• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım googleden araştır şafakmatik falan tutuyo kısmen son günlerde tam belli oluyo tarih zaten ama kestirebilirsin o hesaplamalarla Allah kavuştursun:16::16:

kızlar sizinkide bitiyo hadi bakalım alın askerlerinizi artık:16:

bencede yaniiii artık alma vakti yaklaştıkça şafak da sıkıştırıyor sanki :ssz::ssz:

kk ne kadr değişmiş mavi fln olmş begenmedm :9::9: selam tatlışlarr

aynen yaa pembiş pembiş daha güzeldi :ssz: selam baby nerelerdeisn bakiimmm sen?? ya herkes askerlerini aldı kimse uğramıo buralara ama daha biz şafak doğan güneş dicektik :(

aynen yaa pembiş pembiş daha güzeldi :ssz: selam baby nerelerdeisn bakiimmm sen?? ya herkes askerlerini aldı kimse uğramıo buralara ama daha biz şafak doğan güneş dicektik :(

bende kk nın yeni renklerini beğenmedim hiç iç açıcı değil:1:
valla haklısın kimseler uğramaz olmuş yine... bu arada sizinde çok az kalmış cnm ne güzel :19:

bende kk nın yeni renklerini beğenmedim hiç iç açıcı değil:1:
valla haklısın kimseler uğramaz olmuş yine... bu arada sizinde çok az kalmış cnm ne güzel :19:

aynen canımm artık planlar yapılmaya başlandı ama yaptıkça da sanki hiç geçmiyor gibi vakit :(

aynen canımm artık planlar yapılmaya başlandı ama yaptıkça da sanki hiç geçmiyor gibi vakit :(

bilmezmiyim cnm hepimiz aynı duyguları yaşadık ve sizlerde aynılarını yaşıyorsunuz ama öle düşünsende zaman bir şekilde geçiyor.var mı bir süpriz falan :1:

bilmezmiyim cnm hepimiz aynı duyguları yaşadık ve sizlerde aynılarını yaşıyorsunuz ama öle düşünsende zaman bir şekilde geçiyor.var mı bir süpriz falan :1:

yok canım ya aslında bi ara aklımda şey geçti iş yerimden izin alamadım havaalanına karşılamaya gelemicem falan desemmi dedim sıonra pat diye çıkıvercektim ama vazgeçtim sonra anlar çünkü :) geldiğinde arkadaşlarıyla bi hoşgeldin partisi düzenlemeyi düşünüyoruz bakalım artık :16:

ayyy ne güzel bir şafağınız var bizde bekliyoruzz bakalım ama sizi şimdi sıkıştırıyordur şafak geçmek bilmez yanii zaman :1: allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin

aminn tatlım ya bir yanım sürekli bir heyecan içinde ama bir yanımda artık isyan etme modunda sanki artık saatleri bile sayar olduk zaman durmuyor yerinde geçiyor ama nasıl geçiyor birde bizim gibi asker yarenlerine sormak lazım :)) darısı başınıza tatlım bende daha dün gibi plakalara başladığım günü hatırlıyorum inan plakalardan sonra daha çabuk geçiyor

Selam kizlar nasilsiniz bakalimm? Bu kk ya pcdeb girmiyorum ne zamandir hep tlfdan bakabiliyorum..biz askerlerimize kavustuk ama bekar veya nisanli olanlarin askerligi asil simdi basladi bence :)) is ariyoruz umarim gonlumuze gore hayirli bi is cikarsa karsimiza dugun gunumuz belli olacak.. Valla hic kizmayin ama ben askerligin nasil gectigini unuttum bile :)) Gokcem inan geldiginde unutuyosunuz aaa ne cabuk gecti dedigimiz bile oluyor :) Allah hepimize saglikla iyiliklerle bulusmayi nasip etsinnde gerisi zaten geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aminn tatlım ya bir yanım sürekli bir heyecan içinde ama bir yanımda artık isyan etme modunda sanki artık saatleri bile sayar olduk zaman durmuyor yerinde geçiyor ama nasıl geçiyor birde bizim gibi asker yarenlerine sormak lazım :)) darısı başınıza tatlım bende daha dün gibi plakalara başladığım günü hatırlıyorum inan plakalardan sonra daha çabuk geçiyor

ayyy inşallah ya biz 70 lerdeyiz daha gerçi yanına gideceğim eşimin o ikimizede iyi gelicek zaman hepimize su gibi akıp geçsin inşallah :16:

ayyy inşallah ya biz 70 lerdeyiz daha gerçi yanına gideceğim eşimin o ikimizede iyi gelicek zaman hepimize su gibi akıp geçsin inşallah :16:

aminn canımm ben 4 aydır görmüyorum sevdiceğimi çok uzakta artık özlemekten ölücem heralde :ssz:

son 3 hafta ve zaman geçmiyor sanki askerliğin en zor bölümlerindeyiz :ssz::18::2:

Selam kizlar nasilsiniz bakalimm? Bu kk ya pcdeb girmiyorum ne zamandir hep tlfdan bakabiliyorum..biz askerlerimize kavustuk ama bekar veya nisanli olanlarin askerligi asil simdi basladi bence :)) is ariyoruz umarim gonlumuze gore hayirli bi is cikarsa karsimiza dugun gunumuz belli olacak.. Valla hic kizmayin ama ben askerligin nasil gectigini unuttum bile :)) Gokcem inan geldiginde unutuyosunuz aaa ne cabuk gecti dedigimiz bile oluyor :) Allah hepimize saglikla iyiliklerle bulusmayi nasip etsinnde gerisi zaten geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hülyaamm mesajını yeni gördüm tatlım kusura bakma bende tam sitem etmeye girmiştim topiğe kimse gelmiyor diye artık sen yazmışsın ama :1::1:

canım çok haklısın asıl askerlik şimdi başlıyor sanki hayat koşturmacası biter mi hiç iş bulunur düğün telaşı düğün olur evin işi gücü Allah sağlık versin de hepsi olur zamanla sen askerliği unuttum demişsin walla çok da doğru diyorsun ben 2 gün önceyi unuttum yani artık geriye dönüp bakmak dahi istemiyorum tek gayem 02.06.2014 Pazartesi saat 14:35'te İzmir Adnan Menderes Havaalanından aşkımı alıp çıkmak :16::16: sahi o gün izmirde olcaz sende havaalanında çalışıyordun dimi????

Back