evet ben seninkinin doğrusunu yazdım oraya
eveeeeeeeeet[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]Hahahah bizi yakaladinnnn
19 unda 0 mı yazacak :44: senin hesapla 19 unda askerim döndü yazacak çizelge deAaaa sen karisma ben bu sekilde sayacagim 19unda 0 gun olacak ben dogan gunes dicem 20si olunca askerim dondu yazacak ben zaten o gun saat 17.20de bitaneme sariliyor olacagim 20sinde askerim dondu yazmasinin sakincasi yok yani :)
gün geçiriyorum. migrenle savaşıyorum[emoji5]
eveeeeeeeeet[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
19 unda 0 mı yazacak :44: senin hesapla 19 unda askerim döndü yazacak çizelge desafak doğan gunesı gece diyecez
sen bilirsin bağane ben doğru hesaplaım
geçmiş olsun canım sanırım gerginlikten oluyordur askerliği çok düşünmemen lazım
354.donem konusunda bana alintilama yapta geleyim
Hayir ertesi gun yazar dondu diye
askerlik nisanlilik yedi bitirdi yaa[emoji17]19 unda 0 mı yazacak :44: senin hesapla 19 unda askerim döndü yazacak çizelge desafak doğan gunesı gece diyecez
sen bilirsin bağane ben doğru hesaplaım
geçmiş olsun canım sanırım gerginlikten oluyordur askerliği çok düşünmemen lazım
başka türlü olmuyor mu gelmek..anlamadım da ben354.donem konusunda bana alintilama yapta geleyim
gece yarısına gerek kalmadı safak 0 ne ya saçma değil mi ? tezkere tarihini yazacam ben :/ gece soylenr dogan guneş, çizelgede tezkere tarihi yaz diyor hemHayir ertesi gun yazar dondu diye
askerlik nisanlilik yedi bitirdi yaa[emoji17]
başka türlü olmuyor mu gelmek..anlamadım da ben
dur bi bakıyım ne olacak gece yarısı
başka türlü olmuyor mu gelmek..anlamadım da ben
ay tamam tamam ....gelmıyom lan ben o topik bozuntusuna
senin teskere tarihine bakılırsa gelmeliydi askerin bi yanlıslık vaaaargelmıyom lan ben o topik bozuntusuna
senin teskere tarihine bakılırsa gelmeliydi askerin bi yanlıslık vaaaar
hmmmm dene bakalım. .gerçek dönüş tarihi nezamandeneme yapıyorum yavrumkanıt bulmaya çalışıyorum
hmmmm dene bakalım. .gerçek dönüş tarihi nezaman
iyi iyi az kalmış..düğün belli oldu muAllah kısmet ederse 21 temmuz
Darısı başına canımmmiyi iyi az kalmış..düğün belli oldu mu
Teşekkür ederim canım. ...konusmamak iyi askerde hersey çok farklı oluyor cok çabuk yanlış anlaşılma kırılma dökülme oluyor gelince sakin kafayla tez zamanda olur inşallah. ...ama çoook uzatma bak fena yaparım seniiiiii[emoji34][emoji34][emoji34]Darısı başına canımmm
yok canım bu sıralar hiç konuşmuyoruz askerden çıkınca belki konuşuruz emin değilim, nolacak bilmiyorum
Teşekkür ederim canım. ...konusmamak iyi askerde hersey çok farklı oluyor cok çabuk yanlış anlaşılma kırılma dökülme oluyor gelince sakin kafayla tez zamanda olur inşallah. ...ama çoook uzatma bak fena yaparım seniiiiii[emoji34][emoji34][emoji34]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?