357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım çok güzel Bi haber bu,hadi inşallah diyelim darısı bizlerin de başına :)

3 kezmi çok az yaaa :/ Ben hergün bi sefer azda olsa arar diye umut ediyorum ... jandarmanın sitesindede hergün mesai saati bitimnden yat saatine kadar ..haftasonu ise 09-20.00 arası görüşme yapablrler yazıyor
Canım zaten komutanlardan yana bi sıkıntı yok ama telefon sırası gelmiyormuş

Canım zaten komutanlardan yana bi sıkıntı yok ama telefon sırası gelmiyormuş

Anladm canm inşallah öyle olmaz....duydugumuza göre gittiği yerde telefon kullanıyormş çoğu kişi.. ankesörlülere o kadar yüklenmezler diye umuyorum...

offfff kızlar içim çok buruk bende yarın akşam gondericem canımı ama uğurlayamıycam bile :'( sağ salim gidip gelmesi dileğiyle,dualarımla göndericem.Allahm bize hepimize yardım etsin.onlara sabır,güç kuvvet versin.

Amin canım önemli olanda o elimizden geldiğinde dua etmek...Zaman su gibi geçer inşallah ve ileride bu foruma bakıp ne günlerdi diyebiliriz

canım çok güzel Bi haber bu,hadi inşallah diyelim darısı bizlerin de başına :)

İnşallah canlarım inşallah darısı sizlerin başına
Anladm canm inşallah öyle olmaz....duydugumuza göre gittiği yerde telefon kullanıyormş çoğu kişi.. ankesörlülere o kadar yüklenmezler diye umuyorum...

Ay kuzum ya inşallah öyle olur bakalım yaşayıp göreceğiz
Aminn canım aminn
Güzelim iyiyim asker yolu bekliyorum gördüğün gibi sen nasılsın uzun zamandır konuşamamıştık ne vr ne yok

Amin canım önemli olanda o elimizden geldiğinde dua etmek...Zaman su gibi geçer inşallah ve ileride bu foruma bakıp ne günlerdi diyebiliriz
evet umarım canım sitede daha önceki dönemlerde askere sevdiğini göndermiş üyeleri görünce okuyunca Bi nefes alıp inşallah diyorum,Umarım bizde yazıcaz :)

evet umarım canım sitede daha önceki dönemlerde askere sevdiğini göndermiş üyeleri görünce okuyunca Bi nefes alıp inşallah diyorum,Umarım bizde yazıcaz :)
Aynen ya diyorum onlarda bir zamanlar bu durumdaymış... İnşallah biz de atlatıcaz bu dönemleri ...Bu süreçte herkes yaşadıklarını deneyimlerini burada paylaşırsa bu süre hepimiz için daha kolay olur...

valla buldum senı artık burayada ugrarım
askerın cabucak gdıp gelsın senınkı kac yasndaydı canım

valla buldum senı artık burayada ugrarım
askerın cabucak gdıp gelsın senınkı kac yasndaydı canım
89lu canım okul olunca askerlik gecikiyor haliyle. Loriiiin okudun mu düğün tarihimizi koyduk gelin olmama çok az kaldı
Gel tatlım sık sık uğra. Bi ara hiç girmiyordum ama artık buralardayım mesajlaşırızda artık. Zaten bizim topik iyice dağıldı
Sen napıyosun okul işini ne yaptın

aöf de surunmeye devam edıyorum ...
hayırlı olsun canım hayırlısıyla askerden gelsın evlenın

Teşekkür ederim :) bende katıldım aranıza. Sevdiğimi dün gece 12 de gönderdim Antalya merkeze gitti. Ankaradayim ben müzisyen kendisi , ordu evine gönderirler diyolar . Inşallah çabuk geçer

Günaydınnn canım.....Telefonda yabancı kodlu noyu görünce insanın içi bir tuhaf oluyor ya ..Aminn canımmm
evet canım yarım saat önce birkez daha konuştuk 3 tane arkadaş edinmiş onlar şuan teslim olamaya gidiyorlar. belkide şuan teslim oldular...

Teşekkür ederim :) bende katıldım aranıza. Sevdiğimi dün gece 12 de gönderdim Antalya merkeze gitti. Ankaradayim ben müzisyen kendisi , ordu evine gönderirler diyolar . Inşallah çabuk geçer
Hoşgeldin tatlım...

Hepimizin hakkında hayırlsı olsun .. İnşallah hepimizin isteği o...

evet canım yarım saat önce birkez daha konuştuk 3 tane arkadaş edinmiş onlar şuan teslim olamaya gidiyorlar. belkide şuan teslim oldular...

Ah canım benim yaa ... benimkide bir arkadaş bulmuş 3 gibi teslim olacaklarmış.. birkez daha arayacak teslim olmadan bu da son telefon olacak

Ah canım benim yaa ... benimkide bir arkadaş bulmuş 3 gibi teslim olacaklarmış.. birkez daha arayacak teslim olmadan bu da son telefon olacak
biz sonkez konuştuk. ankesörlüden aradı gidiyorum diye dedim neolur kapama 5 dk konuşalım ben arayayım ankesörlü kartlar zırt bitiyor çünkü. bena radım başında bekledi telefonun açtı 5 dk konuştuk. sabahan beri neler yaptıgını herşeyi anlattı çok zor çokkkkk

ouff gerçekten çok zor ... biz aynı noyu arayınca onlar açabiliyorlar yani başında bekleyerek? Dediğin gibi kontör bitmemesi için iyi bir fikirmiş.. Aman arasınlarda yeterki tek dert kontör olsun yollarız nolcak

evet bekledi açtı ancak askeriyede bu çok zor yüzlerce asker var du sen beklede ben ararım diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…