• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benmkının 3-4 nöbeti var bugn :27:

aynen oyle tatlımmm :72:

Allah yardımcıları olsun canım.. yorulmak nedir bilmesinler hep dinc olsunlar :)
ben esime hep bomba gibi ol askım diyorum öyleyim zaten hayatım diyor :D neseli ve esprili bir kisiliğim var ve mumkun oldgnca esımle knstugumda sacmalıyorum yeterki gülsün diyee :)))

Son düzenleme:
Boyle uyusamda mayisa dogru uyansam keske zaman su gibi akip gecse onsuz mutsuzumki =((

Canım yapma böyle bı seklde başarmamız lazım yoksa şafak dogan güneşş daha zor yaklaşır bızee hadı toparla kenndnı brz canlı enerjık dolu şarkı açç ben şuanda turkanı dınlıorm ıı gelıo :13:

Boyle uyusamda mayisa dogru uyansam keske zaman su gibi akip gecse onsuz mutsuzumki =((

mutsuzlugu sil at kafandan canım kendi kendine teselli vermelisin güclü olmalısın güzel günlerin hayalini kur cünkü sevdiğinin senin üzüldüğünü bilsin istemezsin demi hep o yanındaymıs gibi davran ve o varmıs gibi aglama mutsuz olma hep gül.. mutsuz olsanda bitecek o askerlik mutlu olsanda ama sana avantaj getirecek olan her daim mutlulukturrr...

Allah yardımcıları olsun canım.. yorulmak nedir bilmesinler hep dinc olsunlar :)
ben esime hep bomba gibi ol askım diyorum öyleyim zaten hayatım diyor :D neseli ve esprili bir kisiliğim var ve mumkun oldgnca esımle knstugumda sacmalıyorum yeterki gülsün diyee :)))

bende kendne dıkkt et demektn bska cumle kuramıorm sıkı gıynnn sıck bsyler ıccc demktn :9::9:

Bende onunla konuşurken gülüyorum, şakalar felan yapıyorum :21: İçinden " ben askerdeyim hiç üzülmüyor, aksine seviniyor" demez inş. :9: Aklıma geliyor. Mutluluk rolü yapıyorum ilk günden beri :26:

Canım yapma böyle bı seklde başarmamız lazım yoksa şafak dogan güneşş daha zor yaklaşır bızee hadı toparla kenndnı brz canlı enerjık dolu şarkı açç ben şuanda turkanı dınlıorm ıı gelıo :13:

mutsuzlugu sil at kafandan canım kendi kendine teselli vermelisin güclü olmalısın güzel günlerin hayalini kur cünkü sevdiğinin senin üzüldüğünü bilsin istemezsin demi hep o yanındaymıs gibi davran ve o varmıs gibi aglama mutsuz olma hep gül.. mutsuz olsanda bitecek o askerlik mutlu olsanda ama sana avantaj getirecek olan her daim mutlulukturrr...

Cok sağolun valla kizlar Allah razi olsun sizlerden bugun sesini duyana kadae yine iyiydim ama hasta oldugunu anlayinca taktim iste kafama oyle tabi ben uzulsemde sevinsemde o askerde ve zaman oylede boylede gececek iste onunla konusurken hic belli etmiyorum oda normalde romantik falan degildir orada belki ozledigi icin olur dedim ama yine degismemis bende ozledgimi soyleyemiyorm hemen sesim titriyor anlıyor bugun de anladi sana ozledim bile diyemiyorum bu kadar adamin arasinda aglayacagim yoksa diyor simdi bir sarilsam bir daha gelmezdim buraya gercekten bekledigin birinin olmasi insani cok zorluyormus falan dedi o yuzdende biraz duygusallik basti beni :26:

Bende onunla konuşurken gülüyorum, şakalar felan yapıyorum :21: İçinden " ben askerdeyim hiç üzülmüyor, aksine seviniyor" demez inş. :9: Aklıma geliyor. Mutluluk rolü yapıyorum ilk günden beri :26:

demez tabiki canım iyi olmamız onlarında kendini iyi hissetmesine sebeb olacak.. böyle devammm geldiklerinde aslında ben sensiz cok kötüydüm ki ama kadınlar kulubu sagolsun gecmeyen zamanımı gecırmeme sebeb oluyordu derim :9::9:

Back
X