- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
Yılbaşında gibi heyecnlıorm 00.00 oldugnda ohh bee bırgn dha bttı yahu![]()
Aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımmAskerlerimize bir gün daha yakınız
![]()
ohh bee başarıcaz kızlar bugn ılk defa bnu hısstm![]()
Evet canım cok sükür , askerim uyuyodur simdi yoruluyolar baya :) kulakları cınlıyodur simdi onların![]()
Tabiki basaracaz canım benim yeterki basarmayı isteyelim.. ne demisler istemek basarmanın yarısıdır :)![]()
benmkının 3-4 nöbeti var bugn
aynen oyle tatlımmm![]()
Boyle uyusamda mayisa dogru uyansam keske zaman su gibi akip gecse onsuz mutsuzumki =((
aynen oyle tatlımmm![]()
Evet canım cok sükür , askerim uyuyodur simdi yoruluyolar baya :) kulakları cınlıyodur simdi onların![]()
Boyle uyusamda mayisa dogru uyansam keske zaman su gibi akip gecse onsuz mutsuzumki =((
Allah yardımcıları olsun canım.. yorulmak nedir bilmesinler hep dinc olsunlar :)
ben esime hep bomba gibi ol askım diyorum öyleyim zaten hayatım diyorneseli ve esprili bir kisiliğim var ve mumkun oldgnca esımle knstugumda sacmalıyorum yeterki gülsün diyee :)))
Allah yardımcıları olsun canım.. yorulmak nedir bilmesinler hep dinc olsunlar :)
ben esime hep bomba gibi ol askım diyorum öyleyim zaten hayatım diyorneseli ve esprili bir kisiliğim var ve mumkun oldgnca esımle knstugumda sacmalıyorum yeterki gülsün diyee :)))
bende kendne dıkkt et demektn bska cumle kuramıorm sıkı gıynnn sıck bsyler ıccc demktn![]()
aynen oyle tatlımmm![]()
Canım yapma böyle bı seklde başarmamız lazım yoksa şafak dogan güneşş daha zor yaklaşır bızee hadı toparla kenndnı brz canlı enerjık dolu şarkı açç ben şuanda turkanı dınlıorm ıı gelıo :13:
mutsuzlugu sil at kafandan canım kendi kendine teselli vermelisin güclü olmalısın güzel günlerin hayalini kur cünkü sevdiğinin senin üzüldüğünü bilsin istemezsin demi hep o yanındaymıs gibi davran ve o varmıs gibi aglama mutsuz olma hep gül.. mutsuz olsanda bitecek o askerlik mutlu olsanda ama sana avantaj getirecek olan her daim mutlulukturrr...
Bende onunla konuşurken gülüyorum, şakalar felan yapıyorumİçinden " ben askerdeyim hiç üzülmüyor, aksine seviniyor" demez inş.
Aklıma geliyor. Mutluluk rolü yapıyorum ilk günden beri :26: