herkese günaydın kızlaar napıyosunuz aşureler yendimi bakalımmaskerimle sabah konuştum beni 40 kez arıyor annesini 1 kez kızlar bişey sorucam şafak attırırken methapta atıyo o ne anlamadım :26:
bu arada şafakta değişik rakamlar var 6 kasımda teslim olanların askeri 22 nisanda dönecek değil mi?
TGK,
tatlım dualarımız işe yaramış anlaşılan çok mutlu oldum adına bi arkadaşımız daha söylemiş seni tamamen bitirseydi kartta limit bitiyo kapancak dedikten sonra tekrar aramazdı ümidin kalmasın diye hem bak arkadaşıda demiş seni seviyor diye bak benim nişanlımda öyledir ben sinirlenince gözüm kararır ağzıma ne gelirse söylerim nişanlımda bu huyumu bildiğimden sinirlyken söylediğim şeyleri kaale almaz bilirim ki gözün görmüyo ama sabrım bigün taşarsa geri dönüşü olmaz demişti ve birgün sabrı taşmıştı bitti demişti 1 gün boyunca konuşmadık sabırlı insanların sirinden korkucaksın özür diledim bir daha olmıcak dedim ve asla bir daha yapmadım ama sanırım sen kendine mukayet olmamışssın çünkü sevdiğin bu kaçıncı demiş senin önce kendi sorununu çözmen lazım seni anlıyorum sinirliyken ki halini ama tatlım mukayet olman gerek kendine ben yerimde olsam tekrar aramam sık boğaz etmem erkkler bıkar sık boğazdan biraz geri çek kendini ve yemin törenine gitme hazırlığı yap
aynn bnmki gbi olmuş bizimde başlarda öyleydi gerçekten ağzımdan çıkanı kulağım duymuodu :)) ilk önceler günlerce konuşmadık sonra bni kaale almadı sustu o ortamdan uzaklaştı zaten bi kaç saat sonra ya ben ya o aradı... bizim hormonlar mı neyse artık makayet olunmuyo bazen :))
yok yiyemedim yapanım yokaşkım o kadar çok sever ki tabak tabak yerdi (( bnde bilmiorm o mehtap olaynı :)
herkese günaydın kızlaar napıyosunuz aşureler yendimi bakalımmaskerimle sabah konuştum beni 40 kez arıyor annesini 1 kez kızlar bişey sorucam şafak attırırken methapta atıyo o ne anlamadım :26:
Kayınvalidem de beni aradı haber alıyor musun diye. Beni 4 5 gündür hiç aramadı diye. Diyemedim beni hergün 2 kere arıyor diye. Akşamları aramaya çalışıyor dedim. Bozulmamıştır umarım.
Mehtap yemin töreni gibi geldi bana.
aynn bnmki gbi olmuş bizimde başlarda öyleydi gerçekten ağzımdan çıkanı kulağım duymuodu :)) ilk önceler günlerce konuşmadık sonra bni kaale almadı sustu o ortamdan uzaklaştı zaten bi kaç saat sonra ya ben ya o aradı... bizim hormonlar mı neyse artık makayet olunmuyo bazen :))
aynen aynen sorma biz bayanlar daha fevri oluyoruz ama çok şükür karşımıza sakin adamlar çıktı onlarda fevri olsaydı vay halimizeama ben özellikle nişandan sonra kırıcı değil daha yapıcı olmaya özen gösterdim çünkü nişanlım çok sabırlı ama ipler koptumu tam kopar onda :18:
gökçeee kuzucum dün benim msjımı alıntılamışsın hayırdır senin ailende de mi sıkıntı oluyor erkek arkadaşın(
kıyamam ben sana yalnız mı yaşıyosun? sevdiğin gelsin sen yaparsın ona) benim sarıların birliğe nescafe makinası gelmiş başında durup izliyoruz sanki ilk defa görmüş gibi diyo 1 haftadır ilk kez paraya kıydık aldık 25 kr diyo
alın kızlar benden de o kadar:) benim saf sevgilim 26 yaşına kadar sigara içmeyen (ki annesi babası evde çok içerler) adam bu sene sigaraya başladı çok kızdım bağırdım çağırdım aldığı yeni paketleri kırdım çöpe attım yalvardım nolur içme diye bu yaşına kdr içmemişsin şimdi niye başlıyorsun leş gibi kokuyor diyorum yok inat ediyor içiyor bir gün bi bağırdım inşallah akciğer kanseri olursun da geberip gidersin diye bir anda ağzımdan çıkıverdi o kadar üzüldüm ki birşey demedi sonra öyle demek istemediğimi Allah korusun sen 1 kez ölürsün ben hergün ölürüm diyerekten gönlünü aldım ama kndimden nefret ettim artık kavga ettiğimizden yanından ayrılıyorum veya telefonu fln kapıyorum çünkü istemeden ağzımdan kötü birşey çıkmasından korkuyorum
canm bnde iş yerimden dolayı gidemiorm konuşmuştuk o gelecekti izne dağıtımda ama ailesi çok sorun çıkardı çok canm sıkkın
askerlik işte tatlım tabi askerlik dolayısıyla da iş durumları babam zaten sevgilim yokken de başka birileri vardı askere gitmeyen adama kız vermem diye şi,mdi de düşüncelerim geçerli ilişkine saygı duyuyorum görüş tanı ama askere gidip gelmeden iş düzenini kurmadan tanışmam diyor. ki sert bir adam değildir ama işte garantici anlayış gösteriyorum bende hatta sevgilim bile adam haklı bende kızım olsa aynı şeyi derdim ben bi gidiyim geliyim aklımdakileri yapiyim babanın karşısına öyle dimdik çıkmak istiyorum diyor. şu an işi var ama gidicek diye babam oraya garanti gözüyle bakmıyor.
Kayınvalidem de beni aradı haber alıyor musun diye. Beni 4 5 gündür hiç aramadı diye. Diyemedim beni hergün 2 kere arıyor diye. Akşamları aramaya çalışıyor dedim. Bozulmamıştır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?