355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Haklısın tabi canım insanın yüreği ağzında oluyor yine de..

Geminin uydu telefonu var ordan evi arayacak 2-3 günde bir 5 dakika falan konusabilicez canım acemilik dönemine yeni dönmüşüm gibi :)

Selam kızlar
Bizim topik çok ıssız bi selam vereyim dedim

Son düzenleme:
Kızlaarrr merhaba. sonunda biz de kavuştuk tarifi imkansız bir duyguydu kavuşma anımız heyecan,mutluluk... herşey karışıktı ama askerim ilk geldiğinde birkaç saat sudan çıkmış balık gibiydi ne konuşuyor ne gülüyor hatta dedik döndüğüne mutlu olmadın heralde dön geri istersen:)) ama sonra hayata döndü :) ve inanın bunu sizde biliyorsunuzdur belki şu an geride bıraktığım 168 günü unuttum hafızamdan sildim neredeyse... halen garip geliyor sanki 2 gün sonra geri gidecek gibi Allahım bir daha hiç birimize böyle ayrılık göstermesin bekleyen yarenlere de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin su gibi geçsin zaman inşallah

tatlııım geçmiş olsun hadi gözün aydın öyle oluyor hemen rahata alışılıyor değil mi gittiklerine hiç alışamadık ama geldiklerine kolay alıştık Allah ım bi daha hiç ayrılık göstermesin

Yaa ne güzel kavuşmuşsunuuuuuuuz
Benimse aklımda hep o kavuşma anı o zamanı düşündükçe çok fena heyecanlanıyoruuuuuuuuuum ooooooooof

Yaa ne güzel kavuşmuşsunuuuuuuuz
Benimse aklımda hep o kavuşma anı o zamanı düşündükçe çok fena heyecanlanıyoruuuuuuuuuum ooooooooof

canım benim sizinde hiç bir şey kalmamış belki çok klasik gelecek ama inan çok çabuk geçmiş gibi geliyor şu an zaman bana o anda işin içindeyken sanki geçmez gibi gelir

canım benim sizinde hiç bir şey kalmamış belki çok klasik gelecek ama inan çok çabuk geçmiş gibi geliyor şu an zaman bana o anda işin içindeyken sanki geçmez gibi gelir

Aynen haklisin 124 gun gecti bakiyorum cabuk gecmis gibi geliyor bakiyorum daha 43 gun var gecmeyecekmis gibi geliyor. 20 temmuzu dusundukce cok fena heyecanlaniyooruum oof :)

İyiyiz canım beklemeye aynı devam :)

Sen nasılsın kavuştun sevdiceğinle hasret gideriyosundur

iyiyz canım çok şükür hasret gideriyoruz tam alıştı sivil hayata diyorum hoopp yine ayarları bozuluyor walla dengem şaştı bir de iş bulma stresi bastı şimdi

iyiyz canım çok şükür hasret gideriyoruz tam alıştı sivil hayata diyorum hoopp yine ayarları bozuluyor walla dengem şaştı bir de iş bulma stresi bastı şimdi

Bulursunuz işi de :) Ah bizde bide kavuşup iş stresine girseydik :) İş stresinden sonra var mı bir resmiyet stresi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…