Arada bir ayrı kalmanın ilişkiyi güçlendirdiğine inanırım hoş bu başka bir ayrılık türü ama 7 sene de ilk uzun ayrı kalışımız olacak.
Bu arada keşke başlık değiştirmek mümkün olsaydı çünkü dönem 355 değil, 353 müş..
evet yaa öyleymiş canım ben konu sahibi olarak sonradan çok uğraştım denedim ama nasıl değiştireceğimi bulamadım bilen biri öğretsin de değiştiriyim :)
morfistaann benide takip et benideee) bak gönderdim nişanlımı bugün 9. gün oldu bilee :))
evet yaa öyleymiş canım ben konu sahibi olarak sonradan çok uğraştım denedim ama nasıl değiştireceğimi bulamadım bilen biri öğretsin de değiştiriyim :)
canım hepinizi takip ediyorum.. sık sık sayfanıza giriyorum da TGK 'yı özellikle takip ediyorum erkek arkadaşıyla sorunu olduğu için evet koskoca 9 gün bitirmişsiniz.. zamanla daha da alışacaksınız canım Allah sabrını veriyor.. bende nişanlımla her an dip dibeydim gidince büyük bir boşluğa düşmüştüm ama şimdi alıştım.. bende düğün hazırlıklarına verdim kendini nasip olursa mayısta düğünümüz olacak.. sende öyle yap
kızlar size birşey danışmak istiyorum öncelikle neden böyle düşünüyorum bilmiyorum sevdiğimiz orda askerlik yaparken bizde burda yapıyoruz belki bu yüzden psikolojimiz bozuk ama şöyle anlatayım; dün nişanlımla tlf konuşurken 29 kasımda yemin töreni var usta birliğide aynı yerde olduğundan il sınırları içinden çıkamıyo bu yüzden kayınvalidem ben nişanlımın teyzesi eniştesi ve kızı hep birlikte otelde kalıcaz tabi nişanlımda bizimle kalıcak.. dün sordum odaları nasıl yapıcaz hani kim nasıl kalcak falan dedim olmadı sen tek kalırsın diye başladı söze yada teyzesinin kızıyla kalabileceğimi söyledi şimdi tamam nişanlımla birlikte kalmam elbette aileside olucak hoş kalsak bile sanki bişey olcak ama söze sen tek kalırsın olmadı diye başlaması sanki ailesini görünce beni unutucak hissi verdi bana gitmek çok istiyorum ama ya yalnız hissedersem kendimi o zaman kötü olurum saçma mı düşünüyorum bi akıl verir misiniz?
kızlar bizimkisi askerlik bunalımına girdi sanırım her ne kadar askere çok gitmek istediğini her erkeğin mutlaka gitmesi gerektiğini bir an evvel gidip gelmek istediğini defalarca dile getirmesine , ben gitcek diye üzüldüğüm halde yahu nolcak 6 aycık biter gider kafasında biri olduğu halde bikaç haftadır çok ilgisiz. işleri çok yoğunlaştı akşamları 10-11 gibi çıkmaya başladı h.sonları bile çalışıyor. görüşemiyoruz hiç telde bile konuşamıorz dün 5 dk yüzünü göriyim kurs çıkışıma gelsene falan dedim çok yorgunum yatıyorum bilmem ne meğersem dizinden ameliyatlıydı geçen seneden o ağrı yapmış o yüzden çıkamamış bana bunu tabi bu sabah söylüyor. ben dün akşam sinir ağla gelmedi diye ama o ben üzülmiyim diye öyle diyememiş daha çok kızdım bana hiçbirşeyini söylemiyorsun dedim şu an düzeldik ama içten içe kafasına takıyor sanırım bu durumu
Günaydın kızlar benmkının sesı ıle uyandım ama rahatsızmış
Erkek arkdaşım evci izni alacaktı pansiyona baktım bir tane, konaklama ücretleri de çok uygundu. Rezervasyon yaptırıcaktım 28-29 kasım full doluymuş. Tekrar arayacağım halletmiş ol dedi, pekte hevesliydi nasıl diycem ben şimdi doluymuş diye? Hem sende cuma akşamı çıkarsın yola, cumartesi sabahı burda olursun akşama kadar takılırız demişti.. :26:
geçmiş olsunnn üşütümüşmü
Dün yağmur yemişlerr sonuç bu askeriyenin beeeeen................. Sağol cnm
Öncelikle hepimize Allah kavuştursun arkadaşlar beklemek zor gerçekten ama biticek elbet.
Bir sorum olucak benim nişanlımda 6 kasımda birliğine teslim oldu sülüsünü 4 kasımda aldı toplam askerlik süresi 168 gün dimi yani şafak bugün 157...
o kadar kafam karıştıki izinlerin çıkmış halimi bu çünkü nişanlım izin kullanmayacak :)
Tatlım alınganlık yapıyorsun gayeet normal ve olması gereken cumle kurmuşş yanlış dusuncelere kapılmışşsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?