herşeye elveda ede ede içimizz bomboş kalacak tatlım yaa
bu saatte beni güldürdün somurtuktum beklemiyordum böyle bir cevap Duygularımıda askere gönderdim benim sevdiceğin yanındalar bebeğim şuan bizimkiler uyuyor mışıl mışıl
Aynen uyuyolardırr benimki şuanda nette oldugumu duysa kıyameti kopartır burdaykeen whasappa son gırıs saatlerımı bıle sabah kontrl ederdı bu saate gırmssn kımle konustun sen dıe Şimdi mışılca uyuyoo sevgilim Kıyamam yaa ne yoruluyorlardır değilmii :)
Benimkisi de öyle, yoruluyorlardır bebeğim. Ben mesaj attım şimdi whatsapptan ona olan duygularımı yazdım.Yemin töreninden sonra 2 gün evci çıkacak okur
bende dıyodummwhtsapptn yazarm dıe ama bsı olur aılesı bı numara almak ıster acarlar telefnu dırek gıder dıee faceden atıorm hahaha
Aynen bebeğim ikimiznkide 29 kasım
Düzelirsiniz bebeğim, o da senin üzüldüğünü biliyordur emin ol. Kızgın sadece, o da geçer. Sen sınavlarına odaklan, içini ferah tut.
eveeet akşamı hemen buraya gelirz gun degerlendirmesi yaparız
Kesinlikle, benimkisi hiç romantik bir insan değil, sağol aşkım diyip geçiştirebilir meselaBen buraya şikayete gelirim
Faceden gene msj atıp sohbette ısmı cıkıo yaa ahhhhhhh boyle ıkıncı kez acıo cnm
Kendini şartlamaaaaaa
kıyamam senınde az kaldıı aralıgın kaçında gidecek ??
Bebeğim Aralıkta birdaha mı var bilmiyordum :26: Senin askerinin neredeya yapacağı belli mi ? :26:
Günaydın kızlar..
Yemin törenine gitmeyebilirim, eğer evci izni çıkartırlarsa sevgilime haftasonu gelirsin daha çok vakit geçiririz dedi. Yemin törenini çok görmek istiyordum ama böylesi daha mantıklı olur sanki.. :26:
Günaydın kızlar..
Yemin törenine gitmeyebilirim, eğer evci izni çıkartırlarsa sevgilime haftasonu gelirsin daha çok vakit geçiririz dedi. Yemin törenini çok görmek istiyordum ama böylesi daha mantıklı olur sanki.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?