zamanlarda bakarBEN TELEFONUMDA HER GÜNE NOT TUTTUM, SANKİ ONA MESAJ ÇEKİYORMUŞUM GİBİ YAZDIM HER GÜN. GÜNAYDIN MSJ,GÜN İÇERİSİNDE NE YAZIYORSAM DAHA ÖNCE.... VS. İZNE GELDİĞİNDE OKUTMUŞTUM. ÇOK BEĞENDİ. ÖYLE YAZDIKÇA KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORDUM YOKSA TAM Bİ BOŞLUK OLUYOR.
Ben de Edirnedenim canım 24 yaşındayım sigorta acentesinde çalışıyorumBen Sakarya'lıyım canım 22 yaşındayım yeni mezun oldum mimarım bi ofiste çalışıyorum işte 4 ay oldu ... ya sen ??
Ben de Edirnedenim canım 24 yaşındayım sigorta acentesinde çalışıyorum
Evet bebeğim darısı başınıza inşallahGözün aydın canım benimmm darısı başımızaHepimizinki tam anlamıyla asker oluyor yavaştan desene...
Artık gözümüz telefonlarda olacak .. olur arar da duymazsam bşe olursa diye aklım çıkıyor.Evet bebeğim darısı başınıza inşallah
Yarından sonra teslim olmayan kalmayacak topiğimizde
Bende telefonu duymazsam açamazsam kahrımdan ölürüm herhalde. Artık işimiz gücümüz telefonlarda yapacak bişy yokArtık gözümüz telefonlarda olacak .. olur arar da duymazsam bşe olursa diye aklım çıkıyor.
Günaydın kızlar
Nişanlımı dün uğurladım ona ağlamycam diye söz vermiştim güle oynaya gittik havaalanına ordaykende çok neşeliydik sanki tatile gidiyomuş gibi
ama ordan çıkıp dönüp arkanı gitmek ne zormuş beni ağlarken görmesin hem kv hem bitanem daha çok üzülmesin diye kendimi öyle sıktım ki ağlamamak için kendimi zor tuttum. Gitmeden onun kazağını almıştım eve geldiğim gibi kazağını giydim onun kokusunu duydum ya işte o an mahvoldum. Bu hasretlik ne zormuş Allah yardımcımız olsun.
Ama beni en azından teselli eden bi haberim daha var sizlere. Düğün tarihimizi koyduk Ramazan Bayramından sonraki hafta düğünümüz olacak inşallah. Nişanlım giderken bu benim uçak biletim değil düğün biletimiz deyip durdu.
Bende telefonu duymazsam açamazsam kahrımdan ölürüm herhalde. Artık işimiz gücümüz telefonlarda yapacak bişy yok
kızlar ya şuan çok garip bir boşluk var içimde elimde telefon bekliyorum sürekli sabah yolda birinden aradı nasıl duygulandım ilk araması sonuçta :) saat 1 de teslim olacaktı hala ses yok ama doğal tabi şimdi yeni yerleşiyorlar ama haber alamamak insanın sürekli kafasının bir köşesinde rahatsız ediyor inşallah rahattır iyidir de tek duam o
Canımmmmmm çook teşekkür ederim darısı başınıza inşallahlunnacım çok sevindimmm çok güzel bir haber karar sizin için aynen ne güzel iki güzel şey için şafak sayacaksın şimdii :))
Artık şarjın 99a düşmesine bile izin vermeyiz herhaldeAynen canım her durumda sesini son ses açıp beklemekten başka çare yok
evet olabilir, nasıl kolyına gliyorsa. benm tele yazmak daha kolayıma geldi. bazen yazdıklarımı dönüp okuyorum. bu günlerden kalan güzel bir anı olacak ileride :)Haklısın iyi yapmşsın ... telefonda işte biraz fazla ufak ufak yer kaplayabilir ondansa her gün için uzun bir mail yazayım diyorum bende .. bakalım nasıl olacak .. belki her gün yolladığım maile 1 tane de kendi resmimi eklerim.. bakabildiği zamanlarda bakar
Artık şarjın 99a düşmesine bile izin vermeyiz herhalde
İlk aradığında bende o kdr duygulandımki o anı hiç unutamam tam da o an ayrıldığımız anı düşünüyordum birden yabancı bir no görünce resmen içim hopladı
ya ben şuan iki telefon geziyorum resmen benim telefonun şarjı çok çabuk bitiyo olurda biter diye nokialar saglam oluyor baya onla geziyorum sürekli evde bile odadan odaya onla geçiyorum :)Canımmmmmm çook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Artık şarjın 99a düşmesine bile izin vermeyiz herhalde
Haklısın canım dönüp bu günleri hatırlamak ilerde çok güzel olacak her ne kadar şuan kötü gelsede ..özleyip de görmek gibisi varmıevet olabilir, nasıl kolyına gliyorsa. benm tele yazmak daha kolayıma geldi. bazen yazdıklarımı dönüp okuyorum. bu günlerden kalan güzel bir anı olacak ileride :)
İyidir tabi güzelim içini ferah tut koskoca adamlar kendilerine sahip çıkamayacaklar mı hep iyi şeyler düşünelim inşallahkızlar ya şuan çok garip bir boşluk var içimde elimde telefon bekliyorum sürekli sabah yolda birinden aradı nasıl duygulandım ilk araması sonuçta :) saat 1 de teslim olacaktı hala ses yok ama doğal tabi şimdi yeni yerleşiyorlar ama haber alamamak insanın sürekli kafasının bir köşesinde rahatsız ediyor inşallah rahattır iyidir de tek duam o
Aynen canım ya bende şuan o kadar mutluyum ki anlatamam dediğim gibi öğlende 1 saate yakın konuştuk ama şimdi teslim olmadan önce araması 5 dk konuşmak herşeye bedeldi sankiİlk aradığında bende o kdr duygulandımki o anı hiç unutamam tam da o an ayrıldığımız anı düşünüyordum birden yabancı bir no görünce resmen içim hopladı
ya ben şuan iki telefon geziyorum resmen benim telefonun şarjı çok çabuk bitiyo olurda biter diye nokialar saglam oluyor baya onla geziyorum sürekli evde bile odadan odaya onla geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?