- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
Yok çok şükür tl olarak sorunu yok e sen 4 ay nasıl haber alacaksın tatlım ? Ah bi galip gelsek hadi şimdi neyse asıl son 1 hafta daha kötü geçecek ya. Terör yok ama işte insan ya olursa demeyi ihmal etmiyor(
Haklısın tabi canım insanın yüreği ağzında oluyor yine de..
Geminin uydu telefonu var ordan evi arayacak 2-3 günde bir 5 dakika falan konusabilicez canım acemilik dönemine yeni dönmüşüm gibi :)
ayy ben halime şükredeyim o zaman tatlım Allah sana sabır versin
yarılıyorsunuz sizde canım az kaldı
Bence de şükret canım aminnnn :)
Canım gözün aydın bitmiş askerliğiniz
evet canım çok şükür bitirdik yarın artık kısmetse kavuşuyoruz darısı sizlerin başına kızlar
selam kızlaar
evet canım çok şükür bitirdik yarın artık kısmetse kavuşuyoruz darısı sizlerin başına kızlar
Kızlaarrr merhaba. sonunda biz de kavuştuk tarifi imkansız bir duyguydu kavuşma anımız heyecan,mutluluk... herşey karışıktı ama askerim ilk geldiğinde birkaç saat sudan çıkmış balık gibiydi ne konuşuyor ne gülüyor hatta dedik döndüğüne mutlu olmadın heralde dön geri istersen:)) ama sonra hayata döndü :) ve inanın bunu sizde biliyorsunuzdur belki şu an geride bıraktığım 168 günü unuttum hafızamdan sildim neredeyse... halen garip geliyor sanki 2 gün sonra geri gidecek gibi Allahım bir daha hiç birimize böyle ayrılık göstermesin bekleyen yarenlere de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin su gibi geçsin zaman inşallah
Kızlaarrr merhaba. sonunda biz de kavuştuk tarifi imkansız bir duyguydu kavuşma anımız heyecan,mutluluk... herşey karışıktı ama askerim ilk geldiğinde birkaç saat sudan çıkmış balık gibiydi ne konuşuyor ne gülüyor hatta dedik döndüğüne mutlu olmadın heralde dön geri istersen:)) ama sonra hayata döndü :) ve inanın bunu sizde biliyorsunuzdur belki şu an geride bıraktığım 168 günü unuttum hafızamdan sildim neredeyse... halen garip geliyor sanki 2 gün sonra geri gidecek gibi Allahım bir daha hiç birimize böyle ayrılık göstermesin bekleyen yarenlere de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin su gibi geçsin zaman inşallah
Yaa ne güzel kavuşmuşsunuuuuuuuz
Benimse aklımda hep o kavuşma anı o zamanı düşündükçe çok fena heyecanlanıyoruuuuuuuuuum ooooooooof
canım benim sizinde hiç bir şey kalmamış belki çok klasik gelecek ama inan çok çabuk geçmiş gibi geliyor şu an zaman bana o anda işin içindeyken sanki geçmez gibi gelir
kızlaarrr nasılsınız bakalım??
İyiyiz canım beklemeye aynı devam :)
Sen nasılsın kavuştun sevdiceğinle hasret gideriyosundur
iyiyz canım çok şükür hasret gideriyoruz tam alıştı sivil hayata diyorum hoopp yine ayarları bozuluyor walla dengem şaştı bir de iş bulma stresi bastı şimdi
Bulursunuz işi de :) Ah bizde bide kavuşup iş stresine girseydik :) İş stresinden sonra var mı bir resmiyet stresi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?