355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

herşeye elveda ede ede içimizz bomboş kalacak tatlım yaa

bu saatte beni güldürdün somurtuktum beklemiyordum böyle bir cevap Duygularımıda askere gönderdim benim sevdiceğin yanındalar bebeğim şuan bizimkiler uyuyor mışıl mışıl

bu saatte beni güldürdün somurtuktum beklemiyordum böyle bir cevap Duygularımıda askere gönderdim benim sevdiceğin yanındalar bebeğim şuan bizimkiler uyuyor mışıl mışıl

Aynen uyuyolardırr benimki şuanda nette oldugumu duysa kıyameti kopartır burdaykeen whasappa son gırıs saatlerımı bıle sabah kontrl ederdı bu saate gırmssn kımle konustun sen dıe Şimdi mışılca uyuyoo sevgilim Kıyamam yaa ne yoruluyorlardır değilmii :)

Benimkisi de öyle, yoruluyorlardır bebeğim. Ben mesaj attım şimdi whatsapptan ona olan duygularımı yazdım.Yemin töreninden sonra 2 gün evci çıkacak okur

Benimkisi de öyle, yoruluyorlardır bebeğim. Ben mesaj attım şimdi whatsapptan ona olan duygularımı yazdım.Yemin töreninden sonra 2 gün evci çıkacak okur

bende dıyodumm whtsapptn yazarm dıe ama bsı olur aılesı bı numara almak ıster acarlar telefnu dırek gıder dıee faceden atıorm hahaha

bende dıyodumm whtsapptn yazarm dıe ama bsı olur aılesı bı numara almak ıster acarlar telefnu dırek gıder dıee faceden atıorm hahaha

Benimkisinin telefonu arkadaşında, ailesinde olsa bende atamam bebeğim :26: Telefonu açınca mesaj gelince sevinir, mutlu olur inş. 15 gün sonra okuyacak

Kendini şartlamaaaaaa

İnş. şaşırtır beni, buradayken sana özel askerliği 4 yıl yapsınlar, değiş gel diyordum. Özlersin diyordu. 6 ay beklemek bile zor geliyor Bizim ilişkimizde herşey çok güzel ama sevgisini belli etmeyen biri, ve ben sinir oluyorum

kıyamam senınde az kaldıı aralıgın kaçında gidecek ??

14 veya 15'i canım daha aralık başında alacak sülüsü ne kadar saçma bir uygulama ya anlamadık maden 2 ayrı grup war araya 1 hafta falan koy 1,5 ay sonra gitmek nedir ya çocuk bu arada hiçbirşeye odaklanamıyor gidecek diye...

Bebeğim Aralıkta birdaha mı var bilmiyordum :26: Senin askerinin neredeya yapacağı belli mi ? :26:

evet canım acemilik kastamonu ustalık artvin... ağustos celbinden beri böyle canım her celp dönemimde o ay ve bir sonraki ay olarak 2 grup oluyor. çok saçma araya 1,5 ay koymuşlar 1 hafta 2 hafta değil ki!

Günaydın kızlar..

Yemin törenine gitmeyebilirim, eğer evci izni çıkartırlarsa sevgilime haftasonu gelirsin daha çok vakit geçiririz dedi. Yemin törenini çok görmek istiyordum ama böylesi daha mantıklı olur sanki.. :26:

Son düzenleme:

bende kararsızım cuma oluyormuş genelde yemin törenleri işyerinden izin almak durumunda kalıcam sıkıntı olcak gibi. belki bende seni gibi yapabilirim canım ama yemin törenide ayrı bir gurur

selam kızlar onlarsız bi güne daha başladık :)) benimki ailesi yüzünden dağıtım iznine filan gelemio o kadar sinir oldum ki komutanları ailnzden soyadı tutan biri gelsn çıkarsınz demş.. çıksanızda kalsanızda şafak atacak demş.. o da yanına geleym ailem zaten istanbula geldi her haftasonu gelirler ama seni göremem dedi... hop oturup hop kalkmışlar...yokk maddi boyuttan maneviye kadar.. ki o normalde ailesnden ayrı yaşar ve bi gün sormazlar... 3 ay işsizdi bi gün sormadılar şimdi trip atıolar... sinir oldum !!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

canm bnde iş yerimden dolayı gidemiorm konuşmuştuk o gelecekti izne dağıtımda ama ailesi çok sorun çıkardı çok canm sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…