ayy yanlız değilmişim acaba sorunlu ve sinir hastasımıyım diye korkuodum ağzmdan bu tarz laflar çıkınca :)) yada bn bu adamı seviosam nasıl böle konuşuorm diodm..
inan her baba aynı benim nişanlımın askerliğini sorun yapmadılar ben askerden önce nişanlanmak istedim bi nebze rahat etmek için o askerdeyken bende çeyizimi yaparım dedim nişanlım bilişim sektöründe çalışıyo elektronik haberlşeme 4 yıllık mezun ve özel sektörde bu yüzden çok çabaladım sanki ben memurumbende özel sektördeyim aynen benim nişanlımda çok sabertti kaç kez babamında yanına gitti kendini ispatlamak için emin ol kişiliğinin temziliğini görünce ikna oluyolar tabi seninde vazgeçmemen lazımm :)) askerden gelsin bu konularda çok yardımcı olurum tatlım tecrübeyle sabit
teşekkür ederim canım benim :) ay inşallah hep beraber :)))Bebeğim seninde yeni şafağını kutlarımKader arkadaşım benim cennetliğiz bencede
Kesinlikle öyle, dışarıdan kolay sanıyorlar, beklemek çok zor. Konuşmak istediğinde ulaşamıyorsun o bile çookk kötü hissettiriyor.Benimkisi de aramadı :26:
selam kızlar onlarsız bi güne daha başladık :)) benimki ailesi yüzünden dağıtım iznine filan gelemio o kadar sinir oldum ki komutanları ailnzden soyadı tutan biri gelsn çıkarsınz demş.. çıksanızda kalsanızda şafak atacak demş.. o da yanına geleym ailem zaten istanbula geldi her haftasonu gelirler ama seni göremem dedi... hop oturup hop kalkmışlar...yokk maddi boyuttan maneviye kadar.. ki o normalde ailesnden ayrı yaşar ve bi gün sormazlar... 3 ay işsizdi bi gün sormadılar şimdi trip atıolar... sinir oldum !!!!!!!!!!!!!!!!!
inan her baba aynı benim nişanlımın askerliğini sorun yapmadılar ben askerden önce nişanlanmak istedim bi nebze rahat etmek için o askerdeyken bende çeyizimi yaparım dedim nişanlım bilişim sektöründe çalışıyo elektronik haberlşeme 4 yıllık mezun ve özel sektörde bu yüzden çok çabaladım sanki ben memurumbende özel sektördeyim aynen benim nişanlımda çok sabertti kaç kez babamında yanına gitti kendini ispatlamak için emin ol kişiliğinin temziliğini görünce ikna oluyolar tabi seninde vazgeçmemen lazımm :)) askerden gelsin bu konularda çok yardımcı olurum tatlım tecrübeyle sabit
ah ah banda yardm banadatabi bi iş bulmalı ki önce (
14 veya 15'i canım daha aralık başında alacak sülüsü ne kadar saçma bir uygulama ya anlamadık maden 2 ayrı grup war araya 1 hafta falan koy 1,5 ay sonra gitmek nedir ya çocuk bu arada hiçbirşeye odaklanamıyor gidecek diye...
Canım ya senin işin de çok zor... Ben o aradaki 1 haftada bile o kadar strese girdim ki ya bir an evvel alsalardı başlasaydı da bitseydi diye anlatamam sana.. Hep 1. grup çıksın diye dua ettik.. Çünkü 2. grubun aradaki zaman farkı iyice gerginlik ve stres yaratacaktı bizde.. Çok sıkıntılı bir durum.. Benim sevgilim de gideceğim yerden çok 2. grup çıkmamayı istiyorum dedi. Çünkü mezun olduktan sonra iş filan da bulamadı askerlik yüzünden. İyice canı sıkılıyordu burada.. Yaşarken daha kolay atlatırız düşünmekten iyidir inşallah öyle bir bekleyiş yaşamam diyordu.. Sana ve sevgiline bu bekleyiş aşamasında bol sabırlar canım...
MAnisa merkezde askerı olanlar aradımı bgn sızınkıler mrk ettım aramadı şoktayım cokmu yogunlar yaa
Canım aradı ama konuşamadık bile doğru düzgün hemen kapatmak zorunda kaldı demek ki çok yoğunlar..
sağol canım üzüldük bizde çok 1,5 ay boşa vakit gözüyle baktık ama 1-2 haftadır işleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşandı dönüşünde bazı şeyler hazır olacak sanırım eğer gitseydi hawadA kalacak konuları çözüyorlar sanırım bu 2. grup olayı bizim için vakit kaybından ziyade olumlu bir gelişmeye dönüşcek gibi ama bakıcaz bakalım...
Cnımm bu 200 neyın şafagı :):44:
sağol canım üzüldük bizde çok 1,5 ay boşa vakit gözüyle baktık ama 1-2 haftadır işleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşandı dönüşünde bazı şeyler hazır olacak sanırım eğer gitseydi hawadA kalacak konuları çözüyorlar sanırım bu 2. grup olayı bizim için vakit kaybından ziyade olumlu bir gelişmeye dönüşcek gibi ama bakıcaz bakalım...
Cnımm bu 200 neyın şafagı :):44:
kızlaaar hepimize gelsiiiinFerhat Göçer - Götür Beni Gittiğin Yere HQ.mp4 - YouTube
Henüz askere gitmediği için mi bu sayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?