357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben tutsammı tutmasammı bilemedim .. Yazarken daha da kötü olurmuşum gibi geliyor
BEN TELEFONUMDA HER GÜNE NOT TUTTUM, SANKİ ONA MESAJ ÇEKİYORMUŞUM GİBİ YAZDIM HER GÜN. GÜNAYDIN MSJ,GÜN İÇERİSİNDE NE YAZIYORSAM DAHA ÖNCE.... VS. İZNE GELDİĞİNDE OKUTMUŞTUM. ÇOK BEĞENDİ. ÖYLE YAZDIKÇA KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORDUM YOKSA TAM Bİ BOŞLUK OLUYOR.

Aradı aradııı askerim aradı ohhh be teslim olmak üzereymiş askeriyenin önünden kontörlü telefondan aradı sesine kurban olduğum
Gözün aydın canım benimmm darısı başımıza Hepimizinki tam anlamıyla asker oluyor yavaştan desene...

Haklısın iyi yapmşsın ... telefonda işte biraz fazla ufak ufak yer kaplayabilir ondansa her gün için uzun bir mail yazayım diyorum bende .. bakalım nasıl olacak .. belki her gün yolladığım maile 1 tane de kendi resmimi eklerim.. bakabildiği zamanlarda bakar

lunnacım çok sevindimmm çok güzel bir haber karar sizin için aynen ne güzel iki güzel şey için şafak sayacaksın şimdii :))

kızlar ya şuan çok garip bir boşluk var içimde elimde telefon bekliyorum sürekli sabah yolda birinden aradı nasıl duygulandım ilk araması sonuçta :) saat 1 de teslim olacaktı hala ses yok ama doğal tabi şimdi yeni yerleşiyorlar ama haber alamamak insanın sürekli kafasının bir köşesinde rahatsız ediyor inşallah rahattır iyidir de tek duam o

İlk aradığında bende o kdr duygulandımki o anı hiç unutamam tam da o an ayrıldığımız anı düşünüyordum birden yabancı bir no görünce resmen içim hopladı

lunnacım çok sevindimmm çok güzel bir haber karar sizin için aynen ne güzel iki güzel şey için şafak sayacaksın şimdii :))
Canımmmmmm çook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Aynen canım her durumda sesini son ses açıp beklemekten başka çare yok
Artık şarjın 99a düşmesine bile izin vermeyiz herhalde

evet olabilir, nasıl kolyına gliyorsa. benm tele yazmak daha kolayıma geldi. bazen yazdıklarımı dönüp okuyorum. bu günlerden kalan güzel bir anı olacak ileride :)

İlk aradığında bende o kdr duygulandımki o anı hiç unutamam tam da o an ayrıldığımız anı düşünüyordum birden yabancı bir no görünce resmen içim hopladı

o yabancı numara artık tek beklediğimiz numara olacak
Canımmmmmm çook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah

Artık şarjın 99a düşmesine bile izin vermeyiz herhalde
ya ben şuan iki telefon geziyorum resmen benim telefonun şarjı çok çabuk bitiyo olurda biter diye nokialar saglam oluyor baya onla geziyorum sürekli evde bile odadan odaya onla geçiyorum :)

evet olabilir, nasıl kolyına gliyorsa. benm tele yazmak daha kolayıma geldi. bazen yazdıklarımı dönüp okuyorum. bu günlerden kalan güzel bir anı olacak ileride :)
Haklısın canım dönüp bu günleri hatırlamak ilerde çok güzel olacak her ne kadar şuan kötü gelsede ..özleyip de görmek gibisi varmı

İyidir tabi güzelim içini ferah tut koskoca adamlar kendilerine sahip çıkamayacaklar mı hep iyi şeyler düşünelim inşallah
Belki bu akşam arayamazlar anca yerlerine alışacaklar yerleşecekler evraklarını tamamlayacaklar fln

Aynen canım ya bende şuan o kadar mutluyum ki anlatamam dediğim gibi öğlende 1 saate yakın konuştuk ama şimdi teslim olmadan önce araması 5 dk konuşmak herşeye bedeldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…