• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bizim salon tutuldu.. tutulmamış olsaydı tarihle oynayabilirdim :1: sizin içinde hayırlısı olsun canım..

aaaa bak bide bizim öyle bir sıkıntımız olacak, nisan da gelip 6 ay sonra düğün olursa eğer, 6 ay sonrasına nasıl mekan ayarlanır hiç bilmiyorum? Genelde 1 sene öncesinden ayarlıyor insanlar.. :26::ssz:

canım benim şuan için yalnızca mutfağım için piyasa araştırmasına çıkıcam izmirde yaşıyorum ben pasajları çarşıları gezicem hem banada vakit geçer sonra hepsini çıkıp tek tek alcam nişanlımın dönüşüne yakında beyaz eşyalarımızı alıcam bu şekilde yanii sen neler yapıyosun düğün ne zaman kısmetsee ;))

Ortada bi tarih yokki askerden gelsin öyle karar veririz dedik ama eylul ekim gibi olacak tabi ben yaz gelini olmak istiyorum orasi ayri =)) ben istanbulda yasiyorum bnmkide arnavut ee malum el islerine falan onem veriyor onlar bende hic sevmem ama yapmak zorundayim sanirim onlari ogreneyim diyorum bende =))

aaaa bak bide bizim öyle bir sıkıntımız olacak, nisan da gelip 6 ay sonra düğün olursa eğer, 6 ay sonrasına nasıl mekan ayarlanır hiç bilmiyorum? Genelde 1 sene öncesinden ayarlıyor insanlar.. :26::ssz:

canım biz 9 ay öncesinden tutmuş olduk.. salon konusunda sıkıntı yaşamazsınız 6 ay yeterli bir süre bence :34:

canım biz 9 ay öncesinden tutmuş olduk.. salon konusunda sıkıntı yaşamazsınız 6 ay yeterli bir süre bence :34:

Bizim istediğimiz bir mekan var canım, babam bombayı patlatmadan önce hiç düşünmüyordum bile rahattık. Ne kadar önce tutarsan o kadar iyi, mekan çok şık hoşumuza gitmişti tabii fiyatlar her sene artıyor bakalım kısmet artık.. :31:

Ortada bi tarih yokki askerden gelsin öyle karar veririz dedik ama eylul ekim gibi olacak tabi ben yaz gelini olmak istiyorum orasi ayri =)) ben istanbulda yasiyorum bnmkide arnavut ee malum el islerine falan onem veriyor onlar bende hic sevmem ama yapmak zorundayim sanirim onlari ogreneyim diyorum bende =))

hımmm ne güzeldir şimdi onların el işi öğren bak ne güzel işte sanada oyalanacak bişeyler çıkmış :1:

Offff bnm sevgilim hala aramadi zaten dun hastaydi sesi hic iyi degildi simdi iyice merakta birakti beni =(

canım arar merak etme nişanlım aradı bugün silah eğitimine başlamışlar manga komutanı olmuş benimki 60 kişiye silah eğitimi vermiş :D sesi kısıktı konuşmaktan laf anlatmaktan çok yorgunum dedi 3 gündür annesini aramamış bana sen haber verir misin dedi kıyamam ya ilk fırsatta bizleri arıyolar :16: senin askerinde yoğundur belki onlarda silah eğitimine başlamışlardır istersen az daha bekle sen ulaşmaya çalış eğer numara varsa?

hımmm ne güzeldir şimdi onların el işi öğren bak ne güzel işte sanada oyalanacak bişeyler çıkmış :1:

Evet cnm ama etrafımda ogretecek biri olsa daha iyi olurdu ailemden kimse bilmez teyzemler falan biliyorlar gidip onlarda kalmam gerekiyor ogrenmem icinde netten arastiracagim bende istedikten sonra yaparım herhalde =)))

canım arar merak etme nişanlım aradı bugün silah eğitimine başlamışlar manga komutanı olmuş benimki 60 kişiye silah eğitimi vermiş :D sesi kısıktı konuşmaktan laf anlatmaktan çok yorgunum dedi 3 gündür annesini aramamış bana sen haber verir misin dedi kıyamam ya ilk fırsatta bizleri arıyolar :16: senin askerinde yoğundur belki onlarda silah eğitimine başlamışlardır istersen az daha bekle sen ulaşmaya çalış eğer numara varsa?

Aradi simdi konustuk ilac vermis doktor onlari aliyormus ama dun gece hic uyuyamamis hasta olunca cok huysuz oluyor bnmki yatagini bile begenmiyor =) ama bugun biraz daha iyiymis 1 hafta gecti bile diyorum ne gecmesi yaa sizler orada rahatsiniz burasi cok farkli diyor =))

Benim kocam sabah aradı sanki kötü birşey olacağını hissetmiş gibi birşey olursa bizimkilere söyle lütfen dedi
Bugün düşük yaptigimi. Öğrendim tuhaf bir haldeyim

Az önce de benim ki aradı, öyle ters bir zaman da arıyor ki babam yanımda oluyor hep, bir de bugün cuma malum, mal teslimatı var fatura düzenliyorum harıl harıl, beni bekliyorlar. Konuşamıyorum doğru düzgün o da bana sorular soruyor oteller, pansiyonlarla ilgili. Çıktım dışarı çalışanlar var, herkes duydu millet yanlış anlayacak şimdi, al başına belayı ya off.. :ssz:

Bir yer bulmama rağmen manisanın merkezine 1 km uzaklıkta, başka yerler bak bir sürü yer var diyorlar diyor. Baktım zaten merkez de sadece bir yer çıkıyor, herkesin web sitesi olmayabilir sonuçta.. :44:

Sinirlerim bozuldu bugün.. :ssz:

Benim kocam sabah aradı sanki kötü birşey olacağını hissetmiş gibi birşey olursa bizimkilere söyle lütfen dedi
Bugün düşük yaptigimi. Öğrendim tuhaf bir haldeyim

canım çok geçmiş olsun üzülme hayırlısı böyleymiş yat dinlen kendine sıkıntı stres yapma hiç

Parkalar emirle giyiliyor, emirle çıkartılıyor. Hava nasıl sıcak, ama yakasını bile açamayız yasak diyo. Yandık bütün gün dedi. 50 metre de bir sayım yapıyorlarmış. 10 dk içinde kim kaçıcaksa diyor. Askerliğin başladığı yerde mantık biter diye boşuna dememişler. :ssz:

ne kadar rahat yerde olurlarsa olsunlar askerlik işte ah ahh zor düşününce çok kötü oluyorum zaman geçse şöyle birden geldikleri güne gitsek ne güzel olurduuu :ssz::14:

Az önce de benim ki aradı, öyle ters bir zaman da arıyor ki babam yanımda oluyor hep, bir de bugün cuma malum, mal teslimatı var fatura düzenliyorum harıl harıl, beni bekliyorlar. Konuşamıyorum doğru düzgün o da bana sorular soruyor oteller, pansiyonlarla ilgili. Çıktım dışarı çalışanlar var, herkes duydu millet yanlış anlayacak şimdi, al başına belayı ya off.. :ssz:

Bir yer bulmama rağmen manisanın merkezine 1 km uzaklıkta, başka yerler bak bir sürü yer var diyorlar diyor. Baktım zaten merkez de sadece bir yer çıkıyor, herkesin web sitesi olmayabilir sonuçta.. :44:

sakin ol tatlımm sıkıntı stres yook sakin olmayı öğrenmemiz lazım yoksa günler geçmez iyice araştır canım iyi temiz bi yer olsun bulursun kafanıza göre bi yer illa ki :34:

Ee cnm sninki acemilikte de manisadami kalacak? Hem 1 km uzak degilki hic bulamamaktansa bence gayet iyi bir mesafe

Back
X