355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

herkese günaydın kızlaar napıyosunuz aşureler yendimi bakalımm askerimle sabah konuştum beni 40 kez arıyor annesini 1 kez kızlar bişey sorucam şafak attırırken methapta atıyo o ne anlamadım :26:

bu arada şafakta değişik rakamlar var 6 kasımda teslim olanların askeri 22 nisanda dönecek değil mi?

herkese günaydın kızlaar napıyosunuz aşureler yendimi bakalımm askerimle sabah konuştum beni 40 kez arıyor annesini 1 kez kızlar bişey sorucam şafak attırırken methapta atıyo o ne anlamadım :26:

yok yiyemedim yapanım yok aşkım o kadar çok sever ki tabak tabak yerdi (( bnde bilmiorm o mehtap olaynı :)

TGK,

tatlım dualarımız işe yaramış anlaşılan çok mutlu oldum adına bi arkadaşımız daha söylemiş seni tamamen bitirseydi kartta limit bitiyo kapancak dedikten sonra tekrar aramazdı ümidin kalmasın diye hem bak arkadaşıda demiş seni seviyor diye bak benim nişanlımda öyledir ben sinirlenince gözüm kararır ağzıma ne gelirse söylerim nişanlımda bu huyumu bildiğimden sinirlyken söylediğim şeyleri kaale almaz bilirim ki gözün görmüyo ama sabrım bigün taşarsa geri dönüşü olmaz demişti ve birgün sabrı taşmıştı bitti demişti 1 gün boyunca konuşmadık sabırlı insanların sirinden korkucaksın özür diledim bir daha olmıcak dedim ve asla bir daha yapmadım ama sanırım sen kendine mukayet olmamışssın çünkü sevdiğin bu kaçıncı demiş senin önce kendi sorununu çözmen lazım seni anlıyorum sinirliyken ki halini ama tatlım mukayet olman gerek kendine ben yerimde olsam tekrar aramam sık boğaz etmem erkkler bıkar sık boğazdan biraz geri çek kendini ve yemin törenine gitme hazırlığı yap

aynn bnmki gbi olmuş bizimde başlarda öyleydi gerçekten ağzımdan çıkanı kulağım duymuodu :)) ilk önceler günlerce konuşmadık sonra bni kaale almadı sustu o ortamdan uzaklaştı zaten bi kaç saat sonra ya ben ya o aradı... bizim hormonlar mı neyse artık makayet olunmuyo bazen :))

aynen aynen sorma biz bayanlar daha fevri oluyoruz ama çok şükür karşımıza sakin adamlar çıktı onlarda fevri olsaydı vay halimize ama ben özellikle nişandan sonra kırıcı değil daha yapıcı olmaya özen gösterdim çünkü nişanlım çok sabırlı ama ipler koptumu tam kopar onda :18:

yok yiyemedim yapanım yok aşkım o kadar çok sever ki tabak tabak yerdi (( bnde bilmiorm o mehtap olaynı :)

kıyamam ben sana yalnız mı yaşıyosun? sevdiğin gelsin sen yaparsın ona ) benim sarıların birliğe nescafe makinası gelmiş başında durup izliyoruz sanki ilk defa görmüş gibi diyo 1 haftadır ilk kez paraya kıydık aldık 25 kr diyo

Kayınvalidem de beni aradı haber alıyor musun diye. Beni 4 5 gündür hiç aramadı diye. Diyemedim beni hergün 2 kere arıyor diye. Akşamları aramaya çalışıyor dedim. Bozulmamıştır umarım.

Mehtap yemin töreni gibi geldi bana.

Kayınvalidem de beni aradı haber alıyor musun diye. Beni 4 5 gündür hiç aramadı diye. Diyemedim beni hergün 2 kere arıyor diye. Akşamları aramaya çalışıyor dedim. Bozulmamıştır umarım.

ama siz evlisiniz seni araması gayet doğal çünkü onun ailesi artık sensin ama biz nişanlıyız ve annesini 2 günde bir 1 kez arıyor doğal olarak kadın bana soruyo kıyamam çokta severiz birbirimizi maşallah umarım bana içten içe kıl olmuyodur oğlumu aldı elimden diye çünkü nişanlım tek çocuk

gökçeee kuzucum dün benim msjımı alıntılamışsın hayırdır senin ailende de mi sıkıntı oluyor erkek arkadaşın (

alın kızlar benden de o kadar:) benim saf sevgilim 26 yaşına kadar sigara içmeyen (ki annesi babası evde çok içerler) adam bu sene sigaraya başladı çok kızdım bağırdım çağırdım aldığı yeni paketleri kırdım çöpe attım yalvardım nolur içme diye bu yaşına kdr içmemişsin şimdi niye başlıyorsun leş gibi kokuyor diyorum yok inat ediyor içiyor bir gün bi bağırdım inşallah akciğer kanseri olursun da geberip gidersin diye bir anda ağzımdan çıkıverdi o kadar üzüldüm ki birşey demedi sonra öyle demek istemediğimi Allah korusun sen 1 kez ölürsün ben hergün ölürüm diyerekten gönlünü aldım ama kndimden nefret ettim artık kavga ettiğimizden yanından ayrılıyorum veya telefonu fln kapıyorum çünkü istemeden ağzımdan kötü birşey çıkmasından korkuyorum

gökçeee kuzucum dün benim msjımı alıntılamışsın hayırdır senin ailende de mi sıkıntı oluyor erkek arkadaşın (

askerlik işte tatlım tabi askerlik dolayısıyla da iş durumları babam zaten sevgilim yokken de başka birileri vardı askere gitmeyen adama kız vermem diye şi,mdi de düşüncelerim geçerli ilişkine saygı duyuyorum görüş tanı ama askere gidip gelmeden iş düzenini kurmadan tanışmam diyor. ki sert bir adam değildir ama işte garantici anlayış gösteriyorum bende hatta sevgilim bile adam haklı bende kızım olsa aynı şeyi derdim ben bi gidiyim geliyim aklımdakileri yapiyim babanın karşısına öyle dimdik çıkmak istiyorum diyor. şu an işi var ama gidicek diye babam oraya garanti gözüyle bakmıyor.

hahaha hadi yaa ufo gören köylü muhabbeti desene :))

ayy yanlız değilmişim acaba sorunlu ve sinir hastasımıyım diye korkuodum ağzmdan bu tarz laflar çıkınca :)) yada bn bu adamı seviosam nasıl böle konuşuorm diodm..

canm bnde iş yerimden dolayı gidemiorm konuşmuştuk o gelecekti izne dağıtımda ama ailesi çok sorun çıkardı çok canm sıkkın

Ben bir şekilde gidicektim babam sorununu çözebilirsem, ki kesin değil ev izni çıkarabilmesi önce ailesiyle konuşacak bakalım, eğer ailesi tamam derse 1 kişi kalıcak orada işte, kalırsa haftasonu gitmem daha mantıklı oluyor çünkü böyle yemin töreni 11-12 de bitse belirli bir saate kadar izni oluyor, e benim de dönmem gerekecek. Ama evci izni çıkarırsa cumartesi sabah gitsem cumartesi akşamına kadar rahatça takılırız. Kısmet artık, bakalım..

Son düzenleme:

inan her baba aynı benim nişanlımın askerliğini sorun yapmadılar ben askerden önce nişanlanmak istedim bi nebze rahat etmek için o askerdeyken bende çeyizimi yaparım dedim nişanlım bilişim sektöründe çalışıyo elektronik haberlşeme 4 yıllık mezun ve özel sektörde bu yüzden çok çabaladım sanki ben memurum bende özel sektördeyim aynen benim nişanlımda çok sabertti kaç kez babamında yanına gitti kendini ispatlamak için emin ol kişiliğinin temziliğini görünce ikna oluyolar tabi seninde vazgeçmemen lazımm :)) askerden gelsin bu konularda çok yardımcı olurum tatlım tecrübeyle sabit

İnş. bozulmamıştır canım, beni de sık sık aramaya çalışıyor, az önce aradı ama konuşamadık bi kaç kelime ettik kapatmak zorunda kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…