357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

evet bekledi açtı ancak askeriyede bu çok zor yüzlerce asker var du sen beklede ben ararım diyemem

Haklısın tatlım ... bizde türk telekom kartı aldık ama onlar 1 tanesiyle 20 dk konuşulabilyormuş cebi ararsa....evi ararsa 40 dk.....birde şifreli kartlar varmş onlardan aldık hem fiyatı uygun 10 tl hem de bir kartla 121 dk konuşulabiliyor.Onunla kartı takmasınada gerek olmuyormuş...Biterse ben burdan kart alıp ona şifresini söyliycem o şifreyle arayabiliyormuş.

Aradı şimdi .. teslim olmaya gidiyorlarmış=( Bi yerleşeyim akşama ararım dedi ama bakalım arayabilecekmi... üzülmeyim diye dalgaya alıyor gıcık İnşallah rahat ederler....

Kızlaarrrrr artık yavaş yavaş hepimizin sevdikleri teslim oluyor.... Her saniye çalan telefonlarımız artık çalmayacak her sıkıldığımızda mesaj atabileceğimiz birisi olmayacak burayı elimizden geldiği kadar canlı tutalım Sayılı zaman çabuk geçer derler öyle olması dileğiyle...

bir an önce geçer inşallah ya telefonu her elime aldığımda bomboş görmek çok kötü ondan haber alamamak ıstedıgın an sesını duyamamak habıre resımlerımıze bakıyorum

bir an önce geçer inşallah ya telefonu her elime aldığımda bomboş görmek çok kötü ondan haber alamamak ıstedıgın an sesını duyamamak habıre resımlerımıze bakıyorum

Hayatımın öyle bir yerini kaplıyormuş ki şimdi bomboş kalmış gibiyim...

aöf de surunmeye devam edıyorum ...
hayırlı olsun canım hayırlısıyla askerden gelsın evlenın
Bi ara sağlıkla ilgili bi bölüm okumaya karar vermiştin o ne oldu canım
Teşekkür ederim :) bende katıldım aranıza. Sevdiğimi dün gece 12 de gönderdim Antalya merkeze gitti. Ankaradayim ben müzisyen kendisi , ordu evine gönderirler diyolar . Inşallah çabuk geçer
Uzun dönem mi canım ekleyeyim giriş sayfasına
İnşallah orduevinde olur o zaman rahat eder en azından

Aradı şimdi .. teslim olmaya gidiyorlarmış=( Bi yerleşeyim akşama ararım dedi ama bakalım arayabilecekmi... üzülmeyim diye dalgaya alıyor gıcık İnşallah rahat ederler....
Benim nişanlımda teslim olmak için çıktı. Son kez vedalaştık şimdi onu arayabileceğim bi numara yok elimde.offf içim sıkılıyor
Nişanlım sık sık işyerime gelir bana sürpriz yapardı. Sabahtan beri camdan dışarıya bakıyorum onun gelemeyecek olduğunu düşünmek çok ağır geliyor bana

Nişanlım sık sık işyerime gelir bana sürpriz yapardı. Sabahtan beri camdan dışarıya bakıyorum onun gelemeyecek olduğunu düşünmek çok ağır geliyor bana

Artık bizim onlara sürpriz yapma zamanımız canım ...gerek yanlarına giderek gerek sevinecekleri birşeyler hazırlayıp yollayarak...Kendimizden çok onları düşünmemiz gerekiyor

Artık bizim onlara sürpriz yapma zamanımız canım ...gerek yanlarına giderek gerek sevinecekleri birşeyler hazırlayıp yollayarak...Kendimizden çok onları düşünmemiz gerekiyor
Evet doğru diyosun canım neler yapabilirm diye benimde aklımdan geçti ama bişeyler hazırlamak için usta birliğini bekleyeceğim sanırım

Evet doğru diyosun canım neler yapabilirm diye benimde aklımdan geçti ama bişeyler hazırlamak için usta birliğini bekleyeceğim sanırım

Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım bi gitsinler nasıl biryer nelerr yapılabilir onlarla konuşunca daha iyi karar verebiliriz...Zaten acemilikte gitme şansımız yok malesef İş çıkışları genelde görüşürdük çıksamda görüşsek diye sabrederdim ama şimdi....

Yemin törenine giderim diye düşünüyordum ama gelme dedi benimki. Annesi babası da gitmeyecek ama neyseki dağıtım izni 8 günmüş 20 gün sonra 8 gün yanımda olacak süper

Yemin törenine giderim diye düşünüyordum ama gelme dedi benimki. Annesi babası da gitmeyecek ama neyseki dağıtım izni 8 günmüş 20 gün sonra 8 gün yanımda olacak süper

Aaa çok iyiymiş canım.. Bizim jandarma olunca acemilik 38 gün oluyormş ama yemin töreni aynı zamanda oluyormş 28 gün sonra yani fazladan bi 10 gün eğitim var .yemin töreni cuma olduğu için cuma gidemem çalışıyorum bide ailesini alıyorlarmş sanırım sadece akraba olmayan giremiyormş ... ama o haftasonu 2 gün izni oluyormş ya ben giderm pazar yada bi on gün daha beklerm dağıtım izninde o gelecekmiş çünki.

Yok tatlım yemin törenine herkes gidebiliyor. Nişanlım geçen yıl arkadaşınınkine gitti ordan biliyorum.
Şurda dağıtım iznine ne kaldı ki :)

mesela şöyle bi fikir söleyebilirim kızlar ben yapmıştım acemiliği süresinde küçük bi defter yazmıştım ona onsuzken neler yaptığımı onunla konuşurken gülmeye çalıştığımı ama normalde salya sümük ağladığımı ve her gün onu ne kadar çok sevdiğimi yazmıştım çok beğenmişti... sonra bi a4 kağıdının üstüne renkli renkli küçük kareler kesip yapıştırmıştım üstüne ilk doğum tarihlerimizi yazdım hikayemiz burda başlıyor diye işte bana söylediği ilk söz gttiğimiz ilk kafe içtiğimiz ilk içecek falan bunları yazmıştım aradada kağıtların üstüne sen benm herşeyimsin biliosun dimi annen seni benm için doğurmuş nede güzel doğurmuş falan yazmıştım rengarenk boyamıştım çok beğenmişti aklımda kalanlar bunlar ..

Yok tatlım yemin törenine herkes gidebiliyor. Nişanlım geçen yıl arkadaşınınkine gitti ordan biliyorum.
Şurda dağıtım iznine ne kaldı ki :)
Evet canım onu sorun etmiyorum zaten önemli olan usta birliğinin rahat olması .Acemi kısa zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…