355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlaarrr merhaba. sonunda biz de kavuştuk tarifi imkansız bir duyguydu kavuşma anımız heyecan,mutluluk... herşey karışıktı ama askerim ilk geldiğinde birkaç saat sudan çıkmış balık gibiydi ne konuşuyor ne gülüyor hatta dedik döndüğüne mutlu olmadın heralde dön geri istersen:)) ama sonra hayata döndü :) ve inanın bunu sizde biliyorsunuzdur belki şu an geride bıraktığım 168 günü unuttum hafızamdan sildim neredeyse... halen garip geliyor sanki 2 gün sonra geri gidecek gibi Allahım bir daha hiç birimize böyle ayrılık göstermesin bekleyen yarenlere de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin su gibi geçsin zaman inşallah :16::nazar:

Bende sevgilimi mayısta gönderdim. Allah tan kısa dönem.
Inşallah bnde böyle yazarım. Bw kadar güzel, paha biçilmez bir mutluluktur :)

Bende sevgilimi mayısta gönderdim. Allah tan kısa dönem.
Inşallah bnde böyle yazarım. Bw kadar güzel, paha biçilmez bir mutluluktur :)

Canım benim Allah kavuştursun şimdiden nerede askerliğini yapıyor?

sanki hala bizimki izne gelmiş gidecek gibi geliyor ama hayat mücadelesine başlayınca unutlup gidiyor ne ara askerdeydin sen yaa olayına giriyoruz:)

Canım benim Allah kavuştursun şimdiden nerede askerliğini yapıyor?

sanki hala bizimki izne gelmiş gidecek gibi geliyor ama hayat mücadelesine başlayınca unutlup gidiyor ne ara askerdeydin sen yaa olayına giriyoruz:)

Bizde o günleri umutla bekliyoruz canım :)

Acemi birliği Amasya'da.
Usta birlik Istanbul/Üsküdar da.
Su an İstanbul'da zaten :)

Bizde o günleri umutla bekliyoruz canım :)

Acemi birliği Amasya'da.
Usta birlik Istanbul/Üsküdar da.
Su an İstanbul'da zaten :)

ayy ne güzel sen yakın mısın İstanbul'a? görebilecek misin askerini arada sırada?

biz çok uzaktık yemin töreninden sonra 4 ay hiç göremedim :(

ayy ne güzel sen yakın mısın İstanbul'a? görebilecek misin askerini arada sırada?

biz çok uzaktık yemin töreninden sonra 4 ay hiç göremedim :(

Ben aslında çok yakın değilim ama gitme imkanım yok :(

En son 25 nisanda gördüm :((
Canm yaa uskudarda askerlik yapan birini taniyor musun ?

Uzun zaman oldu girmeyeli ve uzun zamanda çok şey değiştii .. 353. dönemi yaşananları unutmycaz burdaki kurulan dostluklarda hep sürecek gelen giden olursa sayfamıza iyi baksın vee önceki sayfalardaki tavsıyelere dikkat etsin derim :3::3::3::54:

Uzun zaman oldu girmeyeli ve uzun zamanda çok şey değiştii .. 353. dönemi yaşananları unutmycaz burdaki kurulan dostluklarda hep sürecek gelen giden olursa sayfamıza iyi baksın vee önceki sayfalardaki tavsıyelere dikkat etsin derim :3::3::3::54:

Merhaba deam ne guzel kavustunuz :)
354lere gelirdin kavusmadan once ben sana plakalarla seslenirdim simdi ise ben atarsa 30 diyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba deam ne guzel kavustunuz :)
354lere gelirdin kavusmadan once ben sana plakalarla seslenirdim simdi ise ben atarsa 30 diyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

31 :37:
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

Back