selam tatlım iyi sen nasılsın özleettin kendiniSelam kızlar nasılsınız
hepinize iyi akşamlar canlarım napıyosunuz bakalımm valla hepimiz kendimize kızalım askerlerimiz geldi buraları unuttuk( askerler geldi ama asıl zorluklar şimdi başlıyor nişanlım eski işinde çalışmıcak bu yüzden iş arıyor bide ev alma niyetine girdik biz sağlam bi iş olması gerek kredi falan çekilcek bi yandan aileler sıkıştırıyor ( valla bazen diyorum 6 ay kafa mı dinledim ben ne
kızlaarr hepinize iyi akşamlarr atarsa son haftaya giriyoruz bizde nasıl geçti gitti anlamadım ama artık şu son zamanlar çok zor geçiyorrr planlar yapıldı karşılarken bile ne giyeceğim belli ya durdu gitti zaman sanki :))
Şimdiden hayırlı tezkereler Gökçe
sağol canım darısı da sizin başınıza
İnşallah canım :)
Biz aynı dönemiz , ama uzun olduğu için henüz bugunlerdeyizz
aaa doğru tatlım hatırladım ya inan kafam o kdr dalgın ki hem bizimki gelecek hazırlıklar falan hemde haftaya kımetse yıllık izne çıkıyorum ondan işlerin yoğunluğu bu saate kdr kafamı allak bullak etmeye yetti :))
Birde ben pek topiğe girmediğim için unutman normal :)
Ne güzel telaşlar şimdi ahh bende görebilseydim bir o zamanları :)
Askerlik bitsin sonra daha zor işler başlayacak gerçi
Şafak 6 haftaya evde kahvaltı
hahahhbu dönemden bir tek ben kalmışımmm tek başıma
İnşallah canım :)
Biz aynı dönemiz , ama uzun olduğu için henüz bugunlerdeyizz
Tatlım bende uzun dönem olanlardanımgeçmiyor zaman sanki diğer aylar daha çabuk geçti gibi izinde kullanmicam diyor bilmiyorum nasıl geçicek
kızlaarr hepinize iyi akşamlarr atarsa son haftaya giriyoruz bizde nasıl geçti gitti anlamadım ama artık şu son zamanlar çok zor geçiyorrr planlar yapıldı karşılarken bile ne giyeceğim belli ya durdu gitti zaman sanki :))
selam tatlım iyi sen nasılsın özleettin kendini
canım ya hep derlerdi ya asıl askerden sonra zorluklar başlar diye öyle de oluyor sıkma canını herşey yoluna girer gönlüne göre olur inşallah
ayy sorma zaten öyle tahmin ediyorduk ama askerleri dönen yarenlerden aldığım bilgiye göre asıl hayat askerlik sonrası başlıyor muhtemelen bizim için de öyle olacaknapalım artık göreceğiz :18:
canım benim bitmiş yahuuu ne kalmış şunun şurasında maşallah size en kocamanından :)) şimdi ne heyecanlar ne panikler vardır sende ay öyle mi yapsam onu mu giysem ilk görünce nolucakinşallah sağ salim hemen yanına gelir gökçem nasıl başladık ve bak bitiriyoruzz..
ah cimcimem ahhh 6 ay iyi kafamı dinledim ben dediğin gibi asıl zorluklar şimdi başladıı güzel duan için kocaman AMİN diyorum Allah hepimizin kaderindeki yazıyı gönlüne razı eylesin inşallah
acaba hangi yarenmiş onlarrrrsen şuan bunları düşünüpte canını sakın sıkma herşey kendiliğinden olucak inşş daha 353. dönem isteme nişan söz evlilik topiği yapıcaz burayııı
Kullanmaması sanki daha iyi canım bizde sadece 5 gün izin kullandık dağıtım falanda kullanmadık birde yol izni hakkımızı kullandık 19 gün erken gelse kardır diye düşündük bundan sonra da kullanamıcaz gemide olduğu için.
Seninkisi nerede tatlımm :26:
Ama bu özlem bitmiyor iştebenimkisi Bingöl/Yayladere - Dalbasan Jandarma Karakolu'nda senin ki nerede tatlım ? 19 gün gene kar tabii ama çok zor ya ben diken üstündeyim hep. Hayırlısıyla bi bitse de sonra hiçbirimiz bir daha hiç ayrılık yaşamasak
hepinize iyi akşamlar canlarım napıyosunuz bakalımm valla hepimiz kendimize kızalım askerlerimiz geldi buraları unuttuk( askerler geldi ama asıl zorluklar şimdi başlıyor nişanlım eski işinde çalışmıcak bu yüzden iş arıyor bide ev alma niyetine girdik biz sağlam bi iş olması gerek kredi falan çekilcek bi yandan aileler sıkıştırıyor ( valla bazen diyorum 6 ay kafa mı dinledim ben ne
canım benim senin çocuğun 1 değil 2 tane ki :))
ya sorma tatlım iyice azaldı artık ama bana heyecan da basmaya başladı içim içime sığmıyor sanki ama böyle olunca da sanki vakit hiç geçmiyor saatleri bile sayar oldum
Haklısın bitmiyor canım ama bitecek sonunda biz galip gelicez :)
Diken üstünde olma bak terör yok bişey yok güzel dönemde gittiler. Hem tl konusunda daha rahattır dimi öyle diyorlar canım ?
Benimkisi Kocaeli - Gölcük de savaş gemisinde yapıyor şimdi seferleri başladı 4 ay yurt dışında olacak yarın gidiyorlartl olayımız daha da azaldı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?