355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benim askerimde geldi geri gıttı 7 ay geçmiş ama nasıl geçti anlamadım bazen oluyo dayanılmaz an sanıyeler geçmek bılmıyo ama bazen geçip gıdıyo hele yanımda olunca zaman nasılda geçip gidiyor :)) çok özlemişim aşkımı ya yanında olmayı sanki seneler geçmiş ama daha 12 ay olmadı bile off daha 5 ay var hemencik geçip bıtsın istıyorum . bende şimdi çeyizimi hazırlıyorum kı tezkereyi alır almaz nikah masanına aoturtacam :)))) inşş zaman çabucak geçer tek dıleğimmmm :))

İNŞALLAH CANIM zaman çabucak geçer hepimiz için...

canım benim valla sitem etsen haklısın çünkü bayadır giremiyorum buraya ama öyle özledim ki sorma ( enaamm bi bakmışım kii 17 günün kalmış Gökçem bitmiş ne kalmış şunun şurasında şimdiden gözünüz aydın yarenler :))

valla hala iş koşturuyoruz 1 ay olcak geleli ama gönlümüze göre bir iş çıkmadı o yüzden ne gün alabildik ne hazırlık yapabildik baya bunalıyorum bu ara sorma (

evet canım benim görüşelim mutlaka özelden yazışalım numaraları falan alalım )

Iyi geceler kizlarr daha once buraya yazdimmi bilmiyorumm ama benim esim de askerde suan istanbul kucukyalida var mi orada olan yakininizzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok haklısın canım bizimde az kaldı heyecan dorukta ama günler azaldıkça dönünce asıl hayatın bizi beklediğini aklıma getiriyorum stres basmıyor değil ama mutlaka vardır bir yerde yiyeceği ekmeği canınızı sıkmayın en azından siz nişanı falan atlattınız bizde daha o telaşeler var

nerede bizim tertipler terketmişssiniz burayı kızlarrr :26: :26:

evet kimse gelmiyor artık :/((

Kızlar benim erkek arkadaşım da askerde :)) O da Kasım'da teslim olanlardan :)

canım Allah kavuştursun uzun dönem heralde seninki? nerede askerlik yapıyor?

kızlaaaar çoğumuz askerlerimizi alınca buraya hiç uğramaz olmuşuz

walla doğru dedin Haticem hepiniz bıraktınız gittiniz beni burda kendi kendime şafak sayıyorum

seninde az kaldı askerini almana cnm darısı kalanların başına

Arkadaslar aranizda askeriyeye mektup yollayan var miii

Canim sadece askeriyenin adresi yetiyomuu boluk fln yazmak gerekli mi

valla yazsan iyi olur acemilikte sanırım askerin dimi? acemilikte bölük olması mektubun askerine ulaşmasını daha garanti altına alır.

walla doğru dedin Haticem hepiniz bıraktınız gittiniz beni burda kendi kendime şafak sayıyorum
çok az kaldı tatlım seninde sabır

Arkadaslar aranizda askeriyeye mektup yollayan var miii

Ben de yolladım ama ben hep koli ile kargo gönderiyorum ihtiyacı olan ne varsa koyuyorum içine mektubu da ona koyuyorum öyle yapabilirsin :)

slm canlarım nasılsınız. Kızmakta söylenmekte haklısınız giremez olduk topiğe hayat ama sürekli bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Bu arada gökçecm şafağını gördüm bitmiş diyebiliriz artık ama eminim o 10 gün sana bitmeyecekmiş gibi geliyodur ve inanamıyosundur :) ara ara girmeye çalışsamda bazen bakıp çıkabiliyorum malum oğlan 13 aylık oldu ve artık durduğu yerde durmuyor sürekli peşinde koşturuyor bir de koca geldi o da artk sürekli ilgi bekliyor anlıyacağınız işim çok zor :)

canım benim senin çocuğun 1 değil 2 tane ki :))

ya sorma tatlım iyice azaldı artık ama bana heyecan da basmaya başladı içim içime sığmıyor sanki ama böyle olunca da sanki vakit hiç geçmiyor saatleri bile sayar oldum

hepinize iyi akşamlar canlarım napıyosunuz bakalımm valla hepimiz kendimize kızalım askerlerimiz geldi buraları unuttuk ( askerler geldi ama asıl zorluklar şimdi başlıyor nişanlım eski işinde çalışmıcak bu yüzden iş arıyor bide ev alma niyetine girdik biz sağlam bi iş olması gerek kredi falan çekilcek bi yandan aileler sıkıştırıyor ( valla bazen diyorum 6 ay kafa mı dinledim ben ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…