355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

peki usta birliğine gidecekleri yerler yemin töreninde kurayla mı belirlenio canım ilçelere dağıtılcakmış bizimkiler de daha belli değil bursanın hangi ilçesine gideceği ?

yemin töreninden sonra birlikte belli oluyo ilcelere dagılmaları daha iyiymis dün esim izmirdeki tuggeenereral birliğimizi ziyarete geldi dedi ilcelere dagılırsanız daha rahat olursunuz demis en azından herkesin belli bi görevi oluyor

Yani cnm Allah kolaylik versin ne diyecegimi bilemedim bnde aileden yana cokta sansli olanlardan degilim bu yuzden cokta saglikli kararlar veremiyorum fikirlerimde sacma olur herhalde

cevap atttımı ne kopuk ınsanlar varyaaa:26:

valla çıldırdım sinirimden kendmi yedim cevap atmadı muhattap olmak istemio herlde hanım efendi

aman iyi bari rahat olsunlar da gerisi önemli değil sağol canım

Aman canım salla hemen fesatlik düşünen bi insan belli ki onun için hakkında ne düşüneceğini önemseme derim

onun ne düşündüğü umrumda değil de annesine felan yanlış bi şekilde anlatck die çekindim yani sanki kendmi zorla onlara kabul ettirmeye çalışıomuşum gibi davrandı ona kızdım patavatsız zaten bliorum olur olmaz lafları orda burda söylüo keşke eklemesydm ya

Boşver canım hiiiç canını sıkma

valla çıldırdım sinirimden kendmi yedim cevap atmadı muhattap olmak istemio herlde hanım efendi

aman boşver bebeğim, kendini bişey sanıyor demekki, siz barışır evlenirseniz ne yüzle bakıcak acaba Sende önemseme, içini ferah tut.

evet yeni birgünün daha takvimden eksilmesine az kaldı.. sabır büyük birsey arkadaslar ılkgunlerde kaldıramayacagımz agır bir yük gibi gelsede hayat alısıyor insan zamana ve zamanla.... gelecekten u/mutluyuz :)

Valla cnmm olucaak barışıcazz bırlktee Desteklerimiz birbrmze ıyı gelıoo sevılıosnzzz

Kesinlikle, şimdi bile ilk günkinden baya bir yol kat ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…