355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet ben seninkinin doğrusunu yazdım oraya

Aaaa sen karisma ben bu sekilde sayacagim 19unda 0 gun olacak ben dogan gunes dicem 20si olunca askerim dondu yazacak ben zaten o gun saat 17.20de bitaneme sariliyor olacagim 20sinde askerim dondu yazmasinin sakincasi yok yani :)

Aaaa sen karisma ben bu sekilde sayacagim 19unda 0 gun olacak ben dogan gunes dicem 20si olunca askerim dondu yazacak ben zaten o gun saat 17.20de bitaneme sariliyor olacagim 20sinde askerim dondu yazmasinin sakincasi yok yani :)
19 unda 0 mı yazacak :44: senin hesapla 19 unda askerim döndü yazacak çizelge de safak doğan gunesı gece diyecez
sen bilirsin bağane ben doğru hesaplaım
gün geçiriyorum. migrenle savaşıyorum[emoji5]

geçmiş olsun canım sanırım gerginlikten oluyordur askerliği çok düşünmemen lazım

Son düzenleme:

Hayir ertesi gun yazar dondu diye

askerlik nisanlilik yedi bitirdi yaa[emoji17]

Son düzenleme:
Darısı başına canımmm
yok canım bu sıralar hiç konuşmuyoruz askerden çıkınca belki konuşuruz emin değilim, nolacak bilmiyorum
Teşekkür ederim canım. ...konusmamak iyi askerde hersey çok farklı oluyor cok çabuk yanlış anlaşılma kırılma dökülme oluyor gelince sakin kafayla tez zamanda olur inşallah. ...ama çoook uzatma bak fena yaparım seniiiiii[emoji34][emoji34][emoji34]

İnşAllah canımm.. Ben değil de o uzatacak gibi sanki korku var içimde o yüzden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…