gonlumuzu ferah tutalım ya ararlar.
canım çok güzel Bi haber bu,hadi inşallah diyelim darısı bizlerin de başına :)Günaydın kızlar
Nişanlımı dün uğurladım ona ağlamycam diye söz vermiştim güle oynaya gittik havaalanına ordaykende çok neşeliydik sanki tatile gidiyomuş gibi
ama ordan çıkıp dönüp arkanı gitmek ne zormuş beni ağlarken görmesin hem kv hem bitanem daha çok üzülmesin diye kendimi öyle sıktım ki ağlamamak için kendimi zor tuttum. Gitmeden onun kazağını almıştım eve geldiğim gibi kazağını giydim onun kokusunu duydum ya işte o an mahvoldum. Bu hasretlik ne zormuş Allah yardımcımız olsun.
Ama beni en azından teselli eden bi haberim daha var sizlere. Düğün tarihimizi koyduk Ramazan Bayramından sonraki hafta düğünümüz olacak inşallah. Nişanlım giderken bu benim uçak biletim değil düğün biletimiz deyip durdu.
Canım zaten komutanlardan yana bi sıkıntı yok ama telefon sırası gelmiyormuş3 kezmi çok az yaaa :/ Ben hergün bi sefer azda olsa arar diye umut ediyorum... jandarmanın sitesindede hergün mesai saati bitimnden yat saatine kadar ..haftasonu ise 09-20.00 arası görüşme yapablrler yazıyor
Canım zaten komutanlardan yana bi sıkıntı yok ama telefon sırası gelmiyormuş
Amin canım önemli olanda o elimizden geldiğinde dua etmek...Zaman su gibi geçer inşallah ve ileride bu foruma bakıp ne günlerdi diyebilirizofffff kızlar içim çok buruk bende yarın akşam gondericem canımı ama uğurlayamıycam bile :'( sağ salim gidip gelmesi dileğiyle,dualarımla göndericem.Allahm bize hepimize yardım etsin.onlara sabır,güç kuvvet versin.
canım çok güzel Bi haber bu,hadi inşallah diyelim darısı bizlerin de başına :)
Anladm canm inşallah öyle olmaz....duydugumuza göre gittiği yerde telefon kullanıyormş çoğu kişi.. ankesörlülere o kadar yüklenmezler diye umuyorum...
Aminn canım aminnofffff kızlar içim çok buruk bende yarın akşam gondericem canımı ama uğurlayamıycam bile :'( sağ salim gidip gelmesi dileğiyle,dualarımla göndericem.Allahm bize hepimize yardım etsin.onlara sabır,güç kuvvet versin.
Güzelim iyiyim asker yolu bekliyorum gördüğün gibi sen nasılsın uzun zamandır konuşamamıştık ne vr ne yok@lunna naber canım
evet umarım canım sitede daha önceki dönemlerde askere sevdiğini göndermiş üyeleri görünce okuyunca Bi nefes alıp inşallah diyorum,Umarım bizde yazıcaz :)Amin canım önemli olanda o elimizden geldiğinde dua etmek...Zaman su gibi geçer inşallah ve ileride bu foruma bakıp ne günlerdi diyebiliriz
Aynen ya diyorum onlarda bir zamanlar bu durumdaymış... İnşallah biz de atlatıcaz bu dönemleri ...Bu süreçte herkes yaşadıklarını deneyimlerini burada paylaşırsa bu süre hepimiz için daha kolay olur...evet umarım canım sitede daha önceki dönemlerde askere sevdiğini göndermiş üyeleri görünce okuyunca Bi nefes alıp inşallah diyorum,Umarım bizde yazıcaz :)
valla buldum senı artık burayada ugrarımİnşallah canlarım inşallah darısı sizlerin başına
Ay kuzum ya inşallah öyle olur bakalım yaşayıp göreceğiz
Aminn canım aminn
Güzelim iyiyim asker yolu bekliyorum gördüğün gibi sen nasılsın uzun zamandır konuşamamıştık ne vr ne yok
89lu canım okul olunca askerlik gecikiyor haliyle. Loriiiin okudun mu düğün tarihimizi koyduk gelin olmama çok az kaldıvalla buldum senı artık burayada ugrarım
askerın cabucak gdıp gelsın senınkı kac yasndaydı canım
aöf de surunmeye devam edıyorum ...89lu canım okul olunca askerlik gecikiyor haliyle. Loriiiin okudun mu düğün tarihimizi koyduk gelin olmama çok az kaldı
Gel tatlım sık sık uğra. Bi ara hiç girmiyordum ama artık buralardayım mesajlaşırızda artık. Zaten bizim topik iyice dağıldı
Sen napıyosun okul işini ne yaptın
Teşekkür ederim :) bende katıldım aranıza. Sevdiğimi dün gece 12 de gönderdim Antalya merkeze gitti. Ankaradayim ben357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
evet canım yarım saat önce birkez daha konuştuk 3 tane arkadaş edinmiş onlar şuan teslim olamaya gidiyorlar. belkide şuan teslim oldular...Günaydınnn canım.....Telefonda yabancı kodlu noyu görünce insanın içi bir tuhaf oluyor ya..Aminn canımmm
Hoşgeldin tatlım...Teşekkür ederim :) bende katıldım aranıza. Sevdiğimi dün gece 12 de gönderdim Antalya merkeze gitti. Ankaradayim benmüzisyen kendisi , ordu evine gönderirler diyolar . Inşallah çabuk geçer
evet canım yarım saat önce birkez daha konuştuk 3 tane arkadaş edinmiş onlar şuan teslim olamaya gidiyorlar. belkide şuan teslim oldular...
biz sonkez konuştuk. ankesörlüden aradı gidiyorum diye dedim neolur kapama 5 dk konuşalım ben arayayım ankesörlü kartlar zırt bitiyor çünkü. bena radım başında bekledi telefonun açtı 5 dk konuştuk. sabahan beri neler yaptıgını herşeyi anlattı çok zor çokkkkkAh canım benim yaa ... benimkide bir arkadaş bulmuş 3 gibi teslim olacaklarmış.. birkez daha arayacak teslim olmadan bu da son telefon olacak
biz sonkez konuştuk. ankesörlüden aradı gidiyorum diye dedim neolur kapama 5 dk konuşalım ben arayayım ankesörlü kartlar zırt bitiyor çünkü. bena radım başında bekledi telefonun açtı 5 dk konuştuk. sabahan beri neler yaptıgını herşeyi anlattı çok zor çokkkkk
evet bekledi açtı ancak askeriyede bu çok zorouff gerçekten çok zor ... biz aynı noyu arayınca onlar açabiliyorlar yani başında bekleyerek? Dediğin gibi kontör bitmemesi için iyi bir fikirmiş.. Aman arasınlarda yeterki tek dert kontör olsun yollarız nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?