355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlaaar ben günahını aldım yaa tekrar ekledi beni çıkarken yanlışlıkla silmişim özür dilerim dedi baya da konuştuk şafak attırmaya da yetişemedim yaaa

canım senin durumu takip etmek için ara sıra girip 355. dönemi okuyorum :) erkek arkadaşınızla düzelmediniz ama ilerleme var gibi di mi?? ayrıca o bayanın yaptığı da çok ayıp vee bahanesi de biraz'' garip çıkarken yanlışlıkla silmişim'' pek masumane gelmedi

kızlaaar ben günahını aldım yaa tekrar ekledi beni çıkarken yanlışlıkla silmişim özür dilerim dedi baya da konuştuk şafak attırmaya da yetişemedim yaaa

sorun yoksa super olsn kuzu daha cook şafaklar atıcaz yrnn attırrız snınlede

canım sağol tam düzelmedik ama ilk zamanlara göre daha iyi gibiyiz yengesiyle de baya konuştuk yaza yüzük takarız size felan dedi pek samimi konuştu bilemiyorum anlayamadım canım

sorun yoksa super olsn kuzu daha cook şafaklar atıcaz yrnn attırrız snınlede

evet tatlım yok gibi baya iyi konuştu anlayamadım ama gökhan gerçekten kızmış sana dedi bizimle yemin törenine gel dedi beni çağrdı çekinirim dedm ay nolcak dedi yaza yüzük takarız size felan dedi bilemiyorum şaşırdım

canım sağol tam düzelmedik ama ilk zamanlara göre daha iyi gibiyiz yengesiyle de baya konuştuk yaza yüzük takarız size felan dedi pek samimi konuştu bilemiyorum anlayamadım canım

neyse tatlım önemli olan sizin ilişkiniz.. siz sorunlarınızı halledin gerisi sorun değil.. inşallah her şey en kısa zamanda düzelirsiniz ben takip etmeye devam edeceğim

ay super bu fırsatı sakınnn kaçırmaa senı mahvederim !!

Parkalar emirle giyiliyor, emirle çıkartılıyor. Hava nasıl sıcak, ama yakasını bile açamayız yasak diyo. Yandık bütün gün dedi. 50 metre de bir sayım yapıyorlarmış. 10 dk içinde kim kaçıcaksa diyor. Askerliğin başladığı yerde mantık biter diye boşuna dememişler.

Aaa ne guzel napiosunki mesela bnmde yapmam gerekiyorr =)))

canım benim şuan için yalnızca mutfağım için piyasa araştırmasına çıkıcam izmirde yaşıyorum ben pasajları çarşıları gezicem hem banada vakit geçer sonra hepsini çıkıp tek tek alcam nişanlımın dönüşüne yakında beyaz eşyalarımızı alıcam bu şekilde yanii sen neler yapıyosun düğün ne zaman kısmetsee )

neyse tatlım önemli olan sizin ilişkiniz.. siz sorunlarınızı halledin gerisi sorun değil.. inşallah her şey en kısa zamanda düzelirsiniz ben takip etmeye devam edeceğim

morfistaann benide takip et benideee ) bak gönderdim nişanlımı bugün 9. gün oldu bilee :))

sağol canım benim rabbim senin de ne muradın varsa versin inşallah :) iyi geceler

TGK tatlım çok sevindim bu gelişmelere yalnız sana bi arkadaş tavsiyesi genel olarak konuşuyorum istisnalar olabilir ama sen sevdiğinden başkasına pek fazla güvenme ağzından laf kaçırma hı evet öyle kısmet falan de bende yemin törenine gitmeyi onun yanında olmayı destek olmayı düşünüyodum zaten falan de inan ellere karışmak çok zor hani ufacıcık bi arkadaş tavsiyesi olsun sana :))

sağol canım benim rabbim senin de ne muradın varsa versin inşallah :) iyi geceler

ve son olarak sevdiceğin ile yaşadığın şeyleri sakın onun ailesinden birine anlatma ne kavganızı ne de en güzel anınızı gel bize anlat ne bileyim kendi arkadaşlarına ailenden birisine anlat ama o tarafa rengini belli etme nasıl başlarsa öyle gider sizin yüzük takmanızı elti adayın değil sevdiğinle sen veririsin ağırlığını baştan koyarsan gerisi daha güzel gelir tatlım :))

dün akşam nişanlıma beni sabah arar mısın sesinle uyanmak istiyorum dedi kıyamam sırf ben öyle istedim diye sabah erkenden kalkmış hızlı hızlı kahvaltı edip tlf başına koşmuşş kızlar kıymetimiz mi artıyo ne

hayırlı cumalar arkadaşlar.Allah hepinize sabır ve huzur versin; sevdiğinizle bol bol konuşmak ve hayırlı zamanlarda kavuşmak.

TGK; bazen sonuna kadar savaş gerekir.şu durumda onu beklerken, o farklı bir memlekette vatan için nöbet beklerken
sen var biraz gururunu bir kenara bırak, kalbin doğru yolu göstericektir.yapmayıp da pişman olacağına yapıp da pişman ol boşver.

İlk gittiği zamanlar da konuşurken sensizlik çok zor, şimdi kıymetini daha iyi anlıyorum demişti. Pişmanlıkların var mı dedim? Olmaz mı var tabii dedi. Benim de var tabii, insan ayrı kalınca anlıyor daha iyi.

Günaydın kızlar,

Nasıl gidiyor???

Ben haftasonu izmire gitmek için bütün hazırlıklarımı yapmış,planlarımı da ona göre yapmıştım ama gel gör ki kaynanam gitmemem için birsürü dil döktü.Uzun yola kız başına nasıl çıkıcan nasıl gidicen zaten yemin törenine hep beraber gidicez.Bir daha git gel yapma bilmem ne,yolda başına bir iş gelir bir sıkıntı olur...sonra sözlümü de arayıp aynı şeyleri demiş.Bu sefer sözlüm de gelme istersen yemin törenine gelirsin dedi.Sinirim bozuldu.2 günden beri kendimi zor tutuyorum.Bu sabah da aradı bana tavır yapma dedi.Bende en sonunda dayanamadım döktüm içimi,ben senin için herşeyi göze alıyorum,bütün sorumluluğu kabul ediyorum.Seni 1 gün görebilmek için elimden gelenin fazlasını yapıyorum sen bana istersen gelme diyorsun dedim. Kıbrısa zaten gelemem,5 ay zaten birbirimizi göremeyiz bu ne güzel fırsattı bizim için dedim.Ailenle gelmek başka benim tek başıma gelmem başkaydı ama gelmiyorum,istesen de gelmem artık dedim.Bana bir daha seni çok özledim falan da deme sakın dedim.Moralim çok bozuldu

aynen öyle ayrı olunca kıymet daha çok artıyor askerlik bi yandan iyi bi yandan da kötü işte (

aynen öyle ayrı olunca kıymet daha çok artıyor askerlik bi yandan iyi bi yandan da kötü işte (

Arada bir ayrı kalmanın ilişkiyi güçlendirdiğine inanırım hoş bu başka bir ayrılık türü ama 7 sene de ilk uzun ayrı kalışımız olacak.

Benim babam karşısında hiç şansım yok o zaman, daha nişanlı bile değiliz çünkü..
Bir diğeri kayınvalidene ne ki? Kız başına nasıl gidicen falan?
Babam öyle birşey dese, kız başına Kütahya ya 3-4 sene boyunca nasıl gittiysem buraya da öyle giderim diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…