ben bu filmi sinemada izlediğimde beklediğim bir askerim falan yoktu ama salya sümük hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. şimdi düşünemiyorum bi arkadaşım sevgilisi askerdeyken izlemiş psikopat kötü olurum ben şimdi gönderdiğin linki bile açamıyorum ki daha bizimkisi aralıkta gidecek :S
kızlaaar hepimize gelsiiiinFerhat Göçer - Götür Beni Gittiğin Yere HQ.mp4 - YouTube
bizimki aralık grubundan gidecek ben gitmiş gibi şafağımı başlattım ondan öyle :)
2 saniye izledim gözlerimden yaşlar aktı ofiste bilgisayarın ekranına gömdüm kendimi kimse görmesin diye
tatlımm smdıden sayma vallahı sıkılcaksn
o fılmı bırgun ızlıyımm adı neydıı TGK
kıyamam yaaa ben de hep bunu dinleyip dinleyip ağlıyorum ya pskolojm bozuldu galibaa çoook özlediiim
ezıyet etme kendne
yawrum aynı şehirdeyiz düşün daha gitmedi ben bile kötü oluyorum sen hiçç dinleme bence
en başta anneleriyle sevgilileriyle telefonda konuşuyorlar ya orda bende film kopuyor zaten
ezıyet etme kendne
insan düşününce 158 gün nedir ki diyo ama 1 gün 1 yıl sanki bi de aramız böyle bozuk olunca bugün arkadaşından öğrencem bakalım anneleri gitcek mymş yemin törenine gitmcekse koşa koşa giderim
en başta anneleriyle sevgilileriyle telefonda konuşuyorlar ya orda bende film kopuyor zaten
Canımm aynnen oylee 1 sn bılle cok gelıo zaamnda gecmıohaha ıns gıdersn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?