Cok sağolun valla kizlar Allah razi olsun sizlerden bugun sesini duyana kadae yine iyiydim ama hasta oldugunu anlayinca taktim iste kafama oyle tabi ben uzulsemde sevinsemde o askerde ve zaman oylede boylede gececek iste onunla konusurken hic belli etmiyorum oda normalde romantik falan degildir orada belki ozledigi icin olur dedim ama yine degismemis bende ozledgimi soyleyemiyorm hemen sesim titriyor anlıyor bugun de anladi sana ozledim bile diyemiyorum bu kadar adamin arasinda aglayacagim yoksa diyor simdi bir sarilsam bir daha gelmezdim buraya gercekten bekledigin birinin olmasi insani cok zorluyormus falan dedi o yuzdende biraz duygusallik basti beni :26:
en cok bunları diyoruz zaten karnını iyi doyur diyorum bende en cok :))))
Cok sağolun valla kizlar Allah razi olsun sizlerden bugun sesini duyana kadae yine iyiydim ama hasta oldugunu anlayinca taktim iste kafama oyle tabi ben uzulsemde sevinsemde o askerde ve zaman oylede boylede gececek iste onunla konusurken hic belli etmiyorum oda normalde romantik falan degildir orada belki ozledigi icin olur dedim ama yine degismemis bende ozledgimi soyleyemiyorm hemen sesim titriyor anlıyor bugun de anladi sana ozledim bile diyemiyorum bu kadar adamin arasinda aglayacagim yoksa diyor simdi bir sarilsam bir daha gelmezdim buraya gercekten bekledigin birinin olmasi insani cok zorluyormus falan dedi o yuzdende biraz duygusallik basti beni :26:
demez tabiki canım iyi olmamız onlarında kendini iyi hissetmesine sebeb olacak.. böyle devammm geldiklerinde aslında ben sensiz cok kötüydüm ki ama kadınlar kulubu sagolsun gecmeyen zamanımı gecırmeme sebeb oluyordu derim
Benimkinin lafı bahar orası anaocagı degıll asker ocagıBu aklma gelnce brz daha sakın olmamız gerktgnı duusnyrm
Benimkinin lafı bahar orası anaocagı degıll asker ocagıBu aklma gelnce brz daha sakın olmamız gerktgnı duusnyrm
Burası olmasa çok zor olurdu benim için :18: Yalnız olmadğımı hissettiriyor bu forum bana :26: Benimki çok merak ediyormuş konuşmalarımızı, bakıcam diyor
elbette öylee canım ,,ne iyi demis ana ocagı degıl asker ocagı
Günden güne daha iyi oluyoruz bebeğim :26:
Sevgilim yaŞükür edelım cnm kısa döneeem vee dualarmızla bttrcekler
eevet cnmm allah sabrını verıoo cok sukur
Cok sükür coOoOk
Tez zamanda kavusalım sevdiceklerimize insallah
Kesinlikle ilk gün sanki bi tek ben yanlızmısım gıbı gelıyordu bana taki sizleri görene kadar .. iyikide karsılasmısım sizlerle :) ve sevdiğin yazdıklarını okursa bence sana diyecegi ilk sey sen beni benden cok düsünüyormussun :))
Kızlar ben uyumaya gider, iyi bakın kendinize , Allaha emanetsiniz
Yarın görüsürüz ins tekrar
Kesinlikle bebeğim, biz onları onlardan çok düşünüyoruz. Biz son buluşmamızda vedalaşırken gözleri yaşarmıştı benim sevdiceğin, sarıldı felan, aslında onlar da orada kendilerinden çok bizi düşünüyorlardır.
14 gun sonra 1 gunde olsa gorucem ya cnm 1 sene gbı gelıo suanda o 1 gun
Tabi canım orası öyle düsünmeseler arama zahmetinde bile bulunmazlar cünkü o arama islemi bile sabır istiyor sıra oldugu icin..Allahım hepimizii sevdiğimizle mutlu huzurlu eylesinnnnn(amin)...
ne güzel canım sevindim senin adınaaa sabredelim o vakit :)) bende 14 gün sonra kavusuyorum sevdicegime hayırlısıyla evci izne cıkacaz...sabırla o günü bekliyorum
ya acemi birlik sıkıntılı zaten canım esimde kalkıp terli halde yatms hastalanmıs evde oldukları gibi olmuyo gececek elbette bu gunler Allahım onları korusunn... ama üzme hemen kendini bende nasıl terli yatarsın dedim sonra sözümü geri aldım cünkü onlar belli bi düzende ilerliyo simdide cok iyi sakın üzme kendini canım.. gecmis olsun bu aarada en kısa surede iyi olur ins sevdiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?