benim askerimde geldi geri gıttı 7 ay geçmiş ama nasıl geçti anlamadım bazen oluyo dayanılmaz an sanıyeler geçmek bılmıyo ama bazen geçip gıdıyo hele yanımda olunca zaman nasılda geçip gidiyor :))çok özlemişim aşkımı ya yanında olmayı sanki seneler geçmiş ama daha 12 ay olmadı bile off daha 5 ay var hemencik geçip bıtsın istıyorum . bende şimdi çeyizimi hazırlıyorum kı tezkereyi alır almaz nikah masanına aoturtacam :)))) inşş zaman çabucak geçer tek dıleğimmmm :))
hülyaamm mesajını yeni gördüm tatlım kusura bakma bende tam sitem etmeye girmiştim topiğe kimse gelmiyor diye artık sen yazmışsın ama
canım çok haklısın asıl askerlik şimdi başlıyor sanki hayat koşturmacası biter mi hiç iş bulunur düğün telaşı düğün olur evin işi gücü Allah sağlık versin de hepsi olur zamanla sen askerliği unuttum demişsin walla çok da doğru diyorsun ben 2 gün önceyi unuttum yani artık geriye dönüp bakmak dahi istemiyorum tek gayem 02.06.2014 Pazartesi saat 14:35'te İzmir Adnan Menderes Havaalanından aşkımı alıp çıkmaksahi o gün izmirde olcaz sende havaalanında çalışıyordun dimi????
canım benim valla sitem etsen haklısın çünkü bayadır giremiyorum buraya ama öyle özledim ki sorma( enaamm bi bakmışım kii 17 günün kalmış Gökçem bitmiş ne kalmış şunun şurasında şimdiden gözünüz aydın yarenler :))
valla hala iş koşturuyoruz 1 ay olcak geleli ama gönlümüze göre bir iş çıkmadı o yüzden ne gün alabildik ne hazırlık yapabildik baya bunalıyorum bu ara sorma(
evet canım benim görüşelim mutlaka özelden yazışalım numaraları falan alalım)
nerede bizim tertipler terketmişssiniz burayı kızlarrr :26: :26:
Kızlar benim erkek arkadaşım da askerde :)) O da Kasım'da teslim olanlardan :)
kızlaaaar çoğumuz askerlerimizi alınca buraya hiç uğramaz olmuşuz
çok haklısın canım bizimde az kaldı heyecan dorukta ama günler azaldıkça dönünce asıl hayatın bizi beklediğini aklıma getiriyorum stres basmıyor değil ama mutlaka vardır bir yerde yiyeceği ekmeği canınızı sıkmayın en azından siz nişanı falan atlattınız bizde daha o telaşeler var
evet kimse gelmiyor artık :/((
canım Allah kavuştursun uzun dönem heralde seninki? nerede askerlik yapıyor?
walla doğru dedin Haticem hepiniz bıraktınız gittiniz beni burda kendi kendime şafak sayıyorum
Arkadaslar aranizda askeriyeye mektup yollayan var miii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben yolladım canım 3 kez en garantisi ptt ile oluyor
Canim sadece askeriyenin adresi yetiyomuu boluk fln yazmak gerekli mi
çok az kaldı tatlım seninde sabırwalla doğru dedin Haticem hepiniz bıraktınız gittiniz beni burda kendi kendime şafak sayıyorum
ben kargo göndermiştim içine mektup da koymuştm ptt ile hiç sorun olmadı ama tam adresi iste çünkü bende süpriz yapmak istemiştim ama bildiğim halde bataryası kışla adı falan ayrıntısı varmı garanti olsun derim
slm canlarım nasılsınız. Kızmakta söylenmekte haklısınız giremez olduk topiğe hayat ama sürekli bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Bu arada gökçecm şafağını gördüm bitmiş diyebiliriz artık ama eminim o 10 gün sana bitmeyecekmiş gibi geliyodur ve inanamıyosundur :) ara ara girmeye çalışsamda bazen bakıp çıkabiliyorum malum oğlan 13 aylık oldu ve artık durduğu yerde durmuyor sürekli peşinde koşturuyor bir de koca geldi o da artk sürekli ilgi bekliyor anlıyacağınız işim çok zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?