355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ya acemi birlik sıkıntılı zaten canım esimde kalkıp terli halde yatms hastalanmıs evde oldukları gibi olmuyo gececek elbette bu gunler Allahım onları korusunn... ama üzme hemen kendini bende nasıl terli yatarsın dedim sonra sözümü geri aldım cünkü onlar belli bi düzende ilerliyo simdide cok iyi sakın üzme kendini canım.. gecmis olsun bu aarada en kısa surede iyi olur ins sevdiğin

Benimkinin lafı bahar orası anaocagı degıll asker ocagı Bu aklma gelnce brz daha sakın olmamız gerktgnı duusnyrm

Burası olmasa çok zor olurdu benim için :18: Yalnız olmadğımı hissettiriyor bu forum bana :26: Benimki çok merak ediyormuş konuşmalarımızı, bakıcam diyor

Burası olmasa çok zor olurdu benim için :18: Yalnız olmadğımı hissettiriyor bu forum bana :26: Benimki çok merak ediyormuş konuşmalarımızı, bakıcam diyor

Kesinlikle ilk gün sanki bi tek ben yanlızmısım gıbı gelıyordu bana taki sizleri görene kadar .. iyikide karsılasmısım sizlerle :) ve sevdiğin yazdıklarını okursa bence sana diyecegi ilk sey sen beni benden cok düsünüyormussun :))

Kesinlikle bebeğim, biz onları onlardan çok düşünüyoruz. Biz son buluşmamızda vedalaşırken gözleri yaşarmıştı benim sevdiceğin, sarıldı felan, aslında onlar da orada kendilerinden çok bizi düşünüyorlardır.

Tabi canım orası öyle düsünmeseler arama zahmetinde bile bulunmazlar cünkü o arama islemi bile sabır istiyor sıra oldugu icin..Allahım hepimizii sevdiğimizle mutlu huzurlu eylesinnnnn(amin)...

14 gun sonra 1 gunde olsa gorucem ya cnm 1 sene gbı gelıo suanda o 1 gun

ne güzel canım sevindim senin adınaaa sabredelim o vakit :)) bende 14 gün sonra kavusuyorum sevdicegime hayırlısıyla evci izne cıkacaz...sabırla o günü bekliyorum

Son düzenleme:
kızlaaar ben günahını aldım yaa tekrar ekledi beni çıkarken yanlışlıkla silmişim özür dilerim dedi baya da konuştuk şafak attırmaya da yetişemedim yaaa

Sagol cnm insallah hepimizinki sag salim dönerde bugunleri gulerek hatirlariz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…