355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hiççç acımıyorlar kısım onların amacı o zaten baba ocağı değil asker ocağıymış orası peehhhh

HEee öyleymiş amaçları köpek gibi davrnmak ztn gencecık cocuklara gıdım gıdımm yemek verıolr gunaaah yaaa gozumuz gbı baakalım onlar orda koopek gbı davransın sankı mariffeeeeeeetmiş gbii nefrt edıorm

canım benimm evet biliyorum senin düğüne az kaldıı ne güzel tarih konması ve o tarihe hazırlanmak benim nişanlım daha gelecek iş bulacak ve o zaman ancak tarih konacak ( ama ben şimdiden ufak ufak başladım mutfak eşyalarıma hani ufak ıvır zıvırlarla o zaman geldiğinde uğraşmamak adınaa

Ya cnm neden oyle dusunuyorsun bence ınce dsunmuş cocuk sonucunda bırlıkte annesıyle kalmak ıstemeyebılırsn tek kalmak ıstersn seçeneklerı dusunmus seslı olarak bence alınganlık edıyorsn bnce hıc yansıtmaa Ayrıca ben olsam şöyle dusunurdum annemle olmadı kalırsın fln dese ne yanii bana bı ayrı odayı dusunemıycek kadr onemsızmıym hemen annemle onla bunla kalırsn dıe soyluo ayrı oda tahsıs ederız demıyor dıe ehe :)

Son düzenleme:

evet canım bence ufak ufak başla.. çünkü bu çeyizin eksiği hiiiç bitmiyor.. sizin düğünde hemen olacağa benziyor.. sonradan elin ayağına dolaşır.. şu an bize zaman geçmiyor gibi geliyor ama zaman çok hızlı ilerliyor bir bakmışız düğün günlerimiz gelmiş :123:

evet canım nişanlım gitmeden tarihi belirledik ve salon tutuldu.. nişanlım bu konuda çok aceleciydi çok var diyip yavaş hareket etme.. bir bakmışsın nişanlın gelmiş hemen iş bulmuş sizin düğünde belli olmuş

Hayalim hep mayıs düğünüydü, hatta sırf eksiklerimizi rahatça tamamlayabilmek için 1 sene falan nişanlı kalmayı düşünüyordum. Erkek arkadaşım da sürekli sanki bana daha erken olacakmış gibi geliyor diyordu. Onun ailesi zaten fazla bekletmeme taraftarı, benim babamın da düşüncesini duyduktan sonra, sanırım öyle 1 sene falan beklemeyeceğiz..

Hayırlısı neyse o olsun zaten canım, Mayıs, Eylül, Ekim hiç farketmez..
Tabii Aralıktan sonra da olmasın yahu kışın ortası..

evet canım bence de hiç uzatmayın erkek arkadaşın geldikten sonra iş sıkıntısı yoksa hemen düğünü yapıverin.. dediğin gibi mayıs , eylül , ekim hiç fark etmez.. ben nişanlıma diyorum ki acaba düğün tarihini mart ya da nisana mı çeksek .. benim acelem var nedense

tatlım benim nişanlım o kadar garantici bi insan ki bazen bu huyu duygularının önüne bile geçebiliyor ben mesela salon takımı yatak odası takımı bakıp gösterirdim mesela o da bana derdi ki henüz askerliğimi ve garanti bi iş bulmadan bunlara bakmak bana hoş gelmiyor derdi hayal kurardık elbette ama evlilik için garanti bi iş istiyorum diyor evlenmek kolay gel hemen atalım imzaları ama ben sana ve doğacak çocuklarımza güzel bi gelecek kurmak istiyorum diyor bu yüzden gelince önce iş ((

hayırlısı olsun canım.. yeter ki sağ salim gelsinler.. diğer mevzular her şekilde hallolur

Nasıl uygunsa öyle yapıverin canım benim, iş sıkıntısı yok gibi görünüyor çok şükür, bundan sonrası kısmet artık..

haklısın canım yok zaten bi sıkıntımı anlatmadı o konuştu ben hayırlısı kısmet bakalım dedim sadece tatlımm

doğru söylüyorsun canım teşekkür ederim önerilerin için

ay super bu fırsatı sakınnn kaçırmaa senı mahvederim !!

ya kuzu ama ben çekiniyorum yani benimkinin haberi olmcak direk karşısına çıkcam ya kızarsa ters tepki gösterirse bilemedim şimdi bi de annesi benimkine hep o kızı üzme diyomuş dün elti adayım söyledi konuşurken şimdi annelerinn yanında ters bişey de diyemez bana sinirinden çıldırır sonradan acısını çıkartır die korkuorum ne yapsam bilemedm yaa yengesi de bak biz gidioruz 29 unda 3 kişi annesi abisi yengesi olarak sen düşün taşın başka türlü affetmez görünce direk affeder zaten dedi aklım çok karıştı annesinden abisinden de çok çekiniyorum yaa

doğru söylüyorsun canım ben de öyle yaptım ne fazla samimi konuştum ne fazla soğuk soğuk konuşsam bu defa burnu havada dicem sadce kısmet hayrlısı inşallah dedim ama gidip gitmeme konusunda çok kararsızım baya ısrar etti kızmış sana dedi gel bizimle kimden çekinceksin gidicez çıkartıcaz onu bursada gezcez bi yemek yiyip döncüncez başka türlü affetmez görünce yumuşar dedi ama bilemiyorum yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…