357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Telefonlar artık 2. aşkımız ne de olsa bizi onlara tek bağlayan şey o artık...

nasıl oluyor bilmiyorum ama bütün gün gözün telde oluyor, 1 dk br yere gidiyorsun dönedüğünde cevapsız aramayla karşılaıyorsun. o anları nasıl yakalıyorlar valla hala şaşıyorum.

Aynen canım ya bende şuan o kadar mutluyum ki anlatamam dediğim gibi öğlende 1 saate yakın konuştuk ama şimdi teslim olmadan önce araması 5 dk konuşmak herşeye bedeldi sanki
Kesinlikle o telefon 1 saate bedel ... o kadar mutlu oldum ki o an

yok tabi ama bugüne kadar her gittiği yeri naptıgını falan hep bilmişim ya şuan işte o duygu çok farklı. alışacagız onun farkındayım da ilk günler zor olacak ve benim vize haftama denk geldi hiç kafamı veremiyorum dersleree

Artık banyoya bile telefonla girmek lazım

aynen gerekirse onu da yaparız :)

nasıl oluyor bilmiyorum ama bütün gün gözün telde oluyor, 1 dk br yere gidiyorsun dönedüğünde cevapsız aramayla karşılaıyorsun. o anları nasıl yakalıyorlar valla hala şaşıyorum.
En büyük korkum bu Allah korusun ... bütün bir gün bekle ve onu da kaçır kabus gibi...düşünmek bile istemiyorum şu an bu ihtimali..

En büyük korkum bu Allah korusun ... bütün bir gün bekle ve onu da kaçır kabus gibi...düşünmek bile istemiyorum şu an bu ihtimali..
aaayyy evett ya bizim için kötü onun için daha kötü o kadar sırayı beklicek bi de aklı sende kalacak meraklancak büyük stres valla

Tatlım çok zor biliyorum ama kendini çok bunalıma bağlamamaya çalış vizelerini bi atlat da...

aaayyy evett ya bizim için kötü onun için daha kötü o kadar sırayı beklicek bi de aklı sende kalacak meraklancak büyük stres valla
Aynen umutla arayacak nihayet diye .. o telefonun açılmaması kadar kötü birşey olmasa gerek...bunun olmaması için elimden geleni yapıcam

Ahhhh kızlar ahh,hepimize hayırlı teskerelerrr. Benm askerimin bugn eğlencesi var yarn gece yola çıkıcak Allahtan tlfnu götürüyo da yolda fln knuşup msjlaşabilicez. Tecili kaldırdığı gün daha dün gibi hep diyodum ki daha Kasım'a vaar daha Kasım'a var bakın geldi Kasım ben de dün şafak kağıdımı bitirdim rakamları yazarken sonlarda hep dedim ki acaba buraları görebilcek miyiz ? Acaba nasip olcak mı bu kutuları boyamak diye diye kahroldum inşallaj bir an önce biter :/

ÖYLE DÜŞÜNME ÇÜNKÜ DÜŞÜNDÜKÇE BAŞINA GELİYOR, BENDE AYNI SENİN GİBİYDİM AMA NE KADAR KORKTUYSAM BAŞIMA GELDİ. YA TEL KENDİLİĞİNDEN SESSİZE ALDI BEN DUYMADIM, YA TELDEN BİR SN AYRILDIM O ANDA ARADI... O DUYGU GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ. MUTLAKA SİZDEN HARİCİNDE BİRİNİN DE TELİNİ VERİN. ÖYLE DURUMLARDA MUTLAKA ONU ARASIN. EN AZINDAN İYİ OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ. ÖBÜR TÜRLÜ ACABA NASIL İYİMİ DİYE KAFAYI YİYORSUNUZ. SİZE OLDUKİ ULAŞAMADIĞINDA ONU ARASIN.

Tatlım çok zor biliyorum ama kendini çok bunalıma bağlamamaya çalış vizelerini bi atlat da...
inşallah ya bunalımdan ziyade o hüzün işte ama hep kalır o hüzün bence şafak doğan güneş olana kadar hep bir hüzünn olacak yani içimizdee
Aynen umutla arayacak nihayet diye .. o telefonun açılmaması kadar kötü birşey olmasa gerek...bunun olmaması için elimden geleni yapıcam
aynen buna çok dikkat etmemiz lazım tatlımm

Aynı şeyi bende düşündüm hele o 20 li 10 lu rakamları yazarken ..dedim bu günler gelir miki..... yine iyisin bak bir gün daha birliktesiniz

ay canım şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum sanada.. kutuları boyamaya başlasana artık ben üç gün boyadım baktıkça mutlu oluyorum valla :)

az önce son kez kendi telefonundan aradi askerim teslim olucam simdi telefonu da teslim edicem seni anca yarin ankesorluden ararim bi daha sakin aglama seni cok seviyorum dedi cok kotu oldum offff offf benimde vize haftam hic calismak istemiyorum ama bana tembih etti derslerine calis diye sirf o istedi diye zorlicam kendimi geceleri gecmek bilmicek zaten ders calisarak kafa dagiticam mecbur... Allah hepimize sabir versin kizlar

Doğru diyorsun ... dediğin gibi yapmak lazım en azından böylece iyi olduğunu bilriz... Artık en kötü ulaşamazsam kardeşlerni ararım onları arar bana ulaşamazsa herhlde..

aynen öyle onlar askerden döndüklerinde bizde derslerimizi başarıyla vermiş olmamız gerekiyo.. benimkide sıkı sıkı tembihledi bu konuda o yüzden çalışmalıyızzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…