- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Bugun miskinkigim uzerimde tekrar bnmkinin aramasini bekliyorum telefonun basinda=)Herkez nereede
ben buradayım canım malum herkes şafak attırmaya yakın geliyo
Bugun miskinkigim uzerimde tekrar bnmkinin aramasini bekliyorum telefonun basinda=)
ohh sesii çıkanlar olduu saat oldu 9 kaybolmayın bıyere sohbet edelımcanımm bende telefonun başında gene aramasını beklıyorumm ... Yarın doğum günümm sesini duyuyim
canım şimdiden doğum günü kutlu olsun kaç oluyorsun
Canımm çok teşekkür ederimmTam 23 yaşına basıyorum
nice sağlıklı mutlu güzel yıllara askerinle tabiki:)
Çooook teşekkür ederim tatlımmm Hepimizz askerlerimizle yaşlanırız inşallllllllahhhhhhhhh
kuzuu iyi ki doğdun nice mutlu senelere sevdiğinle beraber inşallaaah
geldiiim burdayııııııımmm
canım şimdiden doğum günü kutlu olsun kaç oluyorsun
Ayy cnm bnmmm dogum gunun kutlu olsun nice guzel yaslara insallah bi daha hic ayri kalmak zorunda kalmazsiniz sevdiginle =)
Ayy cnm bnmmm dogum gunun kutlu olsun nice guzel yaslara insallah bi daha hic ayri kalmak zorunda kalmazsiniz sevdiginle =)
Canımmmmmmmmmm çoook teşekkür ederim şimdidenn yarın dogum günüm ama olsnşimdiden boyle kutlayalım ztn askerim olmadan hıc bı anlamı yok bgnun :26: Sevdigimiz adamlarla ınss mutlu seneler yaşarız hepimizz Gelll tabii yaaa
güzel bi doğum günü pastası yemek lazım şimdi
güzel bi doğum günü pastası yemek lazım şimdi
ayy kııız deme oyalanmak için kendimi mutfaga atıyorum mutfağı pastaneye çevirdim valla annem delirceksin sen yakında diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?