355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ah ah banda yardm banada tabi bi iş bulmalı ki önce (

canım benim yaa kıyamam hep böyle olur zaten olmayacak şeylere karışırlar. Sen sıkma canını herşey yoluna girer merak etme askerine de bişey deme o da arada kalıyordur dur bakalım daha var yemin törenlerine

aynen bende özel sektördeyim ama şimdi askerlik asıl bizim derdimiz zaten sevgilimi tüm arkadaşlarım çok seviyor ve herkes diyorki baban senden daha çok sever oğlu gibi tanışınca :) bende eminim o konuda şüphem zaten yok... hatta küçük çaplı bir araştırma da yapmış burası küçük şehir herkes tanıo bi yerden birbirini olumlu şeyler duymuş hep ama şimdi de hayatta tanışmam dediği için tükürdüğünü de yalayamıyor :) zamana bıraktım canım bende açıkçası onun için herşeye değer

MAnisa merkezde askerı olanlar aradımı bgn sızınkıler mrk ettım aramadı şoktayım cokmu yogunlar yaa

ah ah banda yardm banada tabi bi iş bulmalı ki önce (

bulacak elbet sabret onun için değer diyorsan zaten iş bitmiştir. bak ben asla askerliğini yapmamış biriyle çıkmam diyordum ama gel gör ki çok güzel beklicem sorun mu ediyorum hayır... içini ferah tut ailen ne istedi öncelikle iş mi o da hallolur. başta bizimkilerde dedi evi falan olsaydı iyiydi falan bi ton şey şimdi gitsin gelsin işini kursun gerisi önemli değil çünkü nasıl mutluyum ve biri için beklioyorum gördükçe anlıyorlarki bu çocuk gerçekten başka..

Canım ya senin işin de çok zor... Ben o aradaki 1 haftada bile o kadar strese girdim ki ya bir an evvel alsalardı başlasaydı da bitseydi diye anlatamam sana.. Hep 1. grup çıksın diye dua ettik.. Çünkü 2. grubun aradaki zaman farkı iyice gerginlik ve stres yaratacaktı bizde.. Çok sıkıntılı bir durum.. Benim sevgilim de gideceğim yerden çok 2. grup çıkmamayı istiyorum dedi. Çünkü mezun olduktan sonra iş filan da bulamadı askerlik yüzünden. İyice canı sıkılıyordu burada.. Yaşarken daha kolay atlatırız düşünmekten iyidir inşallah öyle bir bekleyiş yaşamam diyordu.. Sana ve sevgiline bu bekleyiş aşamasında bol sabırlar canım...

sağol canım üzüldük bizde çok 1,5 ay boşa vakit gözüyle baktık ama 1-2 haftadır işleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşandı dönüşünde bazı şeyler hazır olacak sanırım eğer gitseydi hawadA kalacak konuları çözüyorlar sanırım bu 2. grup olayı bizim için vakit kaybından ziyade olumlu bir gelişmeye dönüşcek gibi ama bakıcaz bakalım...

Cnımm bu 200 neyın şafagı :):44:

Cnımm bu 200 neyın şafagı :):44:

Henüz askere gitmediği için mi bu sayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…