355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Selam kızlar nasılsınız
selam tatlım iyi sen nasılsın özleettin kendini

canım ya hep derlerdi ya asıl askerden sonra zorluklar başlar diye öyle de oluyor sıkma canını herşey yoluna girer gönlüne göre olur inşallah

kızlaarr hepinize iyi akşamlarr atarsa son haftaya giriyoruz bizde nasıl geçti gitti anlamadım ama artık şu son zamanlar çok zor geçiyorrr planlar yapıldı karşılarken bile ne giyeceğim belli ya durdu gitti zaman sanki :))

İnşallah canım :)

Biz aynı dönemiz , ama uzun olduğu için henüz bugunlerdeyizz

aaa doğru tatlım hatırladım ya inan kafam o kdr dalgın ki hem bizimki gelecek hazırlıklar falan hemde haftaya kımetse yıllık izne çıkıyorum ondan işlerin yoğunluğu bu saate kdr kafamı allak bullak etmeye yetti :))

Birde ben pek topiğe girmediğim için unutman normal :)

Ne güzel telaşlar şimdi ahh bende görebilseydim bir o zamanları :)

Askerlik bitsin sonra daha zor işler başlayacak gerçi

Birde ben pek topiğe girmediğim için unutman normal :)

Ne güzel telaşlar şimdi ahh bende görebilseydim bir o zamanları :)

Askerlik bitsin sonra daha zor işler başlayacak gerçi

ayy sorma zaten öyle tahmin ediyorduk ama askerleri dönen yarenlerden aldığım bilgiye göre asıl hayat askerlik sonrası başlıyor muhtemelen bizim için de öyle olacak napalım artık göreceğiz :18:

Tatlım bende uzun dönem olanlardanım geçmiyor zaman sanki diğer aylar daha çabuk geçti gibi izinde kullanmicam diyor bilmiyorum nasıl geçicek

Kullanmaması sanki daha iyi canım bizde sadece 5 gün izin kullandık dağıtım falanda kullanmadık birde yol izni hakkımızı kullandık 19 gün erken gelse kardır diye düşündük bundan sonra da kullanamıcaz gemide olduğu için.

Seninkisi nerede tatlımm :26:

canım benim bitmiş yahuuu ne kalmış şunun şurasında maşallah size en kocamanından :)) şimdi ne heyecanlar ne panikler vardır sende ay öyle mi yapsam onu mu giysem ilk görünce nolucak inşallah sağ salim hemen yanına gelir gökçem nasıl başladık ve bak bitiriyoruzz..

selam tatlım iyi sen nasılsın özleettin kendini

canım ya hep derlerdi ya asıl askerden sonra zorluklar başlar diye öyle de oluyor sıkma canını herşey yoluna girer gönlüne göre olur inşallah

ah cimcimem ahhh 6 ay iyi kafamı dinledim ben dediğin gibi asıl zorluklar şimdi başladıı güzel duan için kocaman AMİN diyorum Allah hepimizin kaderindeki yazıyı gönlüne razı eylesin inşallah

ayy sorma zaten öyle tahmin ediyorduk ama askerleri dönen yarenlerden aldığım bilgiye göre asıl hayat askerlik sonrası başlıyor muhtemelen bizim için de öyle olacak napalım artık göreceğiz :18:

acaba hangi yarenmiş onlarrrr sen şuan bunları düşünüpte canını sakın sıkma herşey kendiliğinden olucak inşş daha 353. dönem isteme nişan söz evlilik topiği yapıcaz burayııı

ahahaha walla azcık stres olmadım değil zaten bildiğimiz şeyler en basidinden şimdi kafama göre plan yapıyorum ama askerim gelince bi hesap verme durumu olcak sürekli olsun gelsin de ona da alışırız

heyecan mı panik mi bilemedim Hülyacım bi garibim inan işler o kdr yoğun ve problemli geçtiki bu hafta en mutlu olmam gereken günlerde için sıkıldı iş stresinden sanırım cumartesinden sonra anlayacağım ancak

Ama bu özlem bitmiyor işte benimkisi Bingöl/Yayladere - Dalbasan Jandarma Karakolu'nda senin ki nerede tatlım ? 19 gün gene kar tabii ama çok zor ya ben diken üstündeyim hep. Hayırlısıyla bi bitse de sonra hiçbirimiz bir daha hiç ayrılık yaşamasak

Haklısın bitmiyor canım ama bitecek sonunda biz galip gelicez :)

Diken üstünde olma bak terör yok bişey yok güzel dönemde gittiler. Hem tl konusunda daha rahattır dimi öyle diyorlar canım ?

Benimkisi Kocaeli - Gölcük de savaş gemisinde yapıyor şimdi seferleri başladı 4 ay yurt dışında olacak yarın gidiyorlar tl olayımız daha da azaldı yani

MERHABA CNM VALLA SANKİ BENDEN BAHSEDİYOSUN GİBİ OLDU:) EŞİMDE ESKİ ÇALIŞTIĞI YERDE ÇALIŞMAK İSTEMEDİ BİR İKİ HAFTA İŞ ARADIK ÇOK ŞÜKÜR BULDUKTA AMA ŞARTLARI BİZE UYMADI VE TEKRAR ESKİ İŞ YERİNDE ÇALIŞMAYA BAŞLADI. İNŞALLAH SİZ İSTEDİĞİNİZ ŞARTLARDA BİR İŞ BULURSUNUZ BİZİM Kİ PEK OLMADI ÇÜNKÜ. EV KONUSU ZATEN TAMAMEN STRES BURDA KÜÇÜCÜK UŞAKTA EV FİYATLARINI TAHMİN BİLE EDEMEZSİNİZ. MALUM ŞİMDİ KREDİ FAİZLERİDE NE KADAR MERKEZ BANKASI DÜŞÜRDÜK DESEDE ÇOK FAZLA. YİNEDE NİYETLENMEK ÖNEMLİ EMİNİM HERKESİN NASİBİ BİR YERLERDE BEKLİYOR. BEN O YÜZDEN FAZLA KASMAMAYA ÇALIŞIYORUM KENDİMİ.TABİ KASMASAMDA STRESİ HAT SAFADA BU ARADA İŞİN SAĞLAM OLMASI ÇOK ÖNEMLİ CNM MAAŞA ALDANMAYIN DERİM BEN MAAŞI AZ OLSUN AMA SAĞLAM OLSUN BENCE. EWET EWET KESİNLİKLE O ÜZÜLDÜĞÜMÜZ AĞLAŞTIĞIMIZ 6 AY ASLINDA BİZİM KAFA DİNLEDİĞİMİZ ZAMANLARMIŞTA BİZ PEK FARK EDEMEDİK :)

EVET CNM ÇOK HAKLISIN İKİ BEBİŞ VAR BENDE BU ARADA GÖKÇECM ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYE ÇOK AZ KALMIŞ

Yok çok şükür tl olarak sorunu yok e sen 4 ay nasıl haber alacaksın tatlım ? Ah bi galip gelsek hadi şimdi neyse asıl son 1 hafta daha kötü geçecek ya. Terör yok ama işte insan ya olursa demeyi ihmal etmiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…