• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hiççç acımıyorlar kısım onların amacı o zaten baba ocağı değil asker ocağıymış orası peehhhh:(

HEee öyleymiş amaçları köpek gibi davrnmak ztn gencecık cocuklara gıdım gıdımm yemek verıolr gunaaah yaaa gozumuz gbı baakalım onlar orda koopek gbı davransın sankı mariffeeeeeeetmiş gbii nefrt edıorm :47:

:1: canım hepinizi takip ediyorum.. sık sık sayfanıza giriyorum da TGK 'yı özellikle takip ediyorum erkek arkadaşıyla sorunu olduğu için :34: evet koskoca 9 gün bitirmişsiniz.. zamanla daha da alışacaksınız canım Allah sabrını veriyor.. bende nişanlımla her an dip dibeydim gidince büyük bir boşluğa düşmüştüm ama şimdi alıştım.. bende düğün hazırlıklarına verdim kendini nasip olursa mayısta düğünümüz olacak..:16: sende öyle yap :34:

canım benimm evet biliyorum senin düğüne az kaldıı ne güzel tarih konması ve o tarihe hazırlanmak benim nişanlım daha gelecek iş bulacak ve o zaman ancak tarih konacak :(( ama ben şimdiden ufak ufak başladım mutfak eşyalarıma hani ufak ıvır zıvırlarla o zaman geldiğinde uğraşmamak adınaa

şimdi bir daha aradığında söylicem sen dün böyle dedin ve ben bunu bu şekilde anladım hani bi açıklama yapmasını isticem neden böyle dediğine dair kendimi yalnız ve dışlanmış hissettim olmadı sen tek kalırsın ne demek ya ben tek kalırım sen annemle kal yalnız bırakmam demesi gerekmezmiydii

Ya cnm neden oyle dusunuyorsun bence ınce dsunmuş cocuk sonucunda bırlıkte annesıyle kalmak ıstemeyebılırsn tek kalmak ıstersn seçeneklerı dusunmus seslı olarak bence alınganlık edıyorsn bnce hıc yansıtmaa :45: Ayrıca ben olsam şöyle dusunurdum annemle olmadı kalırsın fln dese ne yanii bana bı ayrı odayı dusunemıycek kadr onemsızmıym hemen annemle onla bunla kalırsn dıe soyluo ayrı oda tahsıs ederız demıyor dıe ehe :)

Son düzenleme:
Ya cnm neden oyle dusunuyorsun bence ınce dsunmuş cocuk sonucunda bırlıkte annesıyle kalmak ıstemeyebılırsn tek kalmak ıstersn seçeneklerı dusunmus seslı olarak bence alınganlık edıyorsn bnce hıc yansıtmaa :45:

annesiyle aram çok iyi maşallah :nazar: hani bunu kendiside biliyor sanırım biraz kıskançlık yapıyorum ben ama annesiyle kalmak istiyo olabilir mi? ve banada bu şekilde ifade etmiş olabilir mi?

Ya cnm neden oyle dusunuyorsun bence ınce dsunmuş cocuk sonucunda bırlıkte annesıyle kalmak ıstemeyebılırsn tek kalmak ıstersn seçeneklerı dusunmus seslı olarak bence alınganlık edıyorsn bnce hıc yansıtmaa :45:

annesiyle aram çok iyi maşallah :nazar: hani bunu kendiside biliyor sanırım biraz kıskançlık yapıyorum ben ama annesiyle kalmak istiyo olabilir mi? ve banada bu şekilde ifade etmiş olabilir mi?

Bencede kıskançlık yapıosn yok yere cocuguda boş yere uzme .. Emınm senın dusundgn gıbı dusunmemstr seslı olark dusunmus dıle getrms yanlış anlamışsındr Cnm annesi sonucunda senınle yatabılck ımkanı olsa emın ol sarılıp uyurdu sana ama oyle bı ımkan lamıycagı ıcın oyle seslı cocuk dusunmus kendnı yok yere germe lutfen :26:

Ne güzel, benim de çeyize vermem lazım kendimi, ama içimden gelmiyor..:50:
Bizim bir resmiyet konmadı ama aileler tanışmıştı babam askerliğini öne sürdüğünden yapamadık bişey, şimdi de sözleyince 6 ay da evlendirim diyor. Gelmesi nisan zaten, 6 ay olmasa bile bir an önce başlamam gerekiyor.. :ssz:

evet canım bence ufak ufak başla.. çünkü bu çeyizin eksiği hiiiç bitmiyor.. sizin düğünde hemen olacağa benziyor.. sonradan elin ayağına dolaşır.. şu an bize zaman geçmiyor gibi geliyor ama zaman çok hızlı ilerliyor :31: bir bakmışız düğün günlerimiz gelmiş :123:

canım benimm evet biliyorum senin düğüne az kaldıı ne güzel tarih konması ve o tarihe hazırlanmak benim nişanlım daha gelecek iş bulacak ve o zaman ancak tarih konacak :(( ama ben şimdiden ufak ufak başladım mutfak eşyalarıma hani ufak ıvır zıvırlarla o zaman geldiğinde uğraşmamak adınaa

evet canım nişanlım gitmeden tarihi belirledik ve salon tutuldu.. nişanlım bu konuda çok aceleciydi :1: çok var diyip yavaş hareket etme.. bir bakmışsın nişanlın gelmiş hemen iş bulmuş sizin düğünde belli olmuş :34:

evet canım bence ufak ufak başla.. çünkü bu çeyizin eksiği hiiiç bitmiyor.. sizin düğünde hemen olacağa benziyor.. sonradan elin ayağına dolaşır.. şu an bize zaman geçmiyor gibi geliyor ama zaman çok hızlı ilerliyor :31: bir bakmışız düğün günlerimiz gelmiş :123:

Hayalim hep mayıs düğünüydü, hatta sırf eksiklerimizi rahatça tamamlayabilmek için 1 sene falan nişanlı kalmayı düşünüyordum. Erkek arkadaşım da sürekli sanki bana daha erken olacakmış gibi geliyor diyordu. Onun ailesi zaten fazla bekletmeme taraftarı, benim babamın da düşüncesini duyduktan sonra, sanırım öyle 1 sene falan beklemeyeceğiz..

Hayırlısı neyse o olsun zaten canım, Mayıs, Eylül, Ekim hiç farketmez..
Tabii Aralıktan sonra da olmasın yahu kışın ortası.. :37:

Hayalim hep mayıs düğünüydü, hatta sırf eksiklerimizi rahatça tamamlayabilmek için 1 sene falan nişanlı kalmayı düşünüyordum. Erkek arkadaşım da sürekli sanki bana daha erken olacakmış gibi geliyor diyordu. Onun ailesi zaten fazla bekletmeme taraftarı, benim babamın da düşüncesini duyduktan sonra, sanırım öyle 1 sene falan beklemeyeceğiz..

Hayırlısı neyse o olsun zaten canım, Mayıs, Eylül, Ekim hiç farketmez..
Tabii Aralıktan sonra da olmasın yahu kışın ortası.. :37:

evet canım bence de hiç uzatmayın erkek arkadaşın geldikten sonra iş sıkıntısı yoksa hemen düğünü yapıverin.. dediğin gibi mayıs , eylül , ekim hiç fark etmez.. ben nişanlıma diyorum ki acaba düğün tarihini mart ya da nisana mı çeksek .. benim acelem var nedense :1:

Bencede kıskançlık yapıosn yok yere cocuguda boş yere uzme .. Emınm senın dusundgn gıbı dusunmemstr seslı olark dusunmus dıle getrms yanlış anlamışsındr Cnm annesi sonucunda senınle yatabılck ımkanı olsa emın ol sarılıp uyurdu sana ama oyle bı ımkan lamıycagı ıcın oyle seslı cocuk dusunmus kendnı yok yere germe lutfen :26:

haklısın canım belkide tamam birşey demicem :)) ama ne bileyim olmadı sen tek kalırsın diyince dışlanmış hissettim kendimi ailesini görünce beni boşlayacak sandım :1:

evet canım nişanlım gitmeden tarihi belirledik ve salon tutuldu.. nişanlım bu konuda çok aceleciydi :1: çok var diyip yavaş hareket etme.. bir bakmışsın nişanlın gelmiş hemen iş bulmuş sizin düğünde belli olmuş :34:

tatlım benim nişanlım o kadar garantici bi insan ki bazen bu huyu duygularının önüne bile geçebiliyor ben mesela salon takımı yatak odası takımı bakıp gösterirdim mesela o da bana derdi ki henüz askerliğimi ve garanti bi iş bulmadan bunlara bakmak bana hoş gelmiyor derdi hayal kurardık elbette ama evlilik için garanti bi iş istiyorum diyor evlenmek kolay gel hemen atalım imzaları ama ben sana ve doğacak çocuklarımza güzel bi gelecek kurmak istiyorum diyor bu yüzden gelince önce iş :(((

tatlım benim nişanlım o kadar garantici bi insan ki bazen bu huyu duygularının önüne bile geçebiliyor ben mesela salon takımı yatak odası takımı bakıp gösterirdim mesela o da bana derdi ki henüz askerliğimi ve garanti bi iş bulmadan bunlara bakmak bana hoş gelmiyor derdi hayal kurardık elbette ama evlilik için garanti bi iş istiyorum diyor evlenmek kolay gel hemen atalım imzaları ama ben sana ve doğacak çocuklarımza güzel bi gelecek kurmak istiyorum diyor bu yüzden gelince önce iş :(((

hayırlısı olsun canım.. yeter ki sağ salim gelsinler.. diğer mevzular her şekilde hallolur :31:

evet canım bence de hiç uzatmayın erkek arkadaşın geldikten sonra iş sıkıntısı yoksa hemen düğünü yapıverin.. dediğin gibi mayıs , eylül , ekim hiç fark etmez.. ben nişanlıma diyorum ki acaba düğün tarihini mart ya da nisana mı çeksek .. benim acelem var nedense :1:

Nasıl uygunsa öyle yapıverin canım benim, iş sıkıntısı yok gibi görünüyor çok şükür, bundan sonrası kısmet artık.. :34:

ve son olarak sevdiceğin ile yaşadığın şeyleri sakın onun ailesinden birine anlatma ne kavganızı ne de en güzel anınızı gel bize anlat ne bileyim kendi arkadaşlarına ailenden birisine anlat ama o tarafa rengini belli etme nasıl başlarsa öyle gider sizin yüzük takmanızı elti adayın değil sevdiğinle sen veririsin ağırlığını baştan koyarsan gerisi daha güzel gelir tatlım :)):nazar:

haklısın canım yok zaten bi sıkıntımı anlatmadı o konuştu ben hayırlısı kısmet bakalım dedim sadece tatlımm

hayırlı cumalar arkadaşlar.Allah hepinize sabır ve huzur versin; sevdiğinizle bol bol konuşmak ve hayırlı zamanlarda kavuşmak.

TGK; bazen sonuna kadar savaş gerekir.şu durumda onu beklerken, o farklı bir memlekette vatan için nöbet beklerken
sen var biraz gururunu bir kenara bırak, kalbin doğru yolu göstericektir.yapmayıp da pişman olacağına yapıp da pişman ol boşver.

doğru söylüyorsun canım teşekkür ederim önerilerin için

ay super bu fırsatı sakınnn kaçırmaa senı mahvederim !! :D

ya kuzu ama ben çekiniyorum yani benimkinin haberi olmcak direk karşısına çıkcam ya kızarsa ters tepki gösterirse bilemedim şimdi :( bi de annesi benimkine hep o kızı üzme diyomuş dün elti adayım söyledi konuşurken şimdi annelerinn yanında ters bişey de diyemez bana sinirinden çıldırır sonradan acısını çıkartır die korkuorum ne yapsam bilemedm yaa yengesi de bak biz gidioruz 29 unda 3 kişi annesi abisi yengesi olarak sen düşün taşın başka türlü affetmez görünce direk affeder zaten dedi aklım çok karıştı annesinden abisinden de çok çekiniyorum yaa

TGK tatlım çok sevindim bu gelişmelere yalnız sana bi arkadaş tavsiyesi genel olarak konuşuyorum istisnalar olabilir ama sen sevdiğinden başkasına pek fazla güvenme ağzından laf kaçırma hı evet öyle kısmet falan de bende yemin törenine gitmeyi onun yanında olmayı destek olmayı düşünüyodum zaten falan de inan ellere karışmak çok zor hani ufacıcık bi arkadaş tavsiyesi olsun sana :))

doğru söylüyorsun canım ben de öyle yaptım ne fazla samimi konuştum ne fazla soğuk soğuk konuşsam bu defa burnu havada dicem sadce kısmet hayrlısı inşallah dedim ama gidip gitmeme konusunda çok kararsızım baya ısrar etti kızmış sana dedi gel bizimle kimden çekinceksin gidicez çıkartıcaz onu bursada gezcez bi yemek yiyip döncüncez başka türlü affetmez görünce yumuşar dedi ama bilemiyorum yaa off :ssz::ssz::ssz:

Back
X