orda uyuz bi kız var ya çocuğu askerdeyken terkedio aramıomuş die ayy ne beddua etmiştim onaa
aslında hepimiz aynı şehirlerde olsak bir gün toplaşıp bu filmi hep beraber izlesek amma olur düşünsenize evi göz yaşlarımızdan sel alır götürür alkol komasına gireriz :)
evet canım yani askerde olan birini beklemediğim halde saatlerce ağlamıştım o zmnlar şimdi bi de askerimiz var o gelince izlersin bence
kızlaaar ben yemin töreni izledim de askerler baya eğitimli duruyolar tüfek omza filan bursa il jandarmanın yemin törenini koymuşlar bi de onu izledm jandarma marşı filan okudular şu anda bunların mı eğitimini alıolar çünkü gerçekten sanki 2 yıldır askerdelermiş gibi kmse düzeni bozmuo herkes aynı anda aynı şeyi yapıo çok iyidi yani
az kaldııı burdan hep beraber şafak doğan güneş diyeceğimiz günler yakıın merak etmeyiin
evett egıtımlerr yapıolar paso dun bnmkı aradgndada bıle arkadan calısma seslerı gelıodu bagrıolrdı bıse hazrnlıolr dmkkk :)
ıns tatllım :))))
kızlaaar ben yemin töreni izledim de askerler baya eğitimli duruyolar tüfek omza filan bursa il jandarmanın yemin törenini koymuşlar bi de onu izledm jandarma marşı filan okudular şu anda bunların mı eğitimini alıolar çünkü gerçekten sanki 2 yıldır askerdelermiş gibi kmse düzeni bozmuo herkes aynı anda aynı şeyi yapıo çok iyidi yani
evet canım acemilik komple onunla geçiyormuş zaten yemin törenine hazırlanma faln filan
anladım canım aayyy çoook istiorum gitmeyi yemin törenine yaa onu o askeri üniformayla görmeyi saçı sakalı gitmiş halde off off çok istiyorum yaa
anladım canım aayyy çoook istiorum gitmeyi yemin törenine yaa onu o askeri üniformayla görmeyi saçı sakalı gitmiş halde off off çok istiyorum yaa
aynen netten izliorm bende bazı görüntüleri tüylerim diken diken oluyor orada olursak çok gururlanırız kesin.
bi daha zaten ustalıkta biz görüşemeyiz çookkk uzak olucaz
Bizde gorusemycez kıbrısta taa olacak 4 ay goremedn nasl gecırcez yaaaa
evet kıbrıs girne tatlımmm
oldukça zor olacak ama alışıcaz napalım canım çok farklı hayallerim wardı ama imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?